- 18 Nisan 2017
- 518
- 631
- 23
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.881
inşallah arkadaşım teşekkür ederim.Aa hadi bakalım hayırlısı. Güzelce temizlensin bebiş için hazır olsun inş :) peki transfer kaç adet sonrasında olacak cnm ?
canım ben kaçırdım ne oldu hayırdırKızlar dualarinizi bekliyorum
canım mide bulantın mı varKızlar bebeğimin son durumu böyle. .. ama ben mahvoluyorum çok kötüyüm sabah hastaneye gittik acil idrar ve kan değerlerime bakıldı başhekimde onay verirse hastanede yatişim olucak serum takibi yapılacak günlerdir aç susuz Uykusuzum ne olur dua edin bana ..
Hmm anlıyorum canım evet ilkinde tek olup 2 tanesinin dondurulması daha mantıklı .hakkında hayırlısı inşinşallah arkadaşım teşekkür ederim.
dr miyon alındıktan sonra 2 ay dinlenme dedi ocakta en kötü ihtimalle şubat dedi
yaşım 40 sanırım iki embriyo konulacak ama benim toplamda 3 var onun için ilkinde bir isteyebilirim çünkü bir tane dondurulmazsa diye korkuyorum
Önce tek kese görmüştü doktor sonra çift kese var dedi ama ben çok kötüyüm yemek yok şu yok uyku yok bugün kan ve idrar a bakıldı uygun görülürse yatış olucak hastanede ..canım ben kaçırdım ne oldu hayırdır
inşallah bebeğin seninledir
Canım ben dün resmen adet olucam sandım ama çok şükür bugün kan verdim değerim yükselmişHamisler
Alt karniniz agriyormu bnm 3 gundur agrior ya normalmi acep ?
Evet hemde çok ağır ..canım mide bulantın mı var
Cok skur Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah cocuklarmz dunyaya geldi diyede yazariz birgun :))Canım ben dün resmen adet olucam sandım ama çok şükür bugün kan verdim değerim yükselmiş
anladım canım bazı gebeliklerde ağır oluyor mide bulantıları rabbim yar ve yardımcın olsunÖnce tek kese görmüştü doktor sonra çift kese var dedi ama ben çok kötüyüm yemek yok şu yok uyku yok bugün kan ve idrar a bakıldı uygun görülürse yatış olucak hastanede ..
canım dr ne dedi değerine ben iki gebelik yaşadım ikisinde de 6. haftaya kadar adet olacağım sancıları çektim normalCanım ben dün resmen adet olucam sandım ama çok şükür bugün kan verdim değerim yükselmiş
İnşallah bitanem İnşallah. Cook isterim Allah hepimize nasip etsin inşallahCok skur Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah cocuklarmz dunyaya geldi diyede yazariz birgun :))
Ay çok sevindim canım:) rabbim sağlıkla ikizlerini kucaklamayi nasip etsinÖnce tek kese görmüştü doktor sonra çift kese var dedi ama ben çok kötüyüm yemek yok şu yok uyku yok bugün kan ve idrar a bakıldı uygun görülürse yatış olucak hastanede ..
Canım hemşiresine söyledim Dr beye söyleyecek sonucu daha dönmedi bana dönünce söylerim size decanım dr ne dedi değerine ben iki gebelik yaşadım ikisinde de 6. haftaya kadar adet olacağım sancıları çektim normal
güzel haberlerin daim olsun arkadaşımCanım hemşiresine söyledim Dr beye söyleyecek sonucu daha dönmedi bana dönünce söylerim size de
Önce tek kese görmüştü doktor sonra çift kese var dedi ama ben çok kötüyüm yemek yok şu yok uyku yok bugün kan ve idrar a bakıldı uygun görülürse yatış olucak hastanede ..
Saol canım benim inşallah bebeklerime birsey olmasın başka bişey istemiyorum zaten durumu kötü olan bebekler değil benim .. onlarda etkilenmesin diye besin alamıyorum ya serum tedavisi verilecek Allah kolaylik versin insalalhaa geçmiş olsunKitakita annenin hamileliği nasıl geçmişti, o da bunları yaşamış mıydı acaba.. genelde benzer olurmuş anne kız hamileliği..
haberdar et bizi
senden ses çıkmayınca hissettik zaten.. inşallah biranevvel düzelirsin..
Kuzum o nasil oyle? beni aradilar soyle oluyor. Onlari ayri tuplerde donduruyorlar. Bir tupte degil. Mesela bana iki transfer olacakya ikisi bir tupte donuk suan. Eger olmazsa diye ikinci denememe ikisi ayri bir tupte donuklar. Bir taneside tek basina bir tupte. Toplam uc tupte 5 embriyom var. Yani bir tane dondurmazlarsa filan diye bisey yok. Onlar muhtemelen ikisini bir tupe 1 ini bir tupe koymuslardir. Ama bence iki taneyle sansini arttir. Zaten onlar coktan ayarlidir sen ne dersen de onlar kaliteli iki taneyi bir dondurdularsa. Sen tek olani koy desende nafile. Ben onuda sordum zaten. Dedimki siz ama suan dondururken en kaliteli iki embriyomu ilk transfer icin ayri donduracaksiniz oncelikle onlar degilmi dedim tabiki dedi. Durum bu caniminşallah arkadaşım teşekkür ederim.
dr miyon alındıktan sonra 2 ay dinlenme dedi ocakta en kötü ihtimalle şubat dedi
yaşım 40 sanırım iki embriyo konulacak ama benim toplamda 3 var onun için ilkinde bir isteyebilirim çünkü bir tane dondurulmazsa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?