- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.521
Bn bni dr hic bakmadi kese vrmi onu bile blmiom bni 18 gun sonra cagirdi herkes kese gormus bna kalp atisinda bakck dmekki bnde anlamadm deisik...Kızlar test gününden kaç gün sonra dr.unuzla görüştünüz.beni 15 sonra çağırmıştı.ayın 5.de bide 7 sinde test yapmıştık.aradan bayağı geçti.ne oldu ne bitti hiç bi fikrim yok.cuma günü dr.la görüşeceğiz nihayet.benim kadar bekleyen var mı aranızda
Evet galiba ya. :)Galiba biz tüp bebek yaptıranların hayatı hep merakla geçecek artık en son meleği kucağımıza aldığımızda geçecek
Aynen in çık ders anlatırken çok ayakta kalıyorum ... korkuyorum inşallah bir şey olmaz
Ay canım hasta olmaktan bende korkar oldum.her teneffüs lavabodayım.bide çok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum.Normalde kullandığım jel o kadar geri gelmiyordu ama okulda sabah 8 akşam 4 nerdeyse ful ayaktayım . Okuldayken hep geri geliyor jel . Bazen öyle ki hasta oldum zannediyorum teneffüs ler de lavaboya koşuyorum. Allah hepimizi korusun inşallah.
Ay canım hasta olmaktan bende korkar oldum.her teneffüs lavabodayım.bide çok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum.
Bende çok korkmuştum ya iki katına çıkmazsa hatta değer düşerse diye çok korktum . Ama içini ferah tutmaya çalış kötüyü çağırma . Yükselir Allah in izniyle .Kızlar 2.testleri verirken korktunuz mu.ya içim içime sığmıyor sanki ilkmis gibi heyecanlıyım.kendimi yokluyorum sürekli.bu gogus agrim neden gecti ki
Kızlar 2.testleri verirken korktunuz mu.ya içim içime sığmıyor sanki ilkmis gibi heyecanlıyım.kendimi yokluyorum sürekli.bu gogus agrim neden gecti ki
2. de de korktm 10. Kez versem yine korkarm bebegimizi kucagimiza alana kadr korku telas panik heyecan vs vs hic btmeyeckKızlar 2.testleri verirken korktunuz mu.ya içim içime sığmıyor sanki ilkmis gibi heyecanlıyım.kendimi yokluyorum sürekli.bu gogus agrim neden gecti ki
Ayni korkulari tasiyorum canim.allahim Inşallah yükselmiştir.degerim sıkıntılı olsa doktorum söylerdi herhalde demi.iyi bi şeye sanki 10.gune göre 145Bende çok korkmuştum ya iki katına çıkmazsa hatta değer düşerse diye çok korktum . Ama içini ferah tutmaya çalış kötüyü çağırma . Yükselir Allah in izniyle .
Göğüs ağrı devam ediyo mu canim.ay şimdi sızı başladı su ki dedim yani:) o kadar korktum ki ağrı geçince bide yumusadi gibi sertlik2. de de korktm 10. Kez versem yine korkarm bebegimizi kucagimiza alana kadr korku telas panik heyecan korku vs vs hic btmeyeck
146 idiAyni korkulari tasiyorum canim.allahim Inşallah yükselmiştir.degerim sıkıntılı olsa doktorum söylerdi herhalde demi.iyi bi şeye sanki 10.gune göre 145
Inşallah canım.inslalah yükselmiştir.bu nasil bi şeymiş böyle hiç bu kadar pimpirikli degildim ben :)Rapunzelim dur bir sıkıntı yapma kendi kendine rahat ol.
Güzel çıkacak sonuç emin ol yorma başka bir şeye
Bende haftanın bir günü evdeyim bunalıma giriyorum.kafam sarıyor düşğnmekten.Valla şimdiden bir yorgunluk hali çöktü benim üzerime hiç okula gitmek istemiyorum daha doğrusu canım hiç birşey yapmak istemiyor . Nisan a kadar calisacagim sağlıkla devam ederse ..şimdiden böyle işe o zaman nasil gider gelirim bilmiyorum .
Agrilar bir oluyor bir gecior biri bitior digeri baslior arada oluor cnm surekli deil bazen ck acio bazn hic bgun mesela kasiklrm agrimasabhamile deilm sankiGöğüs ağrı devam ediyo mu canim.ay şimdi sızı başladı su ki dedim yani:) o kadar korktum ki ağrı geçince bide yumusadi gibi sertlik
Ay canım saol valla bu deger işinden anlamıyorum bu bebis beni ne hale getirdiÇok iyi bir değer. Benimki de 12. Gun
146 idi
Cnm bnm 149 idi bu gibi sonuclarda skinti cikmior cokcok nadir o da kadinda pihtilasma bisey vrsa gonlunu ferah tutInşallah canım.inslalah yükselmiştir.bu nasil bi şeymiş böyle hiç bu kadar pimpirikli degildim ben :)
Ne bileyim canım göğüs agrim baya oluyodu bu gün pek olmayınca korktumAgrilar birboluyir bir gecior biri bitior digeri baslior arada oluor cnm surekli deil bazen ck acio bazn hic bgun mesela kasiklrm agrimasabhamile deilm sanki
Evet ya allah sağ salim evlatlarimiza kavuştursun biziCanlarm normal yolla hamile kalamadigimiz icin hamile kalsak bile o hamilelik sureci de normal hamilelikler gibi gecmiyo hep diken üstünde geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?