- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.541
Inşallah canım.pihtilasma için de ilaç kullaniyorum.doktorum devam dedi.insallah bi sorun çıkmaz.yarin 1 saat geçmez artık banaCnm bnm 149 idi bu gibi sonuclarda skinti cikmior cokcok nadir o da kadinda pihtilasma bisey vrsa gonlunu ferah tut
Cnm hirmonlrin salgilanmasi hamileligin ilerlemesi bebegin gelisimi ve ogunluk islemlerden oturu hergun ayni calisma olmuor oyuzdn hergun ayni his yk :))Ne bileyim canım göğüs agrim baya oluyodu bu gün pek olmayınca korktum
İlacini kullaniorsan tmm iste onlemnide almissin hicbr skinti cikmaz en az 400 lerde olacksn bak gorInşallah canım.pihtilasma için de ilaç kullaniyorum.doktorum devam dedi.insallah bi sorun çıkmaz.yarin 1 saat geçmez artık bana
:) valla için rahatladı bi sıkıntı mi var diye kendi kendimi yedim inankiCnm hirmonlrin salgilanmasi hamileligin ilerlemesi bebegin gelisimi ve ogunluk islemlerden oturu hergun ayni calisma olmuor oyuzdn hergun ayni his yk :))
Ay vallahi ne güzel dedin.insallah inşallah inşallah inşallah:) inşallah hepimizin hamileliği böyle sağlıklı geçerİlacini kullaniorsan tmm iste onlemnide almissin hicbr skinti cikmaz en az 400 lerde olacksn bak gor
Kendini bukadr sıkma cnm Allaha birak kendini teslimiyet psikolojik olarkta rahatlatir ve hersy daha yolunda gider insallah:) valla için rahatladı bi sıkıntı mi var diye kendi kendimi yedim inanki
İnsallah cnm snnle ilgili kotu hissetmiorm ii gecicek bnce hamileligin birlikte dogm yaptigmz gnleri yazacagiz zten yakin zmnlrmiz sknti yapma zaten 2. Kandan sonra cok dha rahatlicnAy vallahi ne güzel dedin.insallah inşallah inşallah inşallah:) inşallah hepimizin hamileliği böyle sağlıklı geçer
Evet herşeyimiz allah'a emanet fakat insan bi geriliyomus demekki annelik simdiden boyleymisKendini bukadr sıkma cnm Allaha birak kendini teslimiyet psikolojik olarkta rahatlatir ve hersy daha yolunda gider insallah
Artik hayat felsefem : sitres yapma plan yapHahahahah
Inşallah canım inşallah.evet 2 3 gün falan olacak aramızda:) ay ne güzel olur o günleri hayal etmek bile güzelİnsallah cnm snnle ilgili kotu hissetmiorm ii gecicek bnce hamileligin birlikte dogm yaptigmz gnleri yazacagiz zten yakin zmnlrmiz sknti yapma zaten 2. Kandan sonra cok dha rahatlicn
Eee oyle tabi annelik cocugu icin endiselenmektir :) ama bilirizki cocugumuzu Allah korur onlar melektir ve eger nasibimzde vrsa hicbisey olmz dedigim gibi 2. Kandan snra telaslanman azalck sabret az kaldiEvet herşeyimiz allah'a emanet fakat insan bi geriliyomus demekki annelik simdiden boyleymis
Yani artik aile olacagiz mutlu mutlu aileler :)))Inşallah canım inşallah.evet 2 3 gün falan olacak aramızda:) ay ne güzel olur o günleri hayal etmek bile güzel
Ne güzel söyledin canım.allahim bütün bebekleri korusun.hele bizim gibi çok zor kavustuysa.olmayanlara da nasip etsinEee oyle tabi annelik cocugu icin endiselenmektir :) ama bilirizki cocugumuzu Allah korur onlar melektir ve eger nasibimzde vrsa hicbisey olmz dedigim gibi 2. Kandan snra telaslanman azalck sabret az kaldi
Evet birsürü kalabalığız hemde.insallah hepimiz hamis hamis yazisiriz burdan:)Yani artik aile olacagiz mutlu mutlu aileler :)))
Aminnnn evet zor elde ettigmz icin zaten bunca telasimz bizimde basit olsaydi suan hic korkmucktik zor oldugu icin cok arastirip her olumsuzu gorduk kokay olsaydi belki dis gebelik nedir ondan bile haberm olmayacakti olsun Rabbime sukur zor ama imkansiz deil insallah saglikla kucagmza almakta nasip olurNe güzel söyledin canım.allahim bütün bebekleri korusun.hele bizim gibi çok zor kavustuysa.olmayanlara da nasip etsin
Inşallah canım.aslinda çok didiklemesek şu internet zikiminda her şey yaziyo okuyunca etkileniyorz haliyle.allahim hayirlisini versin erkeklerimiz bizimle kalacak insallahAminnnn evet zor elde ettigmz icin zaten bunca telasimz bizimde basit olsaydi suan hic korkmucktik zor oldugu icin cok arastirip her olumsuzu gorduk kokay olsaydi belki dis gebelik nedir ondan bile haberm olmayacakti olsun Rabbime sukur zor ama imkansiz deil insallah saglikla kucagmza almakta nasip olur
Ben olumsuzlari fazla okumuorm sdce gebelik takvimleri vr birsuru indirdim onlri okuorm hergn mtlu oluorm sknti olack diye dusunmuorm sdce bazn kalp atisini duycmmi die endiseleniorm oda henuz kese bile gormedgm icindir kese gorseydim onuda dusunmezdm herlde okdr hersy Allahtan hersy gzl olck insallahInşallah canım.aslinda çok didiklemesek şu internet zikiminda her şey yaziyo okuyunca etkileniyorz haliyle.allahim hayirlisini versin erkeklerimiz bizimle kalacak insallah
Ben yarın bi ultrason isticemBen olumsuzlari fazla okumuorm sdce gebelik takvimleri vr birsuru indirdim onlri okuorm hergn mtlu oluorm sknti olack diye dusunmuorm sdce bazn kalp atisini duycmmi die endiseleniorm oda henuz kese bile gormedgm icindir kese gorseydim onuda dusunmezdm herlde okdr hersy Allahtan hersy gzl olck insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?