2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar bebeğimin son durumu böyle. .. ama ben mahvoluyorum çok kötüyüm sabah hastaneye gittik acil idrar ve kan değerlerime bakıldı başhekimde onay verirse hastanede yatişim olucak serum takibi yapılacak günlerdir aç susuz Uykusuzum ne olur dua edin bana ..

Aa hadi bakalım hayırlısı. Güzelce temizlensin bebiş için hazır olsun inş :) peki transfer kaç adet sonrasında olacak cnm ?
inşallah arkadaşım teşekkür ederim.
dr miyon alındıktan sonra 2 ay dinlenme dedi ocakta en kötü ihtimalle şubat dedi
yaşım 40 sanırım iki embriyo konulacak ama benim toplamda 3 var onun için ilkinde bir isteyebilirim çünkü bir tane dondurulmazsa diye korkuyorum

canım mide bulantın mı var

Hmm anlıyorum canım evet ilkinde tek olup 2 tanesinin dondurulması daha mantıklı .hakkında hayırlısı inş

Önce tek kese görmüştü doktor sonra çift kese var dedi ama ben çok kötüyüm yemek yok şu yok uyku yok bugün kan ve idrar a bakıldı uygun görülürse yatış olucak hastanede ..
anladım canım bazı gebeliklerde ağır oluyor mide bulantıları rabbim yar ve yardımcın olsun

Canım ben dün resmen adet olucam sandım ama çok şükür bugün kan verdim değerim yükselmiş
canım dr ne dedi değerine ben iki gebelik yaşadım ikisinde de 6. haftaya kadar adet olacağım sancıları çektim normal

Önce tek kese görmüştü doktor sonra çift kese var dedi ama ben çok kötüyüm yemek yok şu yok uyku yok bugün kan ve idrar a bakıldı uygun görülürse yatış olucak hastanede ..

aa geçmiş olsun Kitakita annenin hamileliği nasıl geçmişti, o da bunları yaşamış mıydı acaba.. genelde benzer olurmuş anne kız hamileliği..
haberdar et bizi
senden ses çıkmayınca hissettik zaten.. inşallah biranevvel düzelirsin..

Saol canım benim inşallah bebeklerime birsey olmasın başka bişey istemiyorum zaten durumu kötü olan bebekler değil benim .. onlarda etkilenmesin diye besin alamıyorum ya serum tedavisi verilecek Allah kolaylik versin insalalh

Kuzum o nasil oyle? beni aradilar soyle oluyor. Onlari ayri tuplerde donduruyorlar. Bir tupte degil. Mesela bana iki transfer olacakya ikisi bir tupte donuk suan. Eger olmazsa diye ikinci denememe ikisi ayri bir tupte donuklar. Bir taneside tek basina bir tupte. Toplam uc tupte 5 embriyom var. Yani bir tane dondurmazlarsa filan diye bisey yok. Onlar muhtemelen ikisini bir tupe 1 ini bir tupe koymuslardir. Ama bence iki taneyle sansini arttir. Zaten onlar coktan ayarlidir sen ne dersen de onlar kaliteli iki taneyi bir dondurdularsa. Sen tek olani koy desende nafile. Ben onuda sordum zaten. Dedimki siz ama suan dondururken en kaliteli iki embriyomu ilk transfer icin ayri donduracaksiniz oncelikle onlar degilmi dedim tabiki dedi. Durum bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…