2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aynen canım il dışı 5 saat yol gel git yapıyorduk tedavi süresince.. aynen çok üzüldüm ama asla isyan etmiyorum hayırlı olmayacakmış demek ki bizim için. Sabredeceğiz elden bişey gelmiyor :/

Senin içinde herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum Ben,en kısa zamanda buraya kızlar ben hamileyim yazarsın insallah hem de doğalından..

Dün arayıp bilgi vermişlerdi kaç tane yumurta döllendi diye bugün hala arayan yok kızlar ben mi arasam acaba emriyolog kızı :)))

maddi manevi kendini uygun hissettiğinde devam etmelisin

hatırlamıyorum senin kaçıncı denemendi ama burda herkes ilk deneme de kalamıyor hamile.

bu senin, bizim sınavımız

Dün arayıp bilgi vermişlerdi kaç tane yumurta döllendi diye bugün hala arayan yok kızlar ben mi arasam acaba emriyolog kızı :)))
canım 1-3-5 günler arıyor merkezler
bugün 3. günün araması gerekti istersen sen ara bilgi verirler inşallah
ama bilgi vermiyorlarsa ben şöyle yorum yapıyorum 5. güne gidiyor embriyoların

canım 1-3-5 günler arıyor merkezler
bugün 3. günün araması gerekti istersen sen ara bilgi verirler inşallah
ama bilgi vermiyorlarsa ben şöyle yorum yapıyorum 5. güne gidiyor embriyoların
Canım vallahi buraya yazmamala telefonumun çalması bir oldu aradılar :) döllenen 8 yumurtada 2.gün için bölünmeye başladı herşey yolunda yarın tekrar bilgi vereceğiz dediler.

maddi manevi kendini uygun hissettiğinde devam etmelisin

hatırlamıyorum senin kaçıncı denemendi ama burda herkes ilk deneme de kalamıyor hamile.

bu senin, bizim sınavımız
İlk denememdi canım.. öncesinde de 2 aşılamam vardı

İlk denememdi canım.. öncesinde de 2 aşılamam vardı

Canım şuan sana ne desek şuanki üzüntünü geçirmeyecek. Az çok anlıyoruz artık birbirimizi.
İnşallah Allah ım sana tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

Slamlar arkdaslar negatif sonucunu duyunca cok etkilniyorm ya ne diycgimi bilmiyorm Rabbim yardimcinz olsun.insallah en kisa zamnda nasip etsin. pozitif alan arkadaslar hayrli olsun saglikla kucklarina alsinlar insallah. Benim de test gunm 25 ekim gun gecmiyo ya surekli saate takvime bakiyorm.bu arada ben nişantasinda aret kamara gidyorm aranizda aret beye tedaviye giden varmi.

arkadaşlar beni yine gerginlk sarmaya başladı,
yarın sabah 3. kanı vereceğim,
60 ı geçmiş olması lazım en az...keşke yüzü geçmiş olsa da benle bir olanların değerlerine yükselse, yarın 3. gün embriyo transferimin 13. günü,
8. gün 11,45
11.gün 25,07...
yarın yükselmiş olsun artık yaaa,
kanı hep aynı saatlerde aynı yerde veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…