- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canimm çok saol insallahİnşallah hiç bir şey yoktur canım. Bebeğin de sen de Allah a emanet olum
inşallah canım. bende de baş dönmesi yaptı işin ilginci ben de lekelenme de yok. kanama içte demekki. iyiki varsınız yaevet cnm bende kullandım ıkı hafta o hapı bende baş dönmesi yapınca birde lekelenmeler durunca kesti dr. stres yapma raporda almışsın güzelce dinlen ins daha güze haberler alırsın bir sonraki görüşmende
Hayırlı olsun canımslm kızlar az önce doktordan geldim şükür kalp atışlarını duydum bir sürü testler yapılacak aç olmam lazımmış darısı sizlerin başına kızlar 6+2 olmuşuz
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşaallah.Bir süre yat dinlen ilaçlarını kullan.O korku çok kötü birşey şükürler olsun mutlu haberler almışsın.Kendine dikkat et Allaha emanet olO sancı ile resmen aglaya aglaya gitmistim
Hayırlı olsun ikizler. Zor ama güzel bir deneyim olacak. Sağlıcakla kucağına al inşallahHiç birşey olmaz millet 5 6 tane birden doğuruyor (kendimi böyle bari teselli edeyim)
Çok geçmiş olsunTesekkur ederim kesinlikle aklımız çıkıyordu aglaya aglaya gittim baktım esimin gözleri dolmuş birdaha stres yapmamaya ve kendimi yormamaya çalışacağım ıı geceler rabbim hepimizin meleklerini korusun
Oh çok şükür atlatmissin. Inşaallah tekrarlamaz sağlıcakla büyür bebişin.Lekelenme ve parça dusurme ile korkup dogum hastanesinin acile gittik orda ilk bakan doktor bn kede görmüyorum hamile olmayabilirsin ddi bende hayır sabah girdim karından 5+5 gözüktü dedim hocami çağırıym dedi ustü olan doktoru çağırdı oda aynı dedi kese goremiyorm 5hafta diyorsunuz dedi çok korktum dustu mu o kanama ile diye sonra alttan bakmak istedi bende o korkuma rağmen oturdum çok şükür kalp atışlarını da bebisimi de gördum ama 6+2 dedi doktor 4gun önde çıktı alttan
Cok geçmiş olsun okurken çok üzüldum Allah sağlıcakla tamamına erdirsin bol sıvı alıp dinleninO sancı ile resmen aglaya aglaya gitmistim
İnsaAllah yarin guzel haberlerini bekliyoruz yuregini ferah tut bi slklntl oldugunu dusunmuyorum Allah' in izni ileÇok sukur canim inşallah bana da yarin bişey olmamis der rabbim bize bagislasin miniklerimizi benim bugün ilk keZ oldu
Guzel bi supriz olmus bak nasil korkutmuslar sonunda ne cikmis :) sabah tuvalete slklslk gittiysen ondan gozukmustur zaten 5 haftalik gozukmesi zor önde oldugu icin gozukmustur hep diyoruz ya makineden makineye farkediyor iste kaniti gozunuzaydin canimLekelenme ve parça dusurme ile korkup dogum hastanesinin acile gittik orda ilk bakan doktor bn kede görmüyorum hamile olmayabilirsin ddi bende hayır sabah girdim karından 5+5 gözüktü dedim hocami çağırıym dedi ustü olan doktoru çağırdı oda aynı dedi kese goremiyorm 5hafta diyorsunuz dedi çok korktum dustu mu o kanama ile diye sonra alttan bakmak istedi bende o korkuma rağmen oturdum çok şükür kalp atışlarını da bebisimi de gördum ama 6+2 dedi doktor 4gun önde çıktı alttan
kan tahlilleri dedi doktor. aç karınla yapılacakmış. sanırım şeker vs gibi şeyler. ama net olarak bilmiyorum maalesef. bakalım sağlık ocağına yarın sormayı düşünüyorum.yazarım inşallah öğrenince.Arkadasım merhaba bende cuma gunu gıdecegım doktora nasıpse kalp atısı ıcın acaba ne testıymıs merak ettım.
Inşallah tek seferliktir sağlıklı bir şekilde görürsün yarın bebişiÇok sukur canim inşallah bana da yarin bişey olmamis der rabbim bize bagislasin miniklerimizi benim bugün ilk keZ oldu
aa bu arada şimdi farkettim bizim günümüzün aynı olduğunuArkadasım merhaba bende cuma gunu gıdecegım doktora nasıpse kalp atısı ıcın acaba ne testıymıs merak ettım.
Arkadaslar cok mutluyum ya zeynep kamile ssvd bolumu acilmis hemen randevu aldim cuma gunune rabbim nasip ederse ikinciyi normal istiyorum