- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
- Konu Sahibi Alya_sura88
-
Ben bu konuyu herşeyi akışına bıraktığım için açtım. Bilimsel olarak iki sene normal yoldan denenmeli zaten. Sürekli vücudumu dinleyip stres yapanlardan olmamaya karar verdim. Allah a kaldıysa işimiz zaten Zaman'ı gelince olacaktır.Canm bende varım mart tutmadı nisan ümidim canm ben dua okucam sen peki birsey yapyrmusin sogan kurunu icemyorum o yuzden tek carem dua canm :)
Merhaba Can'ım ben açıkçası stres olmadan gebe kalmaya çalışanlar buraya takılsın diye konu açtım. Mutlu olalım vakti gelince olacaktır . Güzel beslenenlim. Kısa yürüyüşler hafif sporlar yapalım . Bu ay da olmadı şu ay da olmadı diye yazanlardan olmayalımŞubat marta katıldım ardından mart nisan... Sıra nisan mayıs :) bakalım nezamana kadar devam edicez hayırlısı
Aynen canm tam da o ayımdayım. Akışına bıraktım herşey Allahtan. 2güne adet olurum. Sonrasında bu ay ovulasyon testini bile yapmayı düşünmüyorum. Sadece 3.günü gidip prolaktine baktırıcam düşmüş mü diye. İlaç kullanıyorum çünkü. Dr a bile görünmeden sadece tahlile gidicem. Sonrası Allah kerim..Merhaba Can'ım ben açıkçası stres olmadan gebe kalmaya çalışanlar buraya takılsın diye konu açtım. Mutlu olalım vakti gelince olacaktır . Güzel beslenenlim. Kısa yürüyüşler hafif sporlar yapalım . Bu ay da olmadı şu ay da olmadı diye yazanlardan olmayalım
Sağlık açısından yapman gerekenleri yap doktoruna görün ama bunu stres sebebi yapıp buraya yazma hiç. Elinden geleni yaparken günün her anı gebelik düşünme kitap oku sinemaya git yeni yemek tarifleri dene kendine güzel bir kahve yap hatta eşine de yapabilirsin. Stresimizi eşimize yansıttık da ne oldu. Burada forumlara dert yandık da noldu. Kaliteli bir sohbetimizi olsun burada.Aynen canm tam da o ayımdayım. Akışına bıraktım herşey Allahtan. 2güne adet olurum. Sonrasında bu ay ovulasyon testini bile yapmayı düşünmüyorum. Sadece 3.günü gidip prolaktine baktırıcam düşmüş mü diye. İlaç kullanıyorum çünkü. Dr a bile görünmeden sadece tahlile gidicem. Sonrası Allah kerim..
Hakkı'nda hayırlısı olsun cnm gerekli kontrolleri doktoruna yaptırmışsındır zaten. Stres olmadan gebe kalmayı bekleyelim birlikte.Kesinlikle katılıyorum bende mayıs ayında 1 senelik evli olmuş olacağım bebiş istiyoruz ama olmuyo 7 gündür hasta olamadım kasıklarıma bıçak gibi bişey batıyor sanki. Herkes hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zamanda hepimizin olur
Diğer konuda yazmıştın. Umarım işine yarar ve faydasını görür hamiş haberi verirsin4 yada 5 nisan adet tarihim. haliyle kaydı bakalım bu ay maydonozlu süt buharı ile ne gelişmeler yaşayacağım.
Bendeeee bendeeeeŞubat marta katıldım ardından mart nisan... Sıra nisan mayıs :) bakalım nezamana kadar devam edicez hayırlısı
Ev de spor yap canım müzik dinle. Sen çıkamıyorsan kahveye ya da öğle yemeğine arkadaşını davet et dedikodu yapın kaynana çekiştirin iyi gelirEv hanımı olanlar günlük kendinizi nasıl oyalıyorsunuz? Ben evlendiğimden beri yalnız takılıyorum sayılır. Eşim ayın 15 günü iş seyahatinde nerdeyse. Ailemin yanına geliyorum ama oda biyere kadar. Evim merkezden uzak. Çıkayım gezip tozayım diyebileceğim pek ortam yok. Tek olunca yemek bile yapmak zor geliyor. Hele bu kış çok sıkıcı geçti. Bari bahar gelsin de az cam kapı açayım diyorum. Eşim olduğunda da yine evde vakit geçiriyoruz araba falan olmayınca çıkamıyoruz pek. Allahtan huzurumuz yerinde. Ama işte insan hayatının monotonluğundan çıkmak istiyor bunalıyor bazen..
Hoşgeldin cnm.Harika yapıyorsun bence . Ben bazen Bebek konusunu açıyorum tutamıyorum çenemiMerhaba canım buraya da böyle güzel konu açmışsın bende geldim hemen benim bat 22 mart ama eşimle hiç bebek hakkında konuşmuyorum, günlük işlerimi yaşantımı aynen devam ettiriyorum çocuk işini Rabbime bıraktım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?