- 19 Nisan 2011
- 173
- 226
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.941
Bu gece gözün şişer capaklanirsa olabilir.Konjontvit cabuk ilerliyor. Değilsindir belki canım. Seni korkutmak istemem.Ama ilerlerse git mutlaka.Hamilelikte de kullanilan ilaçlar var.İlaçla cabuk toparlarsin.Geçmiş olsun tekrar.garemis bilgilendirdigin iyi oldu biraz baktım internetten lens kullanimina da ara verilmeli diyor . Yarın mutlaka gitmem lazım bir de bulaşıcıymis öyle değilse bile en azından bir çaresine bakayım .
gez gez yavrum..takılı kalma evde..yok canım iyiyim çok şukur arada tutuyor geçiyor çok sukur oda siskinlikten oluyor.Yok cnm bir yere gitmem bende sizleri özlüyorum:) sadece biraz fazla gezdim vakit bulamadım:) miden ne durumda bulantılar başladı mı?
Zeyneptanemm R rune @xra221 Yeniduam ve diğer taze anneler bize biraz bekleme sürecindeki gebelik belirtilerinden bahsedin lütfen
Bu hafta kan testine gün sayan çok kişi var anlatın azcık kızlar
Canım doktordan haber geldi. Bi daha tahlil yaptırmasina gerek yok 2 hf sonr kontrole gelsin demisgüzel haberlerin daim olsun arkadaşım
Yok canım benim de hep akintim oldu. Bu arada neden 14.Günde testin genelde 12.gün istiyorlar yaKızlar transferim 30 eylulde oldu kahverengi lekem yok ama bugun akıntı oldu renksiz bu normalmi test günüm ayin 14 de
ben de aynı belirtiler var normalmiş =)Kızlar transferim 30 eylulde oldu kahverengi lekem yok ama bugun akıntı oldu renksiz bu normalmi test günüm ayin 14 de
Teşekkür ederim canım insalllahhhh☺hayırlı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah
Belki destekledi bilemeyiz ki!!! Bahsettiğiö hesabı inceleme şansın oldu mu?canım banada doktor pko var dedı ama ben ne bileyim adetlerım düzenlı, yumurtamda çatlıyor ... bu arada bende de hep sağ tarafta yumurta gelişiyor... Bence senın başarın tamamen tüp bebek...
Eve geçince bakıp yazayım sana. Hatta fotosunu atarımiçindekiler kısmında neler var?
Kuzu benim hala adet belirtilerşm var. Sakin olllKızlar bugün transferimin 5. Günü sabah kalkarken kasık ağrım vardı. 5-10 dk sonra geçti adet ağrısı gibiydi yaa nasıl korktum inşallah adet olmam(
Tutmayınca ne zaman adet görüyoruz kızlar ya 12. Gün mü ya da sonra mı
Kızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglim tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarımiğnelerden çok korkuyorum ya yapamazsam ya yanlış yaparsam diye. Ayy bugüne kadar hiçbir şey hissetmiyordum şuan korkudan elim ayağım titriyo
R rune bende senin gibi o macunu aldım bir kutu kullandım . Ama en az 3 ay kullanılmalı diyorlar . Ben de 2. Kutuyu almadan tüp bebek tedavisine başladım . Ama maşallah bakıyorum ne kadar da çok hamile kalan var . Bizler bu kadar zorlu süreçlerden geçerken bir macun la hemen hamile kalındığına inanmak istiyorum ancak pek de inanamıyorum
Cnm seni anlıyorum bende senin gibiydim. Ama inan sandığın kadar zor değil sana ilaç ve iğne eğitimi verecekler hastaneden. Süreç çok kolay. İlk başlarda eşin vurur igneyi sonra sen alisirsin zaten. Sonu yeter ki mutlu bitsin. Bol şanslarKızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglim tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarımiğnelerden çok korkuyorum ya yapamazsam ya yanlış yaparsam diye. Ayy bugüne kadar hiçbir şey hissetmiyordum şuan korkudan elim ayağım titriyo
Kızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglim tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarımiğnelerden çok korkuyorum ya yapamazsam ya yanlış yaparsam diye. Ayy bugüne kadar hiçbir şey hissetmiyordum şuan korkudan elim ayağım titriyo
Neymij bu macun merak ettim
İcindekiler kismini bekliyorum merakla @rune ve @Umudum-
Kuzucum embriyon donuk zaten sen istemeden onu cop yapmazlar diye dusunuyorum. Tabi aksi bir durum cikmazsa hani cozunurken problem cikarda kaybederlerse ayri bi durum. Senden dondurma ucreti istemedilermi? Cunki ikisine odemiyorsun ama 3. Icin odeme yapman gerekçok teşekkür ederim canım ben bir embriyo dondurulmazda çöp olur korkusu yaşıyorum ondan birazda bu düşünceler ama @gulumse-hayata dediği gibi daha embriyoların durumunu bilemiyoruz bakalım dr ne diyecek bana
Cnm inceledim belki faydasi vardır ne bileyim ben sebebsiz diye hiç böyle şeylere ilgi duymadım.Belki destekledi bilemeyiz ki!!! Bahsettiğiö hesabı inceleme şansın oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?