- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.800
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.021
Sizler ne zamandan beri bebiş istiyorsunuz kizlar
Benm 5 ay bitiyo işte canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizler ne zamandan beri bebiş istiyorsunuz kizlar
1 yıla kadar normal diyor doktorlar cnmBenm 5 ay bitiyo işte canm
1 yıla kadar normal diyor doktorlar cnm
Amin inşallah cnm tahlillerde iyi çıktıysa akışına bırak olur Allahın izniyleEvet canm öyle diyolr ama artk korkuyo insan ya birde tahlil sonuclrm gayet iyi ckti doktor dediki hatta cok iyi hamile kalabilirsn bu sonuclrla bu ay incir kürü falan da yaptm yine yok gibi bakalm hayrlisi ksmt ilerisi için korkuyorm aslnda ben.Rabbim hepimizede sağlıklı sihhatli bebisler versn insallah
Amin inşallah cnm tahlillerde iyi çıktıysa akışına bırak olur Allahın izniyle
Sen ne zaman evlendin kasimdami sende canimEvet canm öyle diyolr ama artk korkuyo insan ya birde tahlil sonuclrm gayet iyi ckti doktor dediki hatta cok iyi hamile kalabilirsn bu sonuclrla bu ay incir kürü falan da yaptm yine yok gibi bakalm hayrlisi ksmt ilerisi için korkuyorm aslnda ben.Rabbim hepimizede sağlıklı sihhatli bebisler versn insallah
Ben 8 senedir cnm sanırım en eski benimSizler ne zamandan beri bebiş istiyorsunuz kizlar
Hımmm heralde cnm inşallah hayırlısıyla bebisin olur sıkma canını Allah en doğru zamanı bilir hepimiz icinBen 8 senedir cnm sanırım en eski benim
Benim 8 ay :)5 aydır bekleyen 4. Kişi :)
Sen hiç kirunmadin mı canım oglundan sonraBen 8 senedir cnm sanırım en eski benim
Sonra ben 4.5 yilBen 8 senedir cnm sanırım en eski benim
Canım adet ve gebelik belirtileri aynı. Kırmızı kart görmediğince umut varKızlar belim ağrımaya bsşladı adetim gelecek heralde
Doğru zaten b yokladı geçti canım sağolCanım adet ve gebelik belirtileri aynı. Kırmızı kart görmediğince umut var
Niye kız sakin ol
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınSlm arkadaşlar bende 2.5 senelik evliyim eşimde yada bende bir sorun yok dediler ama bir türlü olmadı nihayetinde de aşılama yaptırıyoruz şuan tedavimiz başladı insallah hepimiz o mutlu haberi en kısa zamanda alırız dualarim sizler ile sizde bana dua edin lutfen