2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım seni çok iyi anlıyorum iki defa umutlandin bu sefer pozitif gördün ama devamı gelmedi canım olmayanda da bir hayrın olduğunu unutma
Biraz ara ver canım çok yiprandin İnşallah tekrar deneme gücünü kendinde bulursun

Günaydın kizlar zumrutline tebrik ederim 2018 guzellikler getirsin sana da bizlere de insallah

Arse82 cim seninle sevinip seninle üzüldük gerçekten
Dun inan kendi negatifimi öğrendiğim gün gibiydim.. oğlunun kardeşi gelecekse vardir bir hayir ve dogru zamanda gelecektir..
İkinci cocuk için tüp bebek deneyenler sizlerin üzerindeki stresi gercekten hissediyoruz.. bu stres de kortizon salgilanmasina neden oluyor.. önce kendinizi düşünün sonra cocugunuzun kardeşe olan ihtiyacini ve sonrasinda eşinizi..
yani siz olmasaniz bunlarin hicbiri olmaz.. kendinize ve moralinize iyi bakin..
dondurulmuşun olmasi rezervin ve yumurta kalitenin gayet iyi olduğunu gösteriyor.. o yuzden unutsuzluga kapilma lutfen 3b nin olmayacagina kendini inandirma..
tup bebekte sansi olmayan birinin normal yolla hamile kaldigini duyduk gecen gün.. yani neyin olup olmayacagina Allah karar veriyor ve ne zaman olacagina..
Biraz dinlen dedigin gibi ama 3b yumurtalarin icin umutsuzluk yok tamam mi

Can lar bir hikaye daha bitti bebisim tutunamamis düşük olacak birkaç gün içinde. Hiçbir belirti olmadı.kanama falan. Allah bekleyenlere hayırlı sonuçlar versin. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Rabbim güç versin

Can lar bir hikaye daha bitti bebisim tutunamamis düşük olacak birkaç gün içinde. Hiçbir belirti olmadı.kanama falan. Allah bekleyenlere hayırlı sonuçlar versin. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Rabbim güç versin

Canım teselli edecek birşeyler diyelim istiyorum size ama kendimi senin yerine koymaya calısıorum ne dense bos gelir heralde.elimden gelen sadece dua etmek.umarım Allah tez vakitte kavustursun seni ve negatif gören arkadasları bebeklerinize.

Allah sabır ne diyeceğimi bilmiyorum

Canım çok zor rabim sabır versin inşallah ilerde rabim kucağına vermeyi nasip eder rabim

Alt kattaki komuşumuzun 2,5 yaşında oğlu var sabah eşimle kaltığımız da sesleri geliyordu oğlu ile oynuyorlardı ne yapıyorsa minik aferin diyip alkışlıyorlarlardı babaya öpücük ver anneye öpücük ver o kadar kötü olduk ki eşimle sarıldık ve ağladık bu hasreti her ikimizde yok saymaya çalışıyormuşuz meğerse ama sadece çalışıyormuşuz yok sayamadığımızı anladık bir gün bizde tadarmıyız bilmem evlat hazreti ciğerimi yaktı sadece yine

Allah sabır versn cnm çok zor gerçekten buldugunu hissedip kaybetmek. İnş en kısa zmnda saglıklı bır gebelıgın olur

Kızlar benim sonucum 20,58 çıktı drum erken baktırmışız cıma tekrarla dedi üçüncü gün embriyosu onuncu günümdü. Cuma’yı bekliyorum artık
cnm hayırlı olsun pozitif bir değer almışsın neticede. 3. gun embrıyosu için erken evt inş saglıklı artışların olur. bnde yarını iple cekıyorum bakalım duzgun bır artıs olacakmı. her aşaması ayrı bir stres gercekten. inşallah bebişlerimiz bizimle kalmaya devam eder

Miniğimin kesesini gördüm bugün çok şükür 10 gün sonra kalp atışını da duyarım inşallah
hayırlı olsun cnm dvmı da saglıkla gelsın ıns. keseyi transferın kacıncı gunu gordun? bgn bnm 10. gunum , yrn da kan testı verecegm artıs iyi olursa 3 hafta snra ultrosana cagırıyorlar sanırım direkt kalp atısına gidecegım öyle olunca

Amin inşallah sağol canım transferin 19.günü bugün 10 gün sonra kalp atışını duyarsın dedi dr um. İnşallah hayırlı güzel artışların olur

Amin inşallah sağol canım transferin 19.günü bugün 10 gün sonra kalp atışını duyarsın dedi dr um. İnşallah hayırlı güzel artışların olur
inş cnm ben yarın ilk basamagı bir aşayım darısı kese ve kalp atısına. sende ıns 10 gun snra o güzel pıtpıtları duyacaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…