- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.681
Insallah katlanir degerin hadi bakalimDoktoruma soylemedım ptesı esas test günüm o gun tekrar yaptırıcam
İnş canımInsallah katlanir degerin hadi bakalim
Şimdi kan sonucumu almaya gidiyorum abla bakalım inşallah artmıştır
Hayırlı yaşlar dilerim ablacım benim yaş 31 :) inşallah dileğini getirsin sana yeni yaşınGünaydın topik kizlarim
Bugün yeni bir yaşa girmis bulunuyorum..
Artik 41 den gün aliyorum..
Doğum gunumde herkesin bebeklerine kavuşmalarını diliyorum
Günaydın topik kizlarim
Kızlar sanırım hamileyim
Yaaa çok güzel haberrr maşallah canımm ama sen benden bi gün öndesin daha erken 8 desin dimi şimdi çıktıysa kesin orda bebiş :))Çok silik çıktı
Doğum günün kutlu olsun canım :)Günaydın topik kizlarim
Düşüremiyorum hattı yakın zaten gidip almak daha iyi geliyor hava almış alıyorum bi de :))Telefon ile soylemiyorlar mi? Ben hep telefonla ogrendim
Yani :)) gebelik varmı inşallah canım1317.3 olmuş :)
Doğum gününüz kutlu olsun. İn şa Allah siz de yeni yaşınızda bebeyinize kavuşursunuz. Amin.
Canım yükselir daha yeni gebelik hayırlısı olsunKızlar hepınıze çok tşk ederım kan vermıstım hemen sabah degerım 11.92 çıkmış bugün 8,gündü nasıl sizce
Hayırlı olsun canım darısı başımızaKızlar dayanamadım test yaptım 10.günüm hamile miyim ay çok heyecanlıyım
Kızlar dayanamadım test yaptım 10.günüm hamile miyim ay çok heyecanlıyım
idrar yapmadım. test günüm aslında yarın ama ben dayanamadım bu gün yaptırdım, shimdi sonucu bekliyorum, bir azdan çıkacak.canım sen ne yaptın hiç idrar testi yaptın mı az kaldı test gününe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?