- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.681
saol canm benim transferden bu yana hep ağrım oldu zaten 2 gün hariç , ama bugünkü çok farklı aynen hayırlısı ne ise o olsun
Kacta verip kacta çıkar sonucun biz de heycanlandik simdi
Canım dualarimdasin seni merak ediyordum7 gibi anca evde oluyorum iğne saatimde 7 zaten oraya sorucam erken sonuç verirse orada yaptırcam . erken vermezse başka hastaneye gidicem bildiğim bi yer var 2 saatte sonuç veriyor. bende net zaman bilmiyorum canım ama 11-12ye kadar sonuç almış olurum herhalde
Canım dualarimdasin seni merak ediyordum
Allah razı olsun canım olmayınca sonuç erken çıkıyor sanırım 8.günüm değer 2 olmadı sanırım
Ne diyeceğimi bilmiyorum canım çok üzüldüm inşallah rabbim mucizesini gösterir ve değer kat ve katlanırAllah razı olsun canım olmayınca sonuç erken çıkıyor sanırım 8.günüm değer 2 olmadı sanırım
G gulumse-hayata canim 5. Gun embriyosu ve transfer gününü saymayip 8. Gun mu?
G gulumse-hayata merkezini aradın mı canım
Ne diyeceğimi bilmiyorum canım çok üzüldüm inşallah rabbim mucizesini gösterir ve değer kat ve katlanır
Hakkinda en hayirli zamanda gelsin ins cnmİnş canım ama sanmıyorum mucize olması gerekiyor dediğin gibi
İnsallah en kisa zamanda olur gönlünden geçen her şey.. Allah büyük canım elbet olacak bir günG gulumse-hayata hakkimizda hayırlısını istemekten baska bir sey gelmiyor elimizden
Seninle üzüldük gercekten bu aksam
İsmin gibi hayata güldüğün gün de gelecek insallah, inaniyoruz
Baska embriyon var miydi?
Hakkinda en hayirli zamanda gelsin ins cnm
G gulumse-hayata hakkimizda hayırlısını istemekten baska bir sey gelmiyor elimizden
Seninle üzüldük gercekten bu aksam
İsmin gibi hayata güldüğün gün de gelecek insallah, inaniyoruz
Baska embriyon var miydi?
İnsallah en kisa zamanda olur gönlünden geçen her şey.. Allah büyük canım elbet olacak bir gün
Allah razı olsun canım çok saol desteğin için bende inanıyorum elbet birgün yüzümüz gülecek ama ne zaman onu Rabbim bilir . Hayırlısı değilmiş demekki
2 dondurulmuşum daha var onlarla yola devam edicem biraz zaman geçsin öyle
Canım benim inşallah o iki dondurulmuş ile rabbim yüzünü güldürecekAllah razı olsun canım çok saol desteğin için bende inanıyorum elbet birgün yüzümüz gülecek ama ne zaman onu Rabbim bilir . Hayırlısı değilmiş demekki
2 dondurulmuşum daha var onlarla yola devam edicem biraz zaman geçsin öyle
Canım benim moral bozma sakın Allahım evlatların En hayırlısını versin sana,biraz dinlen sonra tekrar deniceksin zaten umudunu kaybetme
Canım benim inşallah o iki dondurulmuş ile rabbim yüzünü güldürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?