2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

garemis bilgilendirdigin iyi oldu biraz baktım internetten lens kullanimina da ara verilmeli diyor . Yarın mutlaka gitmem lazım bir de bulaşıcıymis öyle değilse bile en azından bir çaresine bakayım .
Bu gece gözün şişer capaklanirsa olabilir.Konjontvit cabuk ilerliyor. Değilsindir belki canım. Seni korkutmak istemem.Ama ilerlerse git mutlaka.Hamilelikte de kullanilan ilaçlar var.İlaçla cabuk toparlarsin.Geçmiş olsun tekrar.

Yok cnm bir yere gitmem bende sizleri özlüyorum:) sadece biraz fazla gezdim vakit bulamadım:) miden ne durumda bulantılar başladı mı?
gez gez yavrum..takılı kalma evde..yok canım iyiyim çok şukur arada tutuyor geçiyor çok sukur oda siskinlikten oluyor.

canım benim 7.gün mu neydi değişik bir kasık ağrım oldu oturamıyordum kalkarken doğrulamıyordum aci vardı resmen. Daha sonra ki günler hıc ağrı olmadi.teste yakin çok uyku bastirmisti amma ben uykuyu da seven biriyim buda ayrı.bunun harici ne göğsümde hassasiyet ne başka birşey olması hatta tutmadı diye düşündüm o yüzden de birde adet olacağım zaman sivilce çıkar çenede oda çıkınca olması diye hepten düşünmeye başlamıştım.herkeste belirtiler farklı kiminde çok kiminde olmuyor

Kızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglim tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarım iğnelerden çok korkuyorum ya yapamazsam ya yanlış yaparsam diye. Ayy bugüne kadar hiçbir şey hissetmiyordum şuan korkudan elim ayağım titriyo

canım banada doktor pko var dedı ama ben ne bileyim adetlerım düzenlı, yumurtamda çatlıyor ... bu arada bende de hep sağ tarafta yumurta gelişiyor... Bence senın başarın tamamen tüp bebek...
Belki destekledi bilemeyiz ki!!! Bahsettiğiö hesabı inceleme şansın oldu mu?

Kuzu benim hala adet belirtilerşm var. Sakin olll

Canım hiç korkma ben iğnenin ucunu görünce içim kıyılır di . Ama bu süreçte tüm iğneleri mi nerdeyse kendim yaptım . Sonuçta bizler çocuk istiyoruz sürecin sonunda nihayetinde sağlıkla devam ederse doğum var. İstiyorsak eğer iğne aşaması bizi korkutmamali. Merak etme yanlış yapmazsın zaten hemşireler nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor

R rune bende senin gibi o macunu aldım bir kutu kullandım . Ama en az 3 ay kullanılmalı diyorlar . Ben de 2. Kutuyu almadan tüp bebek tedavisine başladım . Ama maşallah bakıyorum ne kadar da çok hamile kalan var . Bizler bu kadar zorlu süreçlerden geçerken bir macun la hemen hamile kalındığına inanmak istiyorum ancak pek de inanamıyorum

Neymij bu macun merak ettim
İcindekiler kismini bekliyorum merakla @rune ve @Umudum-

Cnm seni anlıyorum bende senin gibiydim. Ama inan sandığın kadar zor değil sana ilaç ve iğne eğitimi verecekler hastaneden. Süreç çok kolay. İlk başlarda eşin vurur igneyi sonra sen alisirsin zaten. Sonu yeter ki mutlu bitsin. Bol şanslar

tatlımmm hiç korkma iğneleri yapmak çok çok kolay. ben de çok gerilmiştim ki ben normalde iğne olma fikrinden bile gerilirim ellerim ayak tabanım terler iğne lafı geçince. ilkini eczacıdan rica ettim. ikinciden itibaren kendim rahat rahat yaptım. bazen eşim yaptı sırf meraktan.
zaten her gün sms gelecek sana dozaj için. dozaj ayarlamak da otomatik gibi üstelik belli bir noktasal yeri yok göbek deliğinin 2 parmak çevresinde yapıyorsun. yani hata yapılabilecek bir durum yok. şimdiden allah kolaylık versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

çok teşekkür ederim canım ben bir embriyo dondurulmazda çöp olur korkusu yaşıyorum ondan birazda bu düşünceler ama @gulumse-hayata dediği gibi daha embriyoların durumunu bilemiyoruz bakalım dr ne diyecek bana
Kuzucum embriyon donuk zaten sen istemeden onu cop yapmazlar diye dusunuyorum. Tabi aksi bir durum cikmazsa hani cozunurken problem cikarda kaybederlerse ayri bi durum. Senden dondurma ucreti istemedilermi? Cunki ikisine odemiyorsun ama 3. Icin odeme yapman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…