2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çok teşekkür ederim arkdaşım bide ben şehir dışından gelicem eşim yanımda olamayacak opu günü gelecek birazda evimden ve eşimden uzakta olmak sanırım beni strese sokuyo ben daha hormon almadan hormonlarım bozuldu :)))

Bebeğimmm çok teşekkür ederim bende daha önce kan sulandırıcı ipne olmak zorunda klmıştım 2 ay ama hep eşim yapmıştı acı hissetmiyorum iğnedende yanlış yaparım korkusu var ya dozajı ayarlayamazsam falan ama haklısın noktasal yeri yok başarıcam inşallah. Anne olmak fedakarlık istiyor öyle değil mi

Bende yalnızdım kaynanam in yanindaydim şehir dışından gitmiştim . Bir çok kere iğnenin başında ağladım ama yaptım. Igne yapmak gerçekten de en kolay aşaması için rahat olsun

Kızlar, hcg değerlerim düşük çıkmıştı hatırlarsanız, hala kanamam olmadı, bu cumartesi tekrar test yaptıracağım.. bakalım mucize olacakmı. Benim 23 eylülde 5. Gün embriyom transfer edilmişti. Eğer hamileysrm kaç haftalık sizce, bi türlü hesaplayamadım

canımm inşallah mucizen seninledir allah büyük.
adetinin ilk gününe göre hesaplaman gerek. transfer öncesi adetinin ilk günü ne zamandı?

canımm inşallah mucizen seninledir allah büyük.
adetinin ilk gününe göre hesaplaman gerek. transfer öncesi adetinin ilk günü ne zamandı?
3 eylüldü ama dondurulmuştu benimkiler .. 23 eylül dede transfer oldu.. 5+3 oluyor bugun.. ama değerim düşük ya dr bana cumartesi keseyi görmemiz lazım dedi. Kese 6. Haftada mı görünüyor? Benim minnoşum yavaş büyüdügü içinmi böyle oluyo yoksa

Allah sağlıkla kucağına aldirsin canım inşallah 32yasindayim canım evet dinleneyim biraz demi peki sen olmayınca çeşitli testler var onlardan yaptirmismiydin

Ayy canım inşallah inşallah ağzından bal damlamis Allah'ım inşallah hepimiz burada güzel haberler verelim

Ben de adacayini hamile kalmak isteyenler icmesin diye biliyordum
Tez çürüdü yani :)
Valla bilmiyorum ama bir sürü hamilelik haberi paylaşıyor sayfa . Hatta bayandan macunu alırken demiştim ki inanmıyorum faydası olduğuna bu şekilde ama inanmak istiyorum diye almıştım bilemem artık belki de doğrudur hamilelik ler filan . Belkide gerçekten faydası vardır denemek lazım .

canım ben hiç transfer olmadım ama bildiğim kadarıyla kese görmek için hafta çok önemli değil. beta hcg değerinin 1000 üstü olması lazım.
bu herkeste aynı haftada olmayabilir değişiklik gösterebilir sanıyorum.

senin değerlerin kaçtı?

Paradise82 seninle hemen hemen aynı sayılır iz . Benim son adet tarihi 4 eylül transfer de 21 eylül . Ama benimki 3. Gun embriyosu . Galiba aynı gün öğrenmiştik sonucu . Hiç tekrarladim mı bir daha kan tahlilini

Kizlar iki gun once bebegimin kalp atisini gormustum kanamadan dolayi bugun tedawi gordugum hastanede ultrasyona girdim ama doktorum kalp atisini goremedi kanama tamamen kesildi simdilik kese normal dedi haftaya persembe gidecegim yine ama cok korkuyorum farkli cihazlarin hassasliklaridami farklidir iki gun once baska doktorda gormustum kalp atisini yoksa durdumu kalbi bebegimin Odum kopuyor yemin ederim

hayır korkma neden dursun miniğin kalbi, her doktorun cihazı aynı değil. yenisi var eskisi var. hiç aklına kötü kötü şeyler getirme

Bende yalnızdım kaynanam in yanindaydim şehir dışından gitmiştim . Bir çok kere iğnenin başında ağladım ama yaptım. Igne yapmak gerçekten de en kolay aşaması için rahat olsun
Çok sağol arkadaşım inşallah kaliteli embriyolar elde edebiliriz. Çok heyecanlı bu süreçler her aşaması çetrefilli ve stresli:)

Benimki biraz değişik oldu canım
9.gün 60
11.gün 84
14.gün 224
Dr büyük ihtimal kimyasal dedi ama, düşmedi de .. artışlar düşük canım.. bu cuma yeniden test yapacagım bakalım en az 1800 olduysa keseye bakacak meraktayım :)

Hadi hayırlısı inşallah mucizen seninledir. Bence hala seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…