2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kacta verip kacta çıkar sonucun biz de heycanlandik simdi

7 gibi anca evde oluyorum iğne saatimde 7 zaten oraya sorucam erken sonuç verirse orada yaptırcam . erken vermezse başka hastaneye gidicem bildiğim bi yer var 2 saatte sonuç veriyor. bende net zaman bilmiyorum canım ama 11-12ye kadar sonuç almış olurum herhalde

Canım dualarimdasin seni merak ediyordum

İnsallah en kisa zamanda olur gönlünden geçen her şey.. Allah büyük canım elbet olacak bir gün

Allah razı olsun canım çok saol desteğin için bende inanıyorum elbet birgün yüzümüz gülecek ama ne zaman onu Rabbim bilir . Hayırlısı değilmiş demekki

2 dondurulmuşum daha var onlarla yola devam edicem biraz zaman geçsin öyle

Canım benim moral bozma sakın Allahım evlatların En hayırlısını versin sana,biraz dinlen sonra tekrar deniceksin zaten umudunu kaybetme

Canım benim inşallah o iki dondurulmuş ile rabbim yüzünü güldürecek

Canım benim moral bozma sakın Allahım evlatların En hayırlısını versin sana,biraz dinlen sonra tekrar deniceksin zaten umudunu kaybetme

allah razı olsun canım dün kötüydüm ama bugün daha iyiym Rabbim sabır veriyor resmen bu zamanlarda aynen denicem ama biraz ara vericem yoruldum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…