2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bi soru sorsam Allah esirgesin ama bebeğimde bir anormallik dahi ben aldırmayı imkansız düşünmüyorum. onun için sizce ikili testi yaptırayım mı. doktorum yaptırman gerek dedi. Allah korusun olumsuz çıkarsa bu durumda psikolojik olarak hamilelikte çok kötü geçer. zaten bu ikili testi yaptıranların çoğunda olumsuz çıkıyormuş ama bebişler Allahın hikmetiyle sağlam doğuyor.
Ben de aynı şekilde aldırmayı düşünmüyorum. O testler sadece risk belirliyo. Yani riskli çıkıp normal doğan da çok. Tedavi şansı da yok. Neden sadece bir ihtimal için yaptırıp kendimi strese sokayım. Ayrıca amniyosentez gibi testlerde de 200de 1 düşük ihtimali var. Kürtaj düşünmeyenler için çok gereksiz bir test bence. Doktorum bana dedi. Ben yaptırmayı istemiyorum diyince ısrar etmedi
 
İlacı mutlaka söyle hatta istersen vajinal kullan çoğumuz öyle kullanıyoruz o salakla da aynı evde değiliz o ayrıldığı için kayinvalidemde baba evinde yanı ama bende salaklik çok yüz verdim bi sanci saplandı ordan gelince dusuyo sandım çok korktum :KK43: gece de hep huzursuzdum inş bebeğim iyidir çok tedirgin im :KK43:
Bugun nasilsin?insallah sancin falan yoktur,stresten uzak durmaya calis lutfen kimse icin bebege istemeden de olsa zarar vermeye degmez,cunku olan sana oluyor maalesef ayni durumu yasadim ve bebek kasilmis icerde dr sen naptin bu kadar stres bebege cok zararli dedi ve acilde serumla bir gun kaldim 7 ayliktim ozaman sakin uzme kendini sana deger veren seni su halinle uzmez iki kere dusunmeli insanlar hamile ile konusurken ama.maalesef bencillik,durumdan haberdar et lutfen iyi olduguna dair
 
Ben cihan hastanesinin yanında oturuyorum söylediğiniz doktoru biliyorum bende bir kez gitmiştim diğer doktorm izndeyken şimdi akedemi hastanesine gidiyorum arzu hanıma memnunum
benim derdim bana ilk gebeliğin sezeryan olduğundan kesinlikle ikinciside sezeryan olacak diyen dr lar. yoksa akademi de nuri beye gidecektim. o da bana riske gerek yok sezeryan dedi. nedir bu dr ların sezeryan derdi yaa.. sanki kolay bir ameliyat. sıkıntı çıkma ihtimali her operasyonda mutlaka var. ama para kazanmak olsun diye düşünüyorum artık. arzu hanım nasıl bilmiyorum. nasıl davranıyor? sezeryancı mı o da?
 
İyi akşamlar kızlar çok kötü bi akşam geciriyorum gorumcemle tartistim aylardır susmustum kalp kirmiyim küçüklüğüne veriyim diye ama artık son raddeye geldim ve patladim şuan sinirimden ağlama krizindeyim ve agrim var inş bebisime bisey olmaz bu stresle sakin ol diye beni mi uyariyo acababilmiyorum ama sancim var çokkorkuyorum eğer bisey fln olursa yikarim o evi onun başına çok tedirginim şuan :KK43:

Yeni okudum mesajını inşallah şu an durum daha iyidir kimsenin bebeğinin huzurunu bozmaya hakkı yok tabi. Kendini sakin tutmaya çalış inşallah bir an önce huzuruna tekrar kavuşursun.
 
günaydın hanımlar. bu reflü sıkıntılarını ne yapacağız? bulantılar yer yer azalıyor gibi gelse de reflü belirtileri ve ağızımın içinin zehir gibi olması beni öldürüyor. dün ikiz kızlarım ve babaları denize gittiler. yol biraz uzun ve dönemeçli olduğundan ve güneşin bana dokunacak olması sebebi ile ben gidemedim. çok eğlenmişler. içimde kaldı. ne zaman düzeleceğiz yaa :110:
 
Bugün bol su içip tuzu azalt. Birden bire kilo almak ödemden olabilir.
Canim esimde tansiyon sorunu var o yuzden tuz cok az kullaniyoruz zaten yilda 1 paket dusun yani
Kg artışı olarak düşünme bence..12 haftayi devirecegiz nerdryse kan oranımız arttı.. Rahim buyuyor.. Eger dusuk ilacı kullanıyorsan icindeki etken maddelerin arttirdigi progesteron hormonu basta olmak uzere tum hormonlar tavan... Vücut tam kapasite calisarak insan buyutmeye calisiyor..Yani o tartıda görülen artışın tek sebebi sıradan kg artışı değil..O yüzden kontrollü ama sakin olalım no panic :KK200: Yani bence öyle .... (diye kendini kandırıyordu :KK45: )
Dusuk ilaci igmesi ne ararsan var ilacin icindede yaziyor zaten ani kilo defisikligi diye cunku dikkat ediyorum dengeli besleniyorum
Arkadaşlar bi soru sorsam Allah esirgesin ama bebeğimde bir anormallik dahi ben aldırmayı imkansız düşünmüyorum. onun için sizce ikili testi yaptırayım mı. doktorum yaptırman gerek dedi. Allah korusun olumsuz çıkarsa bu durumda psikolojik olarak hamilelikte çok kötü geçer. zaten bu ikili testi yaptıranların çoğunda olumsuz çıkıyormuş ama bebişler Allahın hikmetiyle sağlam doğuyor.
Yaptircm oglumdada yaptirdim ama kesinlikle aldirmayi dusunmuyorum dusecek korkusyla titredigim minigime asla kiyamam
Bende de surekli artis var bende cozmus degilim:))))sabirla normale donmeyi bekliyorum ama tahminim gaz odem vs
karnimda cikti 1 gunde :-) gazdir odemdir diyelim
 
merhaba kızlar belki hatırlayan vardır beni ilk zamanlar yazıyordum sonra arada takip etmeye çalıştım ama çok hızlı geçti son 1 ayım umarım herkes iyidir bi ara 2-3 gün lekelenmem oldu 1 hafta raporluydum evde yattım progestan kullandım geçti gitti çok şükür tatile gittim geldim çok yorucu geçti 3,5 yaşında bir kızım olduğu için mecburen yoruluyorsun bide aktarmalı uçakla gidip geldim arada koştum falan felaketti en son 15 temmuz gecesi olaylardan sonra stresten ağrım oldu eşimde yurtdışında çalışıyor kızımla yanlızdım çok korktum doktoruma gittim çok şükür bebek iyiydi herşey yolunda ama dinlenmeye çalış dedi enson 10 haftalıktı bebeğim gördüğümde şimdi ikili test için 2 ağustosu iple çekiyorum sağlıklı olduğunu duymak bebeğimi görmek beni rahatlatacak bide cinsiyetini merak ediyorum kızımda ikili testte aynı doktor söylemişti 11+4 düm.şimdi 12+2 olacağım söyler büyük ihtimalle.birde kızlar herkesin tersine ben sürekli kilo alıyorum 2-3 saat arayla acıkıyorum yemediğim zaman midem bulanıyor çok sağlıklı beslenemiyorum süt,yumurta görmeye tahammülüm yok hala ama sürekli yemek yeme halindeyim umarım çok kilo almam kızımda 25 kilo almıştım hepsini vermiştim ama zor oluyor tabi.
 
Takıntılı bir kişiliğe sahip degilsen yaptirmalisin ama eğer aldırma gibi bir dusuncen yoksa 9 ay o stresle geçmez canim hiç yaptırma .Ikili test sonuçları anne eğer çok kiloluysa ve 35 yaş üstü hamile ise zaten normalin üstünde çıkıyor değerler.
çok sağol. kilo ve yaş olayını bilmiyordum.hem kiloluyum hem 36 yaşındım.en iyisi yaptırmayım.tekrar çok sağol.
 
X