2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benimkilerde pek uslu maşallah hiç sinyal vermiyorlar
Evet aynı gün doğum yapabiliriz :)) off 2 3 gün daha sabretmem lazimm
7 gunumuz var daha :) e annelerini uzmuyo bebisler maşallah. Ben sadece sık tuvalete gidiyorum oda çok su içmekten diye düşünüyorum başka uykum var baska da Bir şey yok.milletin kasiklari batiyo ediyo :)

kızlar bir şey sorucam, arı sütünü tedaviye başladığımızda yani opu döneminde iğneleri kullanırken içmemizin bir sakıncası var mı sizce bırakalım mı iğne döneminde?
canım iğne döneminde de içiliyor merak etme iç ben içtim arkadaşım
ben opu olacağım gün dahil içtim

Ben galiba hep moral bozucu sitelere denk geldim okurken ne kadar güzel şekilde yazmışsın açıklamıssin cook Teşekkür ederim o zaman umutsuzluk yok yola devam :)

Bende inan öyle hissediyorum demek ki böyle hisseden tek ben değilmişim çok şükür bebeğin olmuş Allah bizlere de nasip etsin inan sizlerle konuşunca moral buluyorum çünkü hepiniz canlı orneksiniz etrafımda hemen çocuk sahibi olan biriyle konuşunca beni ne kadar anlayabilir ki ama sizlerden duyduklarım gerçekten umut oluyor bana

İnternette dolaşırken görüyorum mesela 3denemeden sonra olmuyorsa şans düşük demektir tarzında yazıyor bende diyorum ki 1hakkim gitti 2hakkim kaldı onun içinde moralim bozuluyor ama okumaya ağım bir daha başka siteleri bana burada ki kizcelerim yeter iyi ki varsınız :)

İnsallah o karisikliktan cikarsin seni Rabbim ney neden oluyorsa bian once ogrenirsin onlemi alinir insallah acin cok fazla we bu kacinci duaciyim sana Allah mukafatini oyle bir sekilde wersin ki herseyi unuttursun insallah sana
Sağol canım benim allah razı olsun bakalım pazartesi doktoruma randevum var yapılmayan ne test kaldıysa hepsinin yapılmasını istiycem . Hepimiz için Hakkımız da hayırlısı inş bende sizler için hep dua ediyorum cnm

Anlıyorum cnm doğrudur yani ama benim normal yolla olusanlar da da hep kanama ve düşük oldu . Ya gerçekten ciddi bir anlamda kromozom bozukluğu var . Yada benim bağışıklık sistemim çok kuvvetli ve vücudum bebeği atıyor. Bakalım doktorumla konuşunca daha aydınlanıcam sanırım

Sağol cnm allah razı olsun . Sakın sende olumsuz düşünme. Rabbim sağlıkla kucagniza almayı nasip edecek inş. Bak ben kaç olumsuz gebelik geçirdim yine bile olumsuz düşünmüyorum:)

Amin canim insallah hersey waktini bekliyor iste hayirli wakitte hayirli sekilde bebeklerin gelsin sana insallah benimde kanama dun kirmiziya dondu ama geri kesilip kahwerengiye dondu kan wermistim degerim cok iyi cikmis bugunde hastaneye gidiyorum yine doktor ultrasyona koyacak bakalim su kanamalar kesilse bende biraz rahatlardim

Biraz gezmeye verdim kendimi cnm ondan fırsat bulup giremedim . Bende sizleri çok özledim. Neler yapıyorsunuz bakim ?
Cnm düşük mü yaptın pazartesi benimde birden kanamam oldu hemen doktora gittim kese bozulmaya baslamis dedi pazartesi tekrar gel dedi ama kese bozulunca duzelmesi cok zor siyah akintilarim gelmeye basladi cok moralim bozuk ne yapmak gerekir bir sonraki tup denemesi icin ne gibi onlemler alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…