2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim Can'ım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al bende 40 hafta dişimi sıkıp 07.07.2017 de doğurcam inşlh . Kızım erken geldi buna tembih ediyorum

maşallah canım bende gördüm yanıp sönen kalbini ama duymak için sabırsızlanıyorum günler geçmek bilmiyor, bir an evvel hissedebilmek istiyorum ya
Insallah canim sende duyacaksin Allahin izniile cok guzel bir duygu..rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bende seni merak ediyordum .. Maşallah onlara .. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin .. Cok tatli ya aynisindan iki tane
Amin kuzum cok sagol..rabbim cumlemize hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip etsin..bugun anladim o kalpler atinca

Ayy ne guzel valla ikiz oldugunu hissediyormuydun onceden genetik de varmi cnm bende ikiz esiyim kardesim erkk ama bi sag bi sik kasigim agridi ikiz olabilirmi hissedilirmi onceden
Cok sagol canim insallah darisi basina cok guzel duygu..canim ben clomen kullanmistim iki yumurtamdan umutluydu dr.um rabbim boyle nasip etti..benim taraf hep ikiz..ama hissedilmiyor canim sagli sollu sanci gibi oluyor..rabbim kalbine gore versin insallah canim

Çok sevindim Can'ım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al bende 40 hafta dişimi sıkıp 07.07.2017 de doğurcam inşlh . Kızım erken geldi buna tembih ediyorum
Can'ım çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet tarihler çok güzel sık dişini bakalım benim normal doğum olmayacağı için şükür o tarihi uygun buldu doktorumuz :)

Gozun aydin canim rabbim kalp atisinida gormeyi nasip etsin insallah

Alin isalhhh benimde sagli sollu agri oluyodu aminn isalhhh canim saglikla al kucagina bebislerini

Ayy hade hayırlısı cok hoş valla bızede gormek nasıp olsun

Kızlar benim hala midem bulanmadı yorgunluk ve ara sıra adet olurmuş gibi his dışında belirtim yok..
bi de siz sütü kutu süt mü içiyosunuz yoksa günlük şişe süt mü
kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz ben 12ye kadar uyuyorum kendimi kaldıramıyorum ama sonra bebeği aç bıraktım diye üzülüyorum?

Canim ben hazır sut kullanmıyorum koy sütü alıyorum bir kısmını yoğurt yapıyorum bir kısmını içiyorum ama çok içemiyorum süt oldu olası içemem çünkü birde kahvaltı sabah erken kalkıp birseyler atıştırmaya çalışıyorum ama genel olarak yemek yiyemiyorum zaten mide bulantımdan

bızım burda da var açık süt ama ne kadar kaynatsam da sağlıksız olduğunu düşünüyorum :S hmm anladım canım geçer inşallah bulantın

ben şimdilik paket sütleri bitirmeye çalışıyorum evdeki köy sütü ve yumurta arayışına girdim.. inşallah sağlıklı bulabilir keşke imkan olsada kendi köyümden getirtsem ama çok zor..
kahvaltıda 7,30-8,00 arası yapıyorum bu sabah çok az peynirli ekmek yiyebildim geceden beri mide bulantısı ve sancısı çekiyordum az öncede öğle yemeğimi yedim

bızım burda da var açık süt ama ne kadar kaynatsam da sağlıksız olduğunu düşünüyorum :S hmm anladım canım geçer inşallah bulantın
Emin olduğun bir yer yok mu benim eSimin arkadaşı getiriyor eminiz . hayırlısı bakalım 3 aya girdik herkes 3 ay sonunda biter diyor bitmezse biter diyenlerle kavga etcem

Ne mide bulantısı ne diger sikayetler hic biri yok bende. Sevinsem mi üzülsemmi bilemedim? Sadece halsizim ama o üşütmekten de olabilir. SAT a gore 9, döllenmeye göre 7 haftaligim. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Çarşamba kalp atısını duymaya gidecegim. İnsallah ozaman hissederim.

Süt ve yumurta her zmana mideme dokundugu icin malesef ikisini de tüketemiyorum çalistigim icin en gec 9.30da kahvaltimi (peynir ekmek) yapmis oluyorum. Kahvalti yapmassam gün boyu canim bir sey istemiyor cünkü. Ilk defa haftasonu bitsin is vakti gelsin dedim. Simdi de is bitsin eve gidip yatayım diye bakiorum:)

Ben hazir sut iciyorum.. Normalde sut seven bi insan degilim o yuzden açık süt hic icemem bide niyeyse paket süt daha saglikli geliyor bana .. Tabi herkesin kendi dusuncesi kahvaltiyida oldukca erken yapmaya calisiyorum ve mutlaka yumurta peynir yemeye özen gosteriyorum..

Peynir yumurta göresim yok ilk zamanlar yiyordum geçen haftadan beri görmek bile istemiyorum bapıcam bilmem bende hazır süt içiyorum ballı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…