2017 Şubat Anneleri

Ay inşallah aminn...
Sağlık olsun deranım gerisini boşver. Halsizlik çok normal.
Zaten kırmızı olmamasina şükrediyorum. Belki de kistle alakalı bilmiyorum. Yoruldum deranım gebeliğimi öğrendiğimden beridir bir sorun yumağı içindeyim. Allah hayırlara çıkarsın ne diyim. Şu lekenmeleri atlatabilirsem inşallah çok rahatlayacağım.
Atlatacaksın inşallah pinkim burdada
Öyle kanama yaşayan arkadaşlar var Rabbim yardım edecek inan. Bide 12
Haftadan sonra düşük riski biraz azalıyor ozaman daha bi rahatlarsın inşallah
 
kızlar bugün 12+5 oldu benim bebişim.
karnım ev kıyafetlerimle epey çıkıyor. hele yemekten sonra 6 aylık gibi oluyorum :KK70:
göbek deliğimin 4-5 parmak altında elime bir sertlik geliyor son günlerde. bu kese mi oluyor? artık yukarı mı geliyor bebişim? ay çok heyecanlı yaa ben de cinsiyetini öğrenmek istiyorum. gerçi neredeyse eminim kızım olacağına:KK36:
 
:halay:
O sana bi kap yemek getirmiyosa sende ona göre muamele edersin hanima gittigindede misafir gibi otur cocugunla ilgilen :KK47:dön evine seni sevmeyeni sen hiç sevme seni sallamayani sende sallama hihh çokta lazim zaten evin kocan cocugum onemli senin
Öyle yapacağım zaten,kıskanç eltimin 2. Çocuğu olmuyor o yüzden o üzülmesin diye çağirmiyordur:)
Allah annelerimize zeval vermesin
 
Evet gittim :) güzel kadar birazda kötü haber öğrendim. Sağ böbreğim ağrıyor ne zamandır böbreğimde taş varmış hatta taşlar diyim ürolağa gittim çok ilgilendi telefonunu yazdı verdi acil bir şey olursa beni ara diye, düşmemesi için duadan başka yapabileceğimiz bir şey yok çünkü hamilesin dedi ama çok ilgiliydi. Hüseyin bey gerçekten çok inceledi her yerine tek tek baktı ve her şey yolunda dedi geçiştirme gibi bir durumu olmadı ama taş olayına oda çok üzüldü bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler.... sende daha iyisin değil mi?
Geçmiş olsun böbrek taşı çok fena, inş gebelik boyunca kalır olduğu yerde.

Bunlari diyenlerde kadınlar maalesef.
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli salih
Evlatlar nasip etsin.
Bu zamanda gerçekten kızı erkeği mesele
Eden cahilleri gördükçede başka bir dünyada yaşasaydım keşke diyorum
Amin. Bunlar hep cehalet. Her şeyin başı eğitim. O yüzden özellikle kız çocuklarının eğitimine devam etmesi için, erkenden evlenmemesi için ve biraz dünya görüşü kazanması için elimden geleni yapıyorum. Bir kadın eğitilirse çocuklarını da eğitir. Başka dünya yok cehaleti yeneceğiz en sonunda.
 
ay inşallah gönlümüze göre versin Rabbim ne diyim :KK68:
benim görüşe 8 gün kaldı bende erkek bebik delisiyim birde kıvırcık-dalgalı saçları olursa yerim heralde hayırlısı olsun inşallah :dua:
ozaman benim oğluşumu görrrmee :)
 

Eklentiler

  • IMG_1863.JPG
    IMG_1863.JPG
    38,8 KB · Görüntüleme: 60
Yaw arkadaşım ben iki erkek çocuk anası yım. Bu kız olsun diye yusuf yusuf um.kız candir.oglanlar şimdiden babacim. Oglanlar sağ olsun ama evlenen é kadar evlat oluyorlar.sonra karısına kül köle oluyorlar.ay kızım demek ne güzel ya arkadaşın yoldaşı sırasında. En basitinden birlikte alış veriş é gidersiniz ilerde.ne bileyim bence ilk çocuğu kız olan şanslı derler bizde
Allah bağışlasın çocuklarını. Yazdıklarında haklısın ve Bencede şanslıdırda etrafında sana kendini eksik hissetirmeye çalışan bir
Çevren varsa istediğin kadar okumuş ol ister istemez sinirleniyorsun.
Evlat ya bide ilk evladım zerre farketmez benim için:)
 
X