2017 Şubat Anneleri

Allah razi olsun guzel niyetin o kadar belli ki kirilmam mumkun mu canim benim. Helal olsun sende helal et sizleri de uzdum:KK43: doktorum 1 hafta sonra kontrole cagirdi korunmayla ilgili bisey soylemedi acikcasi benimde aklima gelmedi sormak o durumda. Kontrole gidince konusuruz muhtemelen. Insallah hepimizin basina hayirli olan gelsin, yuzumuz gulsun. Cok cok cok tesekkur ederim hersey icin. Evet tatlim Yeşim.
Helali hos olsun canim benim :KK66:
 
Arkadaşlar Sakarya'da doktor arayanlar arkadaşımın doktoru adatıp reyhan hafızoğlu imiş falan kendisi doğum izninde.adatıp Remzi Eren'i de tavsiye etti
 
benim de çıkmaya başladı nasıl mutlu oldum.
artık göbişlerimiz doluyor.:KK76:
kızlar çatlak önleyici merhemler kullanmaya başladınız mı?
kullanmaya başlasak mı acaba? dün hafiften çıkmaya başladığını görünce zeytin yağı sürdüm.
Ben alıcam krem. Çünkü hafif hafif kaşınma başladım. Çatlak olabilir
 
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim,Allah bin kere razi olsun.
Ben melegimi 6+5 te gorup kalbini duydugumda 6+3 cikmisti. Doktor problem degil kapanir 2 gun demisti icim cok rahat gittim kendi doktoruma. Kalp atisi yok,kese orantisiz buyuyup bozulmus,bebek haftasina gore olmasi gerekenin 1/3 u kadar zaten bi gariplik var dedi ve detayli inceledi. Kac saat bakti hatirlamiyorum,esimde benim gibi beklemedigi icin oracikta bayildi. Neye uzulsem ne yapsam bilemedim. Kendi doktorum "cok uzgunum keske hayirli bi haber verebilseydim ama Allahin takdiri. Iciniz rahat olsun,daha cok kucuk zehirleyemez seni iyi dusun baska doktorlarda gorsun. Kalp atisi duyacagin icin degil icin rahat olsun diye dedi. Bende baska iki doktora gittim ikisi de ayni seyi soyledi. Her ikisinde kese daha da buyuyodu. Dusunduk tasindik,bayramda ailelerimizi bize cagirmistik guzel haberi vermek icin hep beraber yemek yiyecektik. Allah korusun eger beklersem onlar varken bisey olabilirdi,esim bazen gece vardiyasinda calisiyo,o yokken agrim olabilirdi kime soylerdim nasil giderdim? Kesede fazla buyudugu icin kurtaj olmasi sartti yoksa kanamam cok olabilirmis dusuremeyebilirmisim 3 doktorda ayni seyi soyledi birbirinden habersiz.
Allahin takdiri boyleymis dedik, kabullenmemiz gerekiyodu bi an once. Sonuc degismeyecekti sadece bekledikce benim icin korku ve risk artacakti. Bi gayret gittik yatisim yapildi. Zarar vermemesi rahmin cabuk toparlanmasi icin rahim kendisi acilsin diye uc hap yerlestirildi. Yasayan bilir Allahim kimseye versin,4 saat bekledik acilmasini sonrasinda tamamen dogum sancisi... narkoz daha once hic almadigim ve cok uzun sure ac kaldigim icin agir gelmis. Afedersiniz istifra edincede cigerimde etkilenmis nefes almaya ugrasirken. Heryer bembeyaz hicbisey gormuyorum, kulagimda "hasta iyi durumda degil oksijen verin kalp atimi cok az" diye bi ses... amacim kimseyi korkutmak degil ne olur affedin. Demek istedigim su ki Allah melegimi aldi ama sukurler olsun ki bana yeni bi hayat bahsetti. Operasyon kolay ama bende ciddi sorun yaratti. Cunku operasyon 2,5 dk surmus acilma o kadar cok oldugundan. Ama sorun benim cigerim,tansiyonum... Su anda kanamam yok denecek kadar az. Allah kimseye yasatmasin,gerekiyorsa yaptirmak lazim.
Allah bin kere razi olsun esim bi an elimi birakmadi hep sen iyi ol sen benimle ol hersey olur merak etme dedi tum gece sabaha kadar...Dedigim gibi amacim kimseye korku vermek degil,cok nadir olabilecek bi durum benim basima geldi,yasamam gerekiyormus, o kadar... Bugun yeni hayatimin ilk gunu,hersey Allahtan,cennette bi melegimiz var benimse yepyeni bi hayatim. O dogan gunesi gordum ya kalbim sanki yeniden atiyo...
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm Allah daha beterini vermesin
 
Canim benim cok haklisin. Demek ki takdiri boyleymis,ne gelirse basimizin ustune... yok canim ben hepinizin iyi niyetini biliyorum inan uzulmem kirilmam. Insallah sizlerin gebeligi saglikla devam etsin,Allahim saglik sihhat versin sizlere. Yeniden cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama insallah benim de saglikli sihhatli bi evladim olur.
Inşallah canım benim dua edeceğim sana ve cennete giden meleğine :dua:
 
Ben alıcam krem. Çünkü hafif hafif kaşınma başladım. Çatlak olabilir

kaşınma bende de başladı, şimdilik zeytinyağlı doğal bir vücut yağı kullanıyorum.
lierac' a baktım internetten, eczanelerden daha uygun fiyata var ama onda da güvenemedim sonra.
 
Screenshot_2016-07-03-22-34-17-1.png kizlar bunu yapmayi bilen var mi?
 
Bu arada kalp atışını duymadan listeye ekletmek istemedim. Gerçi doktor 10 haftaya kadar risk olabilir dedi ama Allah kerim. Sağ sağlim alırız kucağımıza hepimiz bebişleri inşallah. sat 16 mayıs tahmini doğum tarihi 22 şubat.
 
Yarın gitcem şuan biraz daha araştırdım rubella testleri igg yüksek igm negatif ama igg nin yüksek olması vücudun bağışıklık kazanmış olması ve igm nin negatif olması iyiymis şuan bu mikrobun vücutta olmaması demekmiş inş öyledir bilgisi olan var mı ?
Evet tam yazdıgın gibi igg pozitif oması daha önce geçirmiş oldugunu gösteriyor. Yani vucut bagısıklık kazanmış.İgm de negatif ise sonuçlarda bir sıkıntı yok.
 
X