2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Genelde 8 gün hormon iğnesi kullanımı yetiyor cnm sonra çatlama iğnesi ve 36 saat beklenip yumurtaların toplanması fln derken 10. Yada 11. Günü gibi yumurta toplama oluyor kısa protokol de
İyimiş, ben ilkinde hatırlamıyorum kaç gün sürmüştü :) izin açısından iyi oldu, bunun 3-4 gününü evimde geçirmiş olacağım böylelikle
Seninle ayni canim 300 lük kalemle
Aynı gün toplanır belki yumurtalarımız :) bu akşam kendim yaptım iğneyi kanadı

Oh iyi süper o zaman ne iş yapıyorsun canım ?

Canim sahin bey bana negatif olan denememde gonalf vermisti bu denemede igne degisikligide yaparmi merak ediyorum sen bir oncekindede aynisinimi kullandin
Hayir gonal f ti.. sonra bunda degistirdi.. puregon bu defa.. sordum hemsire olumsuz denemeden sonra igne degistiriyor genelde dedi..

Hayir gonal f ti.. sonra bunda degistirdi.. puregon bu defa.. sordum hemsire olumsuz denemeden sonra igne degistiriyor genelde dedi..
Peki canim bir onceki denemende azmi yumurtan oldu mesela benim 225 ml vurulmustum ama 5 yumurtam olmustu.sanirim benimde ignemi degistirecek ve dozu yukseltecek hayirlisi olsun

Peki canim bir onceki denemende azmi yumurtan oldu mesela benim 225 ml vurulmustum ama 5 yumurtam olmustu.sanirim benimde ignemi degistirecek ve dozu yukseltecek hayirlisi olsun
Canim aslinda sayi olarak problem yok.. 5 yil gecmesine göre ilk denemeden daha iyiydi 2.si..
1.de 9 dollendi.. 3.güne 4 kaldi 2 si transfer edildi. Kalitesi iyi olmadigi icin dondurulmadi..
2.de 10 dollendi.. 10 tanesi de 3.gune kalinca 5.gune gittiler.. 5.gun ilkine gore daha kaliteli 4 tane kaldi..tek transfer edildi.. dondurulacak kalite olmadigi icin dondurulmadi.. Sonuç pozitifti fakat tutunamadi..
Yani anlayacagin ilk denemede daha kalitesizken hamile kaldim..ama 2. De olmadi.. simdi yine 2 tane koysun sansim artsin diyorum

Hayırlı geceler bayanlar benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim yarın ilk iğneme başlıyorum kasımda başlamam gereken tedavi kisten dolayı ocak ayına kaldı bu arada kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 13 yıllık evliyim ve tüplerde yapışıklık var 10. senemde rabbim yüzüme baktı ve oğlumu 8. Tüp bebek tedavimde kucağıma aldım ve şuan oğlum teyzeleri 3 buçuk yaşında rabbim tüm isteyenlere ve hepinizede nasip etsin. Allah nasip ederse biz eşimle artık oğluma bi kardeş istiyoruz ama bu süreç çok zor ve yorucu bi yol inşallah hepimiz bu sayfada hamilelik haberleriyle rekor kırarız Allahım 2017'de hamilelik ve sonunda annelik duygusunu yaşatsın

İyiii canommm ay seni her akşam anıyorum canım ya Allah razı olsun kuzum ya:)
Senden de razi olsun canim.insallah sifa olsun keşke insan daha fazla yardımcı olabilse birbirine evet kimse kimseyi tanımıyor burda ama hasret aynı olunca kalp takılır kalirmis.bizi burda buluşturan Rabbimin elbet vardır bildiği :))))

Rabbim bagislasin. Amin tum isteyenlere

Kizlar bende adetimi bekliyorum bide cocuk gormek tuafima gidiyor artik normalmi bu
Hadi canım hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyorum

KIZLAR ben transfer oldum bugün 4.günüm dualarınızı bekliyorum
canım senide listeye ekleyelim,
Yaş, deneme, kurum, tedavi başlama ve transfer tarihlerini yazarsan. Bu arada hayırlı olsun, darısı bize inşAllah..evladın sımsıkı tutunsun sana inşAllah

Melisela benide listeye eklermisin. Yaş 33. Tedaviyi Almanyada. Sebep Tüpler tıkalı. Tedaviye 05/01/2017'de başlıyorum yani bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…