- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- Konu Sahibi sevcanvildo
Sende hamile olursan hislerime cok guvenecem :)8 gun cnm dha cikmaz bnce ama agri devam edyr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende hamile olursan hislerime cok guvenecem :)8 gun cnm dha cikmaz bnce ama agri devam edyr
ayy hadi insaallh cnm agzindan bal damliyorSende hamile olursan hislerime cok guvenecem :)
4gozle bekliyorum haberiniayy hadi insaallh cnm agzindan bal damliyor
Bence hamilesin :)sevcanvildo cnm testime bakarmisin
ayyy hadi insaallah cnm yaaaBence hamilesin :)
Canim sanki silik cizgi var insallah ya insalalh vardir kuzum benim kalbim temiz birden icime bisey dogarsa oluo insallah buda olur :)Eki Görüntüle 1965762 cnm baksana benim testime nssil
insaallah cnm yaaaCanim sanki silik cizgi var insallah ya insalalh vardir kuzum benim kalbim temiz birden icime bisey dogarsa oluo insallah buda olur :)
Bari yarin git bi kan ver canim bide eger hamileysen banada dua edersin artik sonucda Allah bana hissettirdiinsaallah cnm yaaa
Canim biraz daha bekle daha erken zaten tamam mi canimmminsaallah hamileyimdirde ederim cnm etmemmi rabbim tez zamanda hepimize versin yaaa bak buda az once cektim ama sanki yok gibi bence bilemedimEki Görüntüle 1965888
bekliyrm cnm zaten ama adet olacak gibi suanda karin ve bel agrim var yaaaCanim biraz daha bekle daha erken zaten tamam mi canimmm
Hade yaa :-( canim yorma kendini sakin bekle 3gun kala teat yap olurmubekliyrm cnm zaten ama adet olacak gibi suanda karin ve bel agrim var yaaa
Aferin canim sana sakin ol canim sakin relaxakizlar ben kafati yemek uzereyim testi once bi guzel yikadim sonra actim icini temizledim kanalri sildim biraz snra sonuc bu cikti Eki Görüntüle 1965934
yakinda ameliyatta yaparim ben tabi teste bakmaktan gozerim bozulmazsa bir kaset test fabrikasinda calisayim ben bari yada tanitimini yapim boyle yapicaksin boyle yikicksin silceksin anlatirim yaniAferin canim sana sakin ol canim sakin relaxa