2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım arkadaşın dediği gibi pko enteresan bi hastalık bi bakıyorsun kaybolmuş bi bakıyorsun hop çıkıvermiş hormonlarda bişey yoksa bide zayıfsan ihtimal vermiyor doktorlar benim arkadaşada öyle oldu doktor yok dedi ben ısrarla var dedim gerçektende vardı hatta patladı ve ameliyat okmak zorunda kaldı öyle anlaşıldı ha aende var demiyorum tabikide o bi kist adet önceside olabiliyor korkma yani düzensizlik sitrestende oluyor yoktur inşalşah benimde şuan lh ve fsh normal ama yumurtalıkta ploikistik görünüm var mesela
Alla alla smdi buna taktim ben yine adet olunca giderim ben :)

İkinci yada üçüncü gün bi lh fsh falan baktır bakalım ama zannetmiyorum canım sitreste etkiliyor dediğim gibi senin adetler sancılı oluyor mu yada göbekte çenede göğüs etrafında tüylenmr var mı
Cenemde bi iki tane tuy varda ben safrakesesi ameliyati olmustum ondan beridir var yane

İkinci yada üçüncü gün bi lh fsh falan baktır bakalım ama zannetmiyorum canım sitreste etkiliyor dediğim gibi senin adetler sancılı oluyor mu yada göbekte çenede göğüs etrafında tüylenmr var mı
Adetim sancili olmuyor gobek gogus aramda kil var ama hep o ameliyatdan sonra oldu yane ozelden foto atimmi sana ya

Telefonla alakalı değil heralde canım benimde gitti sayfa girmeye çalıştıkça bildirimlere ve mesajlara hata veriyor

X