- Konu Sahibi sevcanvildo
cnm esim daha cok erken diyor kan testi icin pazar gununu bari bekleyelim diyor bat 19 mart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm esim daha cok erken diyor kan testi icin pazar gununu bari bekleyelim diyor bat 19 mart
bende ilk defa bu ay kupluruyum iç çamasırıma düşen bişi yok :) bir arkadaşımda kupkuruyken hamile kalmıştı. Cinsel istek de sıfır , yine de bir umut bakalım ya tutarsa :)Ne guzel insalalh tutar bu ay
Sen yaptigin teste tekrar yaptin bide yane adamlar der islerimizi dusuruyorsun falan kivarlar seni :)yakinda ameliyatta yaparim ben tabi teste bakmaktan gozerim bozulmazsa bir kaset test fabrikasinda calisayim ben bari yada tanitimini yapim boyle yapicaksin boyle yikicksin silceksin anlatirim yani
Hic belli olmuyo canim herkezde belirtisi farkli oluobende ilk defa bu ay kupluruyum iç çamasırıma düşen bişi yok :) bir arkadaşımda kupkuruyken hamile kalmıştı. Cinsel istek de sıfır , yine de bir umut bakalım ya tutarsa :)
Yaptinmi dogum bari canimGerçekten baya varmış canım. Bende erken yaptirdim çıkmamıştı yok diye ilac verdi doktor adet olmayınca test yaptım hamileymisim sen biraz daha bekle gerçekten
aynen yaA ama poyasada patlama yapar kizzzSen yaptigin teste tekrar yaptin bide yane adamlar der islerimizi dusuruyorsun falan kivarlar seni :)
Canim sen yaparsinda patlamazmiaynen yaA ama poyasada patlama yapar kizzz
valla yaaa dur bakalim once bi kendim hamile olsugumu onaylatim ondan sonra poiyasaya sunariz:)
Canim sen yaparsinda patlamazmi
Tamam canim insallah hayirlisiyla vardir...valla yaaa dur bakalim once bi kendim hamile olsugumu onaylatim ondan sonra poiyasaya sunariz
kan kuruyunca cizgi cok belli olmiyor cnm ama benim yaa yok galiba bebis yada cok silik oldugu icin mi oluyorTamam canim insallah hayirlisiyla vardir...
Yada erken ondanda olabilir cnmkan kuruyunca cizgi cok belli olmiyor cnm ama benim yaa yok galiba bebis yada cok silik oldugu icin mi oluyor
Normal sadece idrarla yaptinmi ?bide vucudunda kan kaldimi :)Eki Görüntüle 1966063 baksana cnm boyle olmus yani
ayyyy cnm bunlar bikac tane test degil 2 tane yaptim normal idararlada yapmistim aksam onlarda cikmadi esim pazari bekle dedi cok kanliyimdir ben kaldi kaldi :)Normal sadece idrarla yaptinmi ?bide vucudunda kan kaldimi :)
Yarin kanmi verecen cnm :)ayyyy cnm bunlar bikac tane test degil 2 tane yaptim normal idararlada yapmistim aksam onlarda cikmadi esim pazari bekle dedi cok kanliyimdir ben kaldi kaldi :)
ayyy blmyrmki cnm yaa belimle karnimda adet oluck vibi agriyor cok napicami bende bilmiyorumYarin kanmi verecen cnm :)
Bi yaptir ya catladimayyy blmyrmki cnm yaa belimle karnimda adet oluck vibi agriyor cok napicami bende bilmiyorum
yaaa cikmazsa diye korkuyorum ama yaaa esim testi getirmeden once ben cok dua etmistim allahim nolursun o cift cizgiyi gorim diye gordugumde cok sasirdim hatta esim baska birsey istesen olcakmis dedi benim tek hayalim bir bebek zaten suanda umarim rabbim devaminida getirir yaaa ama iste sadece idrarda cikmamasi beni yaniltiyorBi yaptir ya catladim
Canim daha 8gun var adetine birakda cikmasin yane erken daha canimyaaa cikmazsa diye korkuyorum ama yaaa esim testi getirmeden once ben cok dua etmistim allahim nolursun o cift cizgiyi gorim diye gordugumde cok sasirdim hatta esim baska birsey istesen olcakmis dedi benim tek hayalim bir bebek zaten suanda umarim rabbim devaminida getirir yaaa ama iste sadece idrarda cikmamasi beni yaniltiyor