- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.121
İnşallah canım aminn. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah yarın. Allah hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin bu sefercnm hayırlı olsun pozitif bir değer almışsın neticede. 3. gun embrıyosu için erken evt inş saglıklı artışların olur. bnde yarını iple cekıyorum bakalım duzgun bır artıs olacakmı. her aşaması ayrı bir stres gercekten. inşallah bebişlerimiz bizimle kalmaya devam eder
Gözünaydın canım darısı başımızaMiniğimin kesesini gördüm bugün çok şükür 10 gün sonra kalp atışını da duyarım inşallah
Benimki de parça parça be açık pembe geliyor canım drum normal dedi içerde kaldığı içinkızlar bu crione jel sizlerde de birkç gun uyguladıktan sonra içerde biriken kısım parça parça geliyormu? ben kanda pozitifi yeni gördüm az önce gelen tortularda çamur gibi ve yeşilimsi renkte şeylerde vardı. başka bir lekenlenmem yok normal mi bu ?
bnde hemşireyle görüştüm de olblr ama lekelenme kanama gbı olursa hemen doktora gıdın dedi. ozmn şimdilk normal bu durum. geçen seneki tüp bebegımde negatf almıştım onda geri gelen tortular beyez yeşilimsi karısıktı. hıc kahverengı yoktu. bu sefer gebelık oluştu dıye mı kahverengı oldu kanamaya donmesın dıye tereddut ettımBenimki de parça parça be açık pembe geliyor canım drum normal dedi içerde kaldığı için
Benim ilk transferimde pozitifti onda da aynı şekilde geri geliyordu canım. Hemşirenin dediği gibi kanamaya dönerse drunla görüşebilirsinbnde hemşireyle görüştüm de olblr ama lekelenme kanama gbı olursa hemen doktora gıdın dedi. ozmn şimdilk normal bu durum. geçen seneki tüp bebegımde negatf almıştım onda geri gelen tortular beyez yeşilimsi karısıktı. hıc kahverengı yoktu. bu sefer gebelık oluştu dıye mı kahverengı oldu kanamaya donmesın dıye tereddut ettım
çok sağol cnm inş saglıkla dvm eder hepimizinkiBenim ilk transferimde pozitifti onda da aynı şekilde geri geliyordu canım. Hemşirenin dediği gibi kanamaya dönerse drunla görüşebilirsin
Aminn inşallah canımçok sağol cnm inş saglıkla dvm eder hepimizinki
Allah en yakın zamanda sana ve isteyen herkese bu güzel mutluluğu yasatsin.Hormonlar da altüst oldu iğnelerden,yorumunu okurken inan ağladım ben de..Alt kattaki komuşumuzun 2,5 yaşında oğlu var sabah eşimle kaltığımız da sesleri geliyordu oğlu ile oynuyorlardı ne yapıyorsa minik aferin diyip alkışlıyorlarlardı babaya öpücük ver anneye öpücük ver o kadar kötü olduk ki eşimle sarıldık ve ağladık bu hasreti her ikimizde yok saymaya çalışıyormuşuz meğerse ama sadece çalışıyormuşuz yok sayamadığımızı anladık bir gün bizde tadarmıyız bilmem evlat hazreti ciğerimi yaktı sadece yine
Canm 3.gün embriyosunda test için 10.gün erken.O yüzden değerinin 20 çıkması normal.Kızlar benim sonucum 20,58 çıktı drum erken baktırmışız cıma tekrarla dedi üçüncü gün embriyosu onuncu günümdü. Cuma’yı bekliyorum artık
Çok normal canm Jel farklı renklerde gelebiliyor.Zaten vücut ihtiyacı kadar olanı alıyor, fazlası da geri gelir yani merak etme.kızlar bu crione jel sizlerde de birkç gun uyguladıktan sonra içerde biriken kısım parça parça geliyormu? ben kanda pozitifi yeni gördüm az önce gelen tortularda çamur gibi ve yeşilimsi renkte şeylerde vardı. başka bir lekenlenmem yok normal mi bu ?
Sağol canım rahatladım bende inşallah sağlıkla ilerlerCanm 3.gün embriyosunda test için 10.gün erken.O yüzden değerinin 20 çıkması normal.
Canm önemli olan ikiye katlaması hatta %60 70 ilerleme olsa bile yeter Senden daha düşük değerle başlayıp gebeliği sağlıklı ilerleyenleri okudum forumda..Sağol canım rahatladım bende inşallah sağlıkla ilerler
Sagol cnm aksilik olmamasina sevndm icim rahatladiÇok normal canm Jel farklı renklerde gelebiliyor.Zaten vücut ihtiyacı kadar olanı alıyor, fazlası da geri gelir yani merak etme.
Sagol cnm dualarinda bulundurman yeterli anca girebildim siteye k. BakmaY yasemin hafsaaa canımmm ne sölesem ne desem senin için derman değil biliyorum ama ne olur kendini yıpratma arkadaşım senin için de hayırlısını dilemekten başka bişey gelmıyor malesef elimden dualarım seninle..Sana ne iyi gelıyorsa onu yap!
Cnm benim cok üzüldüm senin üzüntün negatif almaktan daha kötü once pozitif alip sonra bunu yaşamakMalesef kımyasal gebelık kızlar çok üzgünüm
Desteğin için teşekkür ederim canım inşallah bende onlardan olurumCanm önemli olan ikiye katlaması hatta %60 70 ilerleme olsa bile yeter Senden daha düşük değerle başlayıp gebeliği sağlıklı ilerleyenleri okudum forumda..
Şükürler olsun çok sevindim inşallah ayni zamanlarda kalp atışlarını da duyarızMiniğimin kesesini gördüm bugün çok şükür 10 gün sonra kalp atışını da duyarım inşallah
İnşallah canım Allah yüzünü güldürsün.Burdan takip edeceğim ben de..Desteğin için teşekkür ederim canım inşallah bende onlardan olurum
Allah razı olsun canım yazarım mutlakaİnşallah canım Allah yüzünü güldürsün.Burdan takip edeceğim ben de..
Canim baktirdin mi kan degerlerine insallah cok iyi birbdeger cikmistirAmiiiiin kız amiiin inşallah yok böyle bi mutluluk dur bir poz verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?