9. ayın sonundan merhaba... ilk dişimiz alt sağ ortadan ayın 14’ünde merhaba dedi nihayet... ve hemen ardından 2 gün sonra yanındaki..
dişler patlayınca uyku bir nebze düşene girdi sanki. Özellikle ilkini patlattığı günüm akşamı kesintisiz bir uyku çekti kızım. O kadar üzüldüm ki, kimbilir ne kadar çok ağrıları oluyor ve canları acıyor minik kuşların bu dişler yüzünden.
Yemek olayında ceviz verdim yine geçen hafta ilk kez, sıkıntı olmadı. ( meyveli muhallebinin içine sarımsak tendeki ile rendeledim)
Artık hemen hemen her şey yiyor gibiyiz. Tuz, şeker yok, beyaz un da mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum.onun dışında sabah yumurtalı kahvaltı, öğlen yoğurt ve sebze, et yada balık, akşamüstü meyve yada akşam meyveli muhallebi olarak devam. Arada gündüz iki, gece 2 kez mama ve geceleri emmeye devam.
6.aydan sonra dr kontrolümüz yoktu. Dr 1 yalında görüşürüz demişti ama ben bi kontrole götüreceğim sanırım yarın yada perşembe. Gelişimi bence normal ana insan yine de bir uzmandan duymak istiyor sanırım. Siz de durumlar nasıl?