- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.581
Ben varım canım.İyi akşamlar arkadaşlar. Benim gibi 2. Gün embriyosuyla transfer olan varmı????
Canım gözün aydın çok sevindim kan sonucunu da bekliyoruz hadi bakalım taze anneBenim ilk topiğim yol arkadaşlarım kaset test yaptım az önce ve 2. Çizgi anında çıktı yarında kan testim var
Amin canım çok teşekkür ederim..:))Yemek,süpürge hariç rutin temizlik
Evden çıkamasam bile hep evde turladım
Şimdiden hayırlısı olsun seninde canım allah gönlüne göre versin
Canım gözün aydın çok sevindim kan sonucunu da bekliyoruz hadi bakalım taze anne
Gnrcnn tebrikler canim hayirli olsun :))
Bir tane daha yaptir belli olmuyor diyo doktorlar benimkinde 33 54 22 cikti kimyasalmis insallah seninki oyle olmazArkadaşlar kan sonucum cuma günü 71.35 çıktı bugün yani 2 gün sonra 85.75 çıktı kesin kimyasalmıdır?
arkadaşlar dun kontrolum vardi rahim kalınlığı 11 idi doktor iyi dedi sizce iyimidir cumayada transferim var
tşk ederim7 ve üzeri transfer için yeterlidir
Arkadaşlar kan sonucum cuma günü 71.35 çıktı bugün yani 2 gün sonra 85.75 çıktı kesin kimyasalmıdır?
Uauuuu super maashallah cnm cok sevindim degerin cok guzel Allah tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins bebisiniBeta hcg değerim 435,64
Doktorun ne dedi canim
Şimdi Gönül hanımla görüştüm fazla yükselme olmamış 2 gün sonra tekrar bakalım aynı zaman da progesteronbakalım dedi neden öyle dedi anlamadımDoktorun ne dedi canim
Bende göğşen beyin hastasıyım canimCanm Adana Başkent hastanesinde tedavi görüyorum. Drum Esra hanim..
Uauuuu super maashallah cnm cok sevindim degerin cok guzel Allah tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins bebisini
Oy masallah hayirli olsunBeta hcg değerim 435,64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?