Folidace kullanıyorum bendeKızlar birde folic acid olarak ne kullanıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folidace kullanıyorum bendeKızlar birde folic acid olarak ne kullanıyorsunuz?
Valla ben dedim ya hamile kalmadan önce 3 ay fln onda tedavi gordum yoğunluğu evet var ama arada bile hasta alıyor mesela ben tlfn aciyorum hemşiresine bi aksilik olursa gelsem diye biraz bekletip alıyor randevumuz da olmasa ama öyle çok aman aman bi bekleme suresi olmadı gittiğimde
Ben de gittim bugün kalp atışını duyduk. Çok mutluyum. Süleyman beye mi gitmiştingünaydın kızlar nasılsınız az önce doktordan geldim aç karna bütün kan testlerim yapıldı sonuçlar 4 te çıkacakmış
Tatlım haberlerını beklıyorummm
Ben de gittim bugün kalp atışını duyduk. Çok mutluyum. Süleyman beye mi gitmiştin
:) gereksiz değil aslında insan kendini tatmin edecek motive edecek bi Dr ariyo Huseyin bey çok iyi bu konuda diğerlerini bilmiyorum ama oranında muayne ücreti fazla biraz bende ne yapcam bilmiyorum sen Sincan da misin ?Anlıyorum sanıyorum gereksiz kuruntu yapıyorum
Benımde normalde bugun kontrolum vardı gıtmedım kesın olsun dıye cuma gıdıcemCanım sabah uyanamadım ben gidemedim
:) gereksiz değil aslında insan kendini tatmin edecek motive edecek bi Dr ariyo Huseyin bey çok iyi bu konuda diğerlerini bilmiyorum ama oranında muayne ücreti fazla biraz bende ne yapcam bilmiyorum sen Sincan da misin ?
Cukurambari evet daha pahalı diyolar burası da 107 lira biraz zorlar gibi beni de bilmiyorum napcam ama Hüseyin beyi de bırakmak istemiyorum bakalımsincan da oturmuyorum ama fiyatı çukurambara göre daha uygun olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum ama kesinlikle haklısın Ankarada anormal bir fiyat politikası var Allah yardımcımız olsun
Ben istambuldayım ama atasehirde oturuyorumKızlar aranızda istanbul ikitelli ve cıvarından olan varmı
Kızlar muayeneden yeni geldik elhamdulıllah kalp atısını duyduk 2 aylıgız hersey yolunda cok sukur ben kilo vermişim miğde bulatılarımdan dolayı
Benim 24 Mayıs. .günlerimiz aynı sanırım ..sat benim 20 mayıs. sizin nedir? gerçi bana bu tarihi hemşire söyledi ama yarınki testte HCG yükselişine göre rakam dahada netleşir sanırım... @nurcan_odtu @Semackgz
Hayırlı olsun çok güzelKızlar mrb ven giremedim bayadır çok kötüydüm bulantı vs kusmaktan öldümm serum falan verdiler biraz iyiyim bugün de kontrole gittim ikizlerim olucakkkmışşş bulantı o yüzden çokmuş kalp atışını duydum ikisininde
Günlerimiz aynı bende haftaya cuma günü gidicem ben ilk kontrole gidicem sağlıkla duyarız inşallah pıt pıt kalp atışlarınıBende Bugün gittim keseyi gördüm 5 haftalık dedi doktor yumurtlama günümü bildiğim için tahminim de o yöndeydi. Haftaya cuma kalp atışı içim çağırdı
Dr görmüş kalp atısını ne güzel. Sende duyrasın en kısa zamanda. Darısı bize inşallahBende bugun dr gittim kalp atisini dr gordu ama ben gormedim bebisim olusmus insallah soyle pit pit atan kalbi gormeyince icime suphe dustu
Folio kullanıyorum. Folik asit , iyot ve b12 var içeriğinde.Kızlar birde folic acid olarak ne kullanıyorsunuz?
Ay ne güzel. Darısı bize inşallah.Kızlar muayeneden yeni geldik elhamdulıllah kalp atısını duyduk 2 aylıgız hersey yolunda cok sukur ben kilo vermişim miğde bulatılarımdan dolayı
Kendin gidiyorsun bağlı olduğn sağlık pcağına hamileym diyip kayıt yaptırıyorsun onlar cagrıo zaten kontrol ve aşı zamanlarndakızlar burda okumuştum saglık ocagında kayıt açtırıp aşı yaptırıyorsunuz diye.Doktorunuz mu söylüyor bunu kendiliğimizden mi gidiyoruz