- 13 Haziran 2016
- 1.685
- 3.207
Annelik manyaklık ben nefesini dinliyorum gece kalkıp ikisinin de kız için normalde oğluma da gidip bakıyorum tepkisiz derin uyuyorsa nabzına bakıyorum :)
Evet onu da yapmıyor değilim.. az kıpırdamasa derin uyusa elimi burnuna dayıyorum karnına koyuyorum falan zaten çok akıllı bişey değildim iyice sıyırdım anne olunca....
Dışarıdaki yaşam seslerinizden rahatsız oluyorsa uykusunu kolaylaştırıcı müzikler açın bence. Ben 3.5 aydır böyle uyutuyorum ve misler gibi uyuyor ve biz de kısıtlanmamış oluyoruz. Süpürgedir saç kurutmadır zaten sevdiği sesler sorun olmuyor.. Uyuduğu oda çok mu uzakta? Bizim ev baya minnak o yüzden ben çok sık kontrol etmiyorum, sesini duyabiliyorum.. yine de yarım saatte bir bakıyorumdur ya
Gündüz müzik tamam , bende öyle uyutuyorum bazen de , gece de sabaha kadar müzik açık olmuyordur heralde bahsettiğim gece uykusu... örneğin saat 1 ama benim akıllı komşum yukarda banyoyu yıkıyo elindeki malzemeleri düşürüyo falan pat küt sesler haliyle sıçrıyor..
Uyuduğu oda çok çok uzak değil de dediğim gibi bizimki uyanınca ağlamıyor üzerinde ne varsa burnuna çekiyor o yüzden endişe ediyorum..
Kuzum alıyorsun bir kameralı telsizz,eloşu uyutup dizi izliyorsun
Şuana kadar en mantıklı harcamam oldu benim. Azcık sesli nefes alsa ,onu bile duyuyorsun.
Aklına geldikce bas monitora ,izle
Sütün bol ise manuel işini görebilir ama az ise elektrikli şart...
Bunu bi düşüneyim dünür ben.. böyle olacak gibi değil.. kafamı rahatlatamıyorum.. dedim ya bişey olacağından değil de, olmaz olmaz bi kere olur tam olur Allah korusun.. sonra ömür boyu vicdan azabı.. uyanınca ağlayan bi bebek olsa yine tedirgin olmayacağım ama bizimki sessiz sessiz muzurluklar yapıyor ondan korkuyorum..