- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.101
Eylüldeki tedavimde 5 a koyuldu 2 embrıyo negatif bunda 4 a koyuldu 2 tane kımyasal gebelık 5 tane daha var dondurulmus ama bana mantıklı gelmıyor koydurmak çünkü onlar 3 A şu an zaten düşünmüyorum çok yıprandım çok kötüyüm
Amiiiiin kız amiiin inşallah yok böyle bi mutluluk dur bir poz verelimCanım yaa kaç defadir deniyordu çok çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Canim cok sevindim.. insallah cok cok cok guzel gecer hamileligin :)Amiiiiin kız amiiin inşallah yok böyle bi mutluluk dur bir poz verelim
Can lar bir hikaye daha bitti bebisim tutunamamis düşük olacak birkaç gün içinde. Hiçbir belirti olmadı.kanama falan. Allah bekleyenlere hayırlı sonuçlar versin. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Rabbim güç versin
Rabbim sabırlar versin pes etme yine olur inşallahCan lar bir hikaye daha bitti bebisim tutunamamis düşük olacak birkaç gün içinde. Hiçbir belirti olmadı.kanama falan. Allah bekleyenlere hayırlı sonuçlar versin. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Rabbim güç versin
Allah sabır ne diyeceğimi bilmiyorumCan lar bir hikaye daha bitti bebisim tutunamamis düşük olacak birkaç gün içinde. Hiçbir belirti olmadı.kanama falan. Allah bekleyenlere hayırlı sonuçlar versin. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Rabbim güç versin
Canım çok zor rabim sabır versin inşallah ilerde rabim kucağına vermeyi nasip eder rabimCan lar bir hikaye daha bitti bebisim tutunamamis düşük olacak birkaç gün içinde. Hiçbir belirti olmadı.kanama falan. Allah bekleyenlere hayırlı sonuçlar versin. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Rabbim güç versin
Allah sabır versn cnm çok zor gerçekten buldugunu hissedip kaybetmek. İnş en kısa zmnda saglıklı bır gebelıgın olurCan lar bir hikaye daha bitti bebisim tutunamamis düşük olacak birkaç gün içinde. Hiçbir belirti olmadı.kanama falan. Allah bekleyenlere hayırlı sonuçlar versin. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Rabbim güç versin
cnm hayırlı olsun pozitif bir değer almışsın neticede. 3. gun embrıyosu için erken evt inş saglıklı artışların olur. bnde yarını iple cekıyorum bakalım duzgun bır artıs olacakmı. her aşaması ayrı bir stres gercekten. inşallah bebişlerimiz bizimle kalmaya devam ederKızlar benim sonucum 20,58 çıktı drum erken baktırmışız cıma tekrarla dedi üçüncü gün embriyosu onuncu günümdü. Cuma’yı bekliyorum artık
hayırlı olsun cnm dvmı da saglıkla gelsın ıns. keseyi transferın kacıncı gunu gordun? bgn bnm 10. gunum , yrn da kan testı verecegm artıs iyi olursa 3 hafta snra ultrosana cagırıyorlar sanırım direkt kalp atısına gidecegım öyle oluncaMiniğimin kesesini gördüm bugün çok şükür 10 gün sonra kalp atışını da duyarım inşallah
Amin inşallah sağol canım transferin 19.günü bugün 10 gün sonra kalp atışını duyarsın dedi dr um. İnşallah hayırlı güzel artışların olurhayırlı olsun cnm dvmı da saglıkla gelsın ıns. keseyi transferın kacıncı gunu gordun? bgn bnm 10. gunum , yrn da kan testı verecegm artıs iyi olursa 3 hafta snra ultrosana cagırıyorlar sanırım direkt kalp atısına gidecegım öyle olunca
inş cnm ben yarın ilk basamagı bir aşayım darısı kese ve kalp atısına. sende ıns 10 gun snra o güzel pıtpıtları duyacaksın:)Amin inşallah sağol canım transferin 19.günü bugün 10 gün sonra kalp atışını duyarsın dedi dr um. İnşallah hayırlı güzel artışların olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?