2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ay vallahi ne güzel dedin.insallah inşallah inşallah inşallah:) inşallah hepimizin hamileliği böyle sağlıklı geçer
İnsallah cnm snnle ilgili kotu hissetmiorm ii gecicek bnce hamileligin birlikte dogm yaptigmz gnleri yazacagiz zten yakin zmnlrmiz sknti yapma zaten 2. Kandan sonra cok dha rahatlicn

Kendini bukadr sıkma cnm Allaha birak kendini teslimiyet psikolojik olarkta rahatlatir ve hersy daha yolunda gider insallah
Artik hayat felsefem : sitres yapma plan yap Hahahahah
Evet herşeyimiz allah'a emanet fakat insan bi geriliyomus demekki annelik simdiden boyleymis

İnsallah cnm snnle ilgili kotu hissetmiorm ii gecicek bnce hamileligin birlikte dogm yaptigmz gnleri yazacagiz zten yakin zmnlrmiz sknti yapma zaten 2. Kandan sonra cok dha rahatlicn
Inşallah canım inşallah.evet 2 3 gün falan olacak aramızda:) ay ne güzel olur o günleri hayal etmek bile güzel

Evet herşeyimiz allah'a emanet fakat insan bi geriliyomus demekki annelik simdiden boyleymis
Eee oyle tabi annelik cocugu icin endiselenmektir :) ama bilirizki cocugumuzu Allah korur onlar melektir ve eger nasibimzde vrsa hicbisey olmz dedigim gibi 2. Kandan snra telaslanman azalck sabret az kaldi

Eee oyle tabi annelik cocugu icin endiselenmektir :) ama bilirizki cocugumuzu Allah korur onlar melektir ve eger nasibimzde vrsa hicbisey olmz dedigim gibi 2. Kandan snra telaslanman azalck sabret az kaldi
Ne güzel söyledin canım.allahim bütün bebekleri korusun.hele bizim gibi çok zor kavustuysa.olmayanlara da nasip etsin

Ne güzel söyledin canım.allahim bütün bebekleri korusun.hele bizim gibi çok zor kavustuysa.olmayanlara da nasip etsin
Aminnnn evet zor elde ettigmz icin zaten bunca telasimz bizimde basit olsaydi suan hic korkmucktik zor oldugu icin cok arastirip her olumsuzu gorduk kokay olsaydi belki dis gebelik nedir ondan bile haberm olmayacakti olsun Rabbime sukur zor ama imkansiz deil insallah saglikla kucagmza almakta nasip olur

Inşallah canım.aslinda çok didiklemesek şu internet zikiminda her şey yaziyo okuyunca etkileniyorz haliyle.allahim hayirlisini versin erkeklerimiz bizimle kalacak insallah

Inşallah canım.aslinda çok didiklemesek şu internet zikiminda her şey yaziyo okuyunca etkileniyorz haliyle.allahim hayirlisini versin erkeklerimiz bizimle kalacak insallah
Ben olumsuzlari fazla okumuorm sdce gebelik takvimleri vr birsuru indirdim onlri okuorm hergn mtlu oluorm sknti olack diye dusunmuorm sdce bazn kalp atisini duycmmi die endiseleniorm oda henuz kese bile gormedgm icindir kese gorseydim onuda dusunmezdm herlde okdr hersy Allahtan hersy gzl olck insallah

Ben yarın bi ultrason isticem ya çok merak ediyorum bir şey goruncek mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…