- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.561
Merhaba kizlar
Kasımda tüp bebek denemem negatif oldu 13Kasım test günümdü ve ogün regl oldum
Şimdi 15 aralık oldu hâla adet olmadım
Negatif tüp bebekten sonra adeti geciken var mı?
Teşekkürler cevabiniz içinEvet canim 4-5 gün gecikmeli oluyor benim 3 aydir
benimde gecikti canim yarin doktor kontrolüm var bakalim ne diyecek muhtemelen kist olusmustur ben deMerhaba kizlar
Kasımda tüp bebek denemem negatif oldu 13Kasım test günümdü ve ogün regl oldum
Şimdi 15 aralık oldu hâla adet olmadım
Negatif tüp bebekten sonra adeti geciken var mı?
ya benim 6 yumurtadan iki tanesi 5 güne giti biri 10 hucreli biride 8 hucreli yaşımda 38 olduğu için korkuyorum ya olmasaya tutmasaEvet olabiliyor
Evet olabiliyor
Benim tutmamasinin sebebi icin kromozom bozuklugu olabilir dendi
Sen neden sordun canim
Memorial Şişli Semra kahramandı açıkcası öyle birşey yapmadım evde durdum arabaya da bindim 3. Gün Alanya döndüm uçakla ama çok eğlenceli geçti bu tedavim İstanbul da arkadaşım da kalmıştım vakit çok güzel geçti bebeği vardı bir de ananas yedim bol bol ve hep dua ettim inanılmaz hem de inancım çok fazlaA Asuuhazirannnn canim bizim icin transferden sonra neler yaptin anlatirmisin bize
Tedavi oldugun yer neresiydi sonra neler yaptin yazarsan cok seviniriz :)
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin.Sağ salim kucağına al innnşallah..Eee neler yaptın transfer sonrasi?Anlatırsan bize de ışık olur..Benim ilk topiğim yol arkadaşlarım kaset test yaptım az önce ve 2. Çizgi anında çıktı yarında kan testim var
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin.Sağ salim kucağına al innnşallah..Eee neler yaptın transfer sonrasi?Anlatırsan bize de ışık olur..
Oyy maşallah canım.Allah nazardan saklasın.Rutin işler derken ne yaptin mesela?Yattin mi hiç? K.bakma biraz yoruyorum ama kismetse benim transferim Ocak sonunda olacak. 3. deneme..İnanılmaz heyecanliyim..
Maşallah bu sonucun üstüne gayet iyi bir kan değeri bekliyoruz senden..:))
Oyy maşallah canım.Allah nazardan saklasın.Rutin işler derken ne yaptin mesela?Yattin mi hiç? K.bakma biraz yoruyorum ama kismetse benim transferim Ocak sonunda olacak. 3. deneme..İnanılmaz heyecanliyim..
Maşallah bu sonucun üstüne gayet iyi bir kan değeri bekliyoruz senden..:))
Ins guzel haberlerini aliriz cnmYarın vericem kan testinide
Arkadaslar bence idrar testiyle ugrasmayin bence sdc moral bozmaya ise yarar.ben 6.haftaya kadar da olsa 1 kez tutmustu.o zaman idrar testi da yapim de bir kez ben de cift cizgi gorim dedim ama kanda deger 152 olmasina ragmen idrar negatif cikti.yani once idrar testi yapsaydim bosuna uzulecektim.
Benden soylenmesi
8 hafta bitmişti.Ne kadarlık ti canım ? Aynen dediğin gibi zaten korunmasak da olmuyor. Ama en azından tehlikeli ise bir daha aynı şeyleri de yaşamak istemem . Bakalım herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?