- Emoji Skoru
- 1.798
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.341
Nasil geciriyorsun evde vaktini
hadi bakalım seninde az kaldı güzel haberlerini almak için
bende iyiyim yoldan geldim hava değişiminden nezle oldum
ama genel olarak iyiyim bu gün aralık adetinide oldum
transfer öncesi kaldı bir adet ondan sonra bende beklemede olacağım inşallah
canım senin durumun nasıl ne zaman transfer olacak allah izin verirse
Canm senin transferin ne zaman?Galiba transferlerimiz yakın olacak ve inşallah peş peşe güzel haberler alacağız. Ben de adetimi oldum.2.günüm bugün.Dr bir sonraki adetin de olsun rahim dinlensin dedi.O da sanırım Ocak sonunu bulur.Çünkü 8 i 9 u gibi adet olsam ancak sonuna gelir.İnşallah beklediğimize değer. .beklemedeyim canım bende bugün aralık ayı adetinide oldum kaldı önümde bir adet sonra benimde tranfer zamanı gelecek
Sende mi Ocak ayında transfer olacaksın canm?Ne güzel benimki de Ocak ayına kaldı. .:)Ben senden 12 gün önde gidiyorum.. adetim biteli 12 gün oldu.. bi sonraki adetimde basliycam Allah izin verirse.. ocak ayinda kismetse transfer olucam..düşününce heycan basiyor.. bakalim o günler gelince ne halde olucam
İlk transferde hic bi fikrim olmadigi icin gel deyince gidiyosun git deyince gidiyosun 10 gun bekle deyince bekliyosun :))
Simdi herseyi bilince heycanda artiyor tabi
Mrh canm ben 9 haftalik hamileyken bebek 6 haftalik görünüyordu ve kalp atışı da oluşmamıştı.Kürtaj oldum,drum ikinci adetinde başlayabilirsin dedi.Merhaba kizlar . Aranızda kürtaj olan var mı .kürtaj sonrası sanırım 6 ay bekleme k gerek . Henüz gitmedik doktora kontrole o zaman soracağım ama merak ettim .
G gulumse-hayata canım ne zaman tranfer bu gün hayırlısı ile nasılsın
Kizlar ben sadece su konusunda edindiğim tecrübeyi söyleyim. Kesinlikle transfere çok sıkışık girmeyin.Yani o kadar kasmaya taş olsa düşer.İlk tedavimde afedersiniz çatlayacaktim artık, transfer zor ve ağrılı oldu.Hatta dr da bu kadar agri olmaz sıkışıksın ondan böyle oldu dedi.Kalktım wcye gittim hemen o tutmadi.Negatif aldım. İkincisinde hemşire beni transfere alacağı zaman henüz beklemiyordum o an çağrılmayi suyu az icmistim.Hemşireye ama sıkışık değilim dedim.Hemşirenin söylemesine göre dr bakıp yeterli değilse ertelenecekti bir yarım saat falan belki de..Sonra dra söyledim ultrasondan baktı yo gayet iyi görünüyor dedi.O yüzden hemen wcye de gitmedim ve sedyeyle yatağıma götürüldüm(öncekinde yürüyerek gitmiştim).O tedavim olumlu sonuçlandı ancak drumun demesine göre büyük ihtimal myomdan devam etmedi düşükle sonuçlandı. Yani demek istedigim wc hissi olsun tabiki ama çok sıkışık olmayın. Ben birdahakine öyle yapıcam kesinlikle.
Canm sen 20 dk yine beklemişsin.Ben hiç beklemedim hemen wcye geçtim.Afedersiniz bacağıma biraz değdi orda su tuttum bacaklarıma. Bir de aşırı sıkışıktım.Yine iyi beklemişsin o yüzden olumsuz düşünme.İnşallah bebişlerin seninledir.Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin size ve bebişlere inşallah..Kesinlikle dediklerine katılıyorum bugün transferim oldu . Çok sıkışmıştım transferde acı hissetim kan ter içinde kaldım sonra yürüyerek yatağıma gittim ama 15-20 dk anca yatmışımdır sonra koşarak wc ye gittim. Doktorum 20dk yat yeterli dedi ancak hemşireler hemen tuvalete gidebilirsin dedi bakalım sonuç henüz belli değil ama inş benimledir bebeklerim bir DHA bu kadar sıkışmıcam Buda bana ders oldu
Ben 13+5 de kürtaj oldum . Bilmiyorum ne kadar süre sonra başlanır . İki hafta sonra doktorla görüşeceğim bakalım ne derler.Mrh canm ben 9 haftalik hamileyken bebek 6 haftalik görünüyordu ve kalp atışı da oluşmamıştı.Kürtaj oldum,drum ikinci adetinde başlayabilirsin dedi.
ocak ta transfer olanlar inşallah yeni yıllın ilk ayı size uğur şans getirsin hamiş ayı hata hamişler senesi olur inşallah
Sende mi Ocak ayında transfer olacaksın canm?Ne güzel benimki de Ocak ayına kaldı. .:)
Bence en fazla 3 ay der ama yine de emin değilim canm.Hakkında en hayırlısı olsun inşallah..Ben 13+5 de kürtaj oldum . Bilmiyorum ne kadar süre sonra başlanır . İki hafta sonra doktorla görüşeceğim bakalım ne derler.
Canm sen 20 dk yine beklemişsin.Ben hiç beklemedim hemen wcye geçtim.Afedersiniz bacağıma biraz değdi orda su tuttum bacaklarıma. Bir de aşırı sıkışıktım.Yine iyi beklemişsin o yüzden olumsuz düşünme.İnşallah bebişlerin seninledir.Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin size ve bebişlere inşallah..
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Aslında dediğin gibi nasip kısmet.Olacağı varsa hersey bahane.İnşallah güzel haberlerini alırız. Rabbim gönlündekini karşına çıkarsın inşallah..Amin canım çok saol. yan odalarda millet yarım saat bir saat bekleyince bana az geldi bekleme sürem aslında ama nasip kısmet işi aslında herşey tutanacağı varsa ne olursa olsun bırakmazlar bizi . Seninde daha transferine var sanırım Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş
Canım ben 12 haftada kürtaj oldum üç ay ara verdirtti drum. İnşallah bir an önce atlatırsınMerhaba kizlar . Aranızda kürtaj olan var mı .kürtaj sonrası sanırım 6 ay bekleme k gerek . Henüz gitmedik doktora kontrole o zaman soracağım ama merak ettim .
Ben oldum canım.32 gün oldu.bugün adet oldum.dr 2 ay korunma verdi.aman benim zaten olmuyor ne korunması dedim.saldım çayıra misali anlayacağın.Merhaba kizlar . Aranızda kürtaj olan var mı .kürtaj sonrası sanırım 6 ay bekleme k gerek . Henüz gitmedik doktora kontrole o zaman soracağım ama merak ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?