MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- 133
Ben anamın yaptığı tarhanayı veriyorum. Çok severek yiyor.Bu arada site ismi sormuşsunuz doğal içerikli...brn vitmadoğalgıda dan aldım paket halinde setleri var ruşeymli irmik ve bebek tarhanası fibi..daha denemedim ama içerij bakıkından çok iyiye benziyor
Evet ben veriyorum hem çorbasını hem de püresini.. severek yiyor kızımKızlar brokoli çorbası verebiliyor muyuz bebislere acaba
Tamam canim sağol.Evet ben veriyorum hem çorbasını hem de püresini.. severek yiyor kızım
Aslında çorbadan ziyade biraz daha püre olarak vermek mantıklı, boş yere su ile dolmasın midesi.Tamam canim sağol.
Çorbasına ekstra bişey koyuyor musun tarif alabilir miyim..
Bide bal kabağı ile ne yapabilirim
Bal kabagını su ıle haslayıp tel suzgecten gecırıp ezdım, pırınc unu koyarak muhallebı yapıo azıcık tarcın serptımTamam canim sağol.
Çorbasına ekstra bişey koyuyor musun tarif alabilir miyim..
Bide bal kabağı ile ne yapabilirim
Bnmkıde oturmuyor tam dık, desteklı oturtup mama sandalyesınde verıyryzKizlar bebekleriniz bunlari yerken mama sandalyesinde oturuyor degil mi? Yani yatarken vermiyorsunuz. Yaaa benimki daha tam oturamiyor 17 haziran dogumlu birkac kez yatar halde pure verdim ama korktum bogazina kacacak diye. Oturur pozisyonda nedense hic yutmuyor direk itiyor cikariyor agzindan. Dolayisiyla sadece corba ve meyve suyu verebiliyorum suan o da yatarken.
Bugün yaptım tavsiye edebilirim.Kizlar farkli corba tarifleri yazarmisiniz rica etsem
8.ay bittikten sonra vermeyi düşünüyorum canm benBalık konusuna ne diyorsunuz? Denediniz mi?
8.ay bittikten sonra vermeyi düşünüyorum canm ben
Ohhh afiyet olsun canm :)Ben geçen hafta levrek ve somon tattırdım, sevdi sanırım. Ufak ufak menülere eklemeye başlıyorum
Bir Ada da bizde var... ben dondurmanı pek tavsiye etmem. Ben de çalışıyorum ama yiyeceği şeyleri günlük olarak hazırlamaya çalışıyorum. Çorbaları hazırlayıp dondurmak yerine et suyu falan hazırlayıp dondurabilirsin buz kalıplarında. Sebzeleri atınca tencereye içine atarsın birer tane hemen. Zaten tek öğünlük hazırlayınca çok uzun sürmüyor hazırlamak da... taze taze yiyorlarBir diger konu yapip dondurmayi dusunuyorum corbalarini haftalik mesela pazar gunleri. Cunku haftaici zamanim olmuyor aksama kadar tek bakiyorum esim aksam geliyor yorgun. Haftasonundan yapip kaliplara koyan donduran boyle veren var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?