- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.041
Yok kuzum yok kesme öyle bi an ağrı atınca panikledim ben umudu kesmek yok benim evvela üç dört gün lekelenme olmadan kanamıyor normalde ilkin sinyal veriyor benimki canım zırhını al geliyorum diyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum yok kesme öyle bi an ağrı atınca panikledim ben umudu kesmek yok benim evvela üç dört gün lekelenme olmadan kanamıyor normalde ilkin sinyal veriyor benimki canım zırhını al geliyorum diyor :)
Ay canım kar yağıyor bide burda afedersin bi taraflarımız dondu yaa :)Günaydın bayanlar burasıda soğuk
Kızlar ner de yaşıyorsunuzAy canım kar yağıyor bide burda afedersin bi taraflarımız dondu yaa :)
Ben elazığdayım canımKızlar ner de yaşıyorsunuz
Hımmm ben istanbul :)Ben elazığdayım canım
Doktora gitmeyecek misin csnım ne durumdasınHımmm ben istanbul :)
Günaydın :) Benim ikinci çizgi silikleşti iyice, dün hala iğnenin etkisiymiş sanırım, bende ümitlenmiştim.Doktora gitmeyecek misin csnım ne durumdasın
Sen nerdesin canımYine kar yağıyor kış geri geldi buraya buz gibide bi hava
Şimdi gördüm çok güzel bir kentBen elazığdayım canım
Nerdesin sen canım?? Ben kayserideyimAy canım kar yağıyor bide burda afedersin bi taraflarımız dondu yaa :)
Günaydın canım. Adete kaç gün var senin canimKizlar gunaydinnnn
Sen öğretmen misin?? Bende öğretmenim fen ve teknolojiŞimdi gördüm çok güzel bir kent
Biz Tunceli de görev yaparken Öğretmen evinde gelir kalır vakit geçirirdik
Eşimin amca oğlu polis memuru orda severim kayseriyi orda da kar varmiNerdesin sen canım?? Ben kayserideyim