- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi Alya_sura88
-
Burda hiç arkadaşım yok komşular hep yaşlı teyze. Şehir değiştirince ortama alışmak zor oluyor ama azönce bir görüşmeye cagırdılar iş için. İnşallah olur da yalnızlıktan kurtlurum.Hem burada günlük sohbetinizi yapabilir bilgilerinizi paylaşabilirsiniz ama adet sonrası gün aşırı denemelere de devam edebilirsiniz bunu da ödev gibi değil sevgililik günlerinizdeki gibi masum planlar ile yapabilirsiniz. Ben bu ay öyle yapacağım
Hakkı'nda hayırlısı olsun bakalım. Bol şanslarBurda hiç arkadaşım yok komşular hep yaşlı teyze. Şehir değiştirince ortama alışmak zor oluyor ama azönce bir görüşmeye cagırdılar iş için. İnşallah olur da yalnızlıktan kurtlurum.
Çok teşekkür ederim..Hakkı'nda hayırlısı olsun bakalım. Bol şanslar
Hangi şehirBurda hiç arkadaşım yok komşular hep yaşlı teyze. Şehir değiştirince ortama alışmak zor oluyor ama azönce bir görüşmeye cagırdılar iş için. İnşallah olur da yalnızlıktan kurtlurum.
Herkese merhaba,
Ben de 1,5 senedir deniyorum, son bikaç aydır tedaviyede baslayınca düşünmeyi bıraktım artık vakti gelince olur diyorum olumlu düşünüyorum artık. Şu an sadece akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum..bu akşam siz neler yapacaksınız
Hoş geldin cnm ben akşam için dünden kalan tarhana çorbası ve kuşbaşı yemeğini ısıtıcam. Yemek derdi olmayınca Ütü yaptım ve yaparken hareketli müzikler dinledim biraz da hareketlendim ütü yaparken sporumsu oldu.Herkese merhaba,
Ben de 1,5 senedir deniyorum, son bikaç aydır tedaviyede baslayınca düşünmeyi bıraktım artık vakti gelince olur diyorum olumlu düşünüyorum artık. Şu an sadece akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum..bu akşam siz neler yapacaksınız
Can'ım benim de bir kaybım var ama günümüzde yüzde 85 ilk gebelikte kalp atışı durabiliyor yaşanmadan da öğrenilen bir şey değil. Olumlu yöne kanalize olalım hep birlikte deneyimleyeceğiz. Hoş geldin.Merhaba kızlar 6 aydır korunmuyorum öncesinde 1 kaybım var neyse burda güzel şeyleri konuşuyoruz orayı boşverin
Herkese hayırlarla gelecek güzel yüzlü güzel huylu sağlıklı bebekler diliyorum.
İzmirdeyim bende.
İnanırmısın ben de o kitabı okumayı planlıodum yılbasında arkadaş hediye etmiştiKürk mantolu madonna Sabahattin Ali kitabı bir ara gaflara sebep olmuştu o Zaman aldım 20 sayfa okuyup unutmuştum meydana çıkardım okuyum da bitireyim bir de all dergisi aldım bu ay moda da son durum ne bakayım dedim.
Seninle çok uyumlu oldukİnanırmısın ben de o kitabı okumayı planlıodum yılbasında arkadaş hediye etmişti
Olamaz bu kadar şey aynı ben şok. Ben de geçen sene meditasyona gidiyordum var reiki yaptı arkadaş enerji verdi.aslında burada yaptığımız da enerji çalışması olumlama gibi.Ben kişisel gelişim uzamanıyla görüştüm bir dönem enerjiylede ilgilenen biriydi.burdada paylaşayım bahsettiklerini.
Bana rahmine koy elini kendinle konuş dedi.
"Ben sağlıklıyım,rahmim hamilelik için hazır,bebeğimin bana gelmesini bekliyorum"
Yani bunun gibi olumlu cümlelerle hep iyi güzel düşünceleri çağrırız umuyorum.
Reiki enerjisi de diyor kimileri...biraz araştırdım denemekte yarar var...bi bakın sizde
Benimde hala bitmeyen 1000 parçalık yarım puzzle ım var arada meydana çıkarmak lazım iyi hatırlattın cnm.Kızlar bende zorunluluktan dolayı su an için evdeyim şehir değişikliği sebebiyle :) benimde evimde oturma odamda boş bir duvar vardı oraya uzun zamandır ne yapsamda doldursam diye düşünüyordum hafta sonu 1000 parçalık puzzle aldım odamla uyumlu şuan ev işlerim dışında onunla oyalaniyorum baya da güzel oluyor sizde deneyebilirsiniz tabi sabrınız varsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?