2017 silikon gögüs fiyatları hakkında bilgi?

shedasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
1
0
86
İstanbul
Merhabalar gögüs ve kalça silikonu düşünüyorum cok zayıfım ve artım kg alma derdim olmayacak ... fiyatlar ortalama nasıl ve önereceginiz dr. Ve Klinik Alabilir miyim?

Merhaba,
İstanbul da işinin ehli dr ların silikon fiyatları nisan ayında 10-15 bin arasıydı tek narkozda birden fazla operasyon geçirirseniz bu fiyat düşüyor hastane hastanede yatmanız ve narkoz ücreti 2 kere alınmayacağından diğer operasyonun(kalça )tek başına fiyatı her ne ise o da biraz düşer.Dr ların 2 hastane alternatifi oluyor genelde biri Acıbadem gibi yüksek fiyatlı diğeri daha uygun olan 2 seçenek sunuyorlar uygun olanını seçerseniz oradan da kazancınız olur estetik hastaneleri veya geniş kapsamlı hastaneleri tercih edin sakın kliniklerde önerilirse olmayın ki sorumluluğunuzu hastane alsın iyice araştırın burada vücut estetiği vs ben aylarca okumuştum hangi şehirdeyseniz o şehirde dr ismi araştırın , çok medyatiklerden uzak durun :) bol şans

Bir de çok dr la görüşün muayeneler ücretsiz hepsine gidip ben bunları istiyorum ama bana ne uygun olur diye hepsinin fikrini almaya çalışın prof varsa içlerinde onun dediği daha doğru olur genelde ticariden ziyade daha sağlık odaklı düşüneceği için istanbulda prof dr tavsiyesi isterseniz söyleyin yazarım dr kısmında tavsiye verme işine henüz ben de olmadığımdan sadece görüştüğümden girmeyeceğim ama kime olma derseniz ona da 2 isim yazabilirim özelden :)) sevgiler

Ö
merhaba popo silikonu yaptırmayı düşünüyorum demişsiniz yaptırdınız mı yaptırdıysanız memnun musunuz . Bende yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…