- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.541
Aminn canım ins kalp atışını da duyarsamda rahatlicam. İnş darısı da burdaki herkesecanım gerçekten mi ya bnm bugün 5. gün olucak bakalım bi kaç gün daha idare edicem şikayetler artarsa mecbur söylücem doktora .bide baya kullanıcaksak hiç dayanılmaz. dediğin gibi ne yatabiliyorum ne yan dönebiliyorum ,yürürken bile ağrır mı ya.. ama ben sorucam bi arkadaşların dediği kremi belki bnde faydası olur.
progestanı hap olarakta alamam baş dönmesi yapıyor bende sanırım fitil gibi kullanmak benim için en mantıklısı saol cnm cevabın için. sende sağsalim bebeğini kucağına alırsın inş. canım acıların mükafatını almışsın şükür darısı bize olsun inş
İçimdeki his pozitif alacağını söylüyordu zaten.Aslında bu topic uğurlu buna inandım..Gözün aydın inşallah katlanarak devam eder ve evladini belki de evlatlarıni sağ salim kucağına alırsın innnşallah..Arkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
arkadaşım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı ve salih bir evlad olsun inşallahArkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Arkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim o belli olmaz.5. güne gitmesi sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor.İnşallah öyle bir sorun yaşamazsin tabi.5. güne kadar giden embiryo genetik kusurlu olabiliyormu
Allah razı olsun Cnm inşallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbim çok zor bir tek yaşayan anlarİçimdeki his pozitif alacağını söylüyordu zaten.Aslında bu topic uğurlu buna inandım..Gözün aydın inşallah katlanarak devam eder ve evladini belki de evlatlarıni sağ salim kucağına alırsın innnşallah..
Amin Cnm inşallah devamı gelir ve hepimize nasip olurarkadaşım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı ve salih bir evlad olsun inşallah
İnşallah Cnm dualarım sizinleOlucagi varsa oluyor tabi :))
Evet kesinlikle ugurlu sayfa
Bize de gelsin bu ugurlar artik insallah :))
Hicbirsey yapmadım kuzum eşimin değerleri çok düşüktü benimde morfoliji 1 bizimde . 31 yumurtam toplandi avantaj bu sanırım. 23 ü döllendi. Geriye 8 kaldiHayırlı transferleriniz olur inşallah,bizde tekrar tedaviye başlayacağız dikkatimi çekti 8 tane 5.gün embriyosu çok iyi nasıl beslendiniz acaba, vitamin falan kullandınız mı?bizde de sebepsiz, birde morfoloji 2
8 tane 5.gün embriyosu çok başarılı :) 5.gün embriyolarının şansı çok yüksek oluyor inşallah hamilelik haberlerini duyarız.benimde 23 tane toplandı 9tane 3.gün embriyosu oldu ama tutmadılar malesef,siz nerede tedavi görüyorsunuz, size uygulanan tedavi neydi embriyolar kamerayla falan mı izlendiHicbirsey yapmadım kuzum eşimin değerleri çok düşüktü benimde morfoliji 1 bizimde . 31 yumurtam toplandi avantaj bu sanırım. 23 ü döllendi. Geriye 8 kaldi
Denizlideyim canım özel de tedavi oluyorum. Bizde mikrocip uygulanmış ondan mi kaynaklı bilmiyorum. Morfoloji 1 olması kötü bizim. Allah isterse 3 değil 2. Gün embriyosu da tutar kuzum . Belki de zamanı değilmiş hayırlısı böyle olduğu için allah izin vermemiş. Öyle düşün.8 tane 5.gün embriyosu çok başarılı :) 5.gün embriyolarının şansı çok yüksek oluyor inşallah hamilelik haberlerini duyarız.benimde 23 tane toplandı 9tane 3.gün embriyosu oldu ama tutmadılar malesef,siz nerede tedavi görüyorsunuz, size uygulanan tedavi neydi embriyolar kamerayla falan mı izlendi
İyi akşamlar arkadaşlar,
Ne zamandır giremiyordum ne kadar çok mesaj birikmiş. Hamile olan arkadaşlara Alkah kucaklarına almayı nasip etsin. Transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlarda umarım pozitif sonuçları görürler. Bende negatif sonuç sonrası şimdi ikinci denemeye karar verdim. Reflim yeni bitti bugün 8. Gün dün itibariyle incir kürüne başladım. Bir sonraki reglimin ilk günü tekrardan tedaviye başlıyoruz sanırsam ocak ayının başında başlarız....
5. güne kadar giden embiryo genetik kusurlu olabiliyormu
bende 2 gün önceye kadar iğne oldum.arada 2 gün crinon a dönüyorum.bugün 14.haftaya girdim hala devam etmemi sölüyo dr benimde başta apse falan oldu buzla kompres yapıp kolanyayla ovuyodumda biyere kadar tabi.şimdide kaşıntı yaptı ama kalça kalçalıktan çıktı yani.belime kadar kaşınıyo illet bişeyÜzgünüm çaresi yok canım ne yaptıysam yok fayda yok yani bnm popo hep apse oldu her yeri dr u aradım sabah akşam progestan hapini alıyorum vede cronone jeli de sabah akşam akiyorum igneyi bıraktım .psikolojim bozulacak yoksa oturamiom oturdum kalkamiom yattığı yerde donemiodum.
Canim ben her Sabah vurunuyorum. Ilk bir hafta ayagimi kaldiramiyordum agrisindan. Bende de morarma olmustu. 10 gun sonra vucudum alisti herhalde, aciyor ama ilk gunler ki gibi cok fazla degil. Aksam yatarken pamugun ustune kolanya dokup biraz ovalayip yat. Pamugu Sabah atarsin. O da iyi geliyor.Kızlar iyi akşamlar aranızda progestan iğne kullanan varmı yada daha önce kullanan oldu mu? 4 günde kalçalarım mahvolmuş durumda hemşirelere soruyorum kimi ovala diyor kimi ovalamadan bırak diyor şişti ateş gibi yanıo morardı Yatamıyorum kalkamıyorum bi çare bulan varsa söylerse çok sevinirim
Canim ben her Sabah vurunuyorum. Ilk bir hafta ayagimi kaldiramiyordum agrisindan. Bende de morarma olmustu. 10 gun sonra vucudum alisti herhalde, aciyor ama ilk gunler ki gibi cok fazla degil. Aksam yatarken pamugun ustune kolanya dokup biraz ovalayip yat. Pamugu Sabah atarsin. O da iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?