- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.801
CANIM ben arı sütünü regli ile başladım doktorum söylemişti regliden sonra 21 gün kullanmıştım iğnelerle birlikte bir şey olsa etkilese herhalde doktor vermezdi bence ama en doğrusu sen yinede hemşirene yada doktoruna sor istersenkızlar bir şey sorucam, arı sütünü tedaviye başladığımızda yani opu döneminde iğneleri kullanırken içmemizin bir sakıncası var mı sizce bırakalım mı iğne döneminde?
Sende mi 5. Gundesin. Ikimizinki de tutarsa aynı gün dogacaklar :) ay ben heyecandan meraktan duramiyorum. Herkeste ne belirtiler var benimki uyuyo galiba annesini rahatsız etmiyor pek:)Benimle birlikte gün sayan hatunlar 7 gün olmadan test yapmayın bana uymayin ha
Ben bu sabah test yaptım 5.gun negatif çıktı daha çok erken biliyorum ama ilk defa 5.gun yaptım negatif çıktı
Nerde okudun @melekkalan gittikçe şansın azaldigini
Biz niye etraftan hep 2. 3. 4. De tuttturdu diye duyuyoruz
Yok yok moral bozmak yok
Dün ne dedim en önemli şey moral
Moralimiz yüksek
İnanma öyle seylere
Allahın bize neyi nezaman verecegini kimse bilemez
Bak daha 32 sin
Ben 40 im ve 2-3 yumurtam vardi olmadi ama umudumu yitirmiyorum
Allahtan ümit kesilmez
kızlar bir şey sorucam, arı sütünü tedaviye başladığımızda yani opu döneminde iğneleri kullanırken içmemizin bir sakıncası var mı sizce bırakalım mı iğne döneminde?
Sayfanın tepesinde sağ tarafta floransa ÖM bildirimler yazan yerin altına bak trend topikler yazıyor. O listedeyiz işte :))
2.ci gün embriyosuna göre iyi testi tekrarlatbilir2.gün embriyosuydu benim arkadaşlar. 12.gününde 28 14. Günde yani bugün 47 çıktı. Nasıl sizce
canım doktoruna sorsan daha sağlıklı bilgi verir ama bana düşük geldi lütfen üzülme belkı ben yanılıyrumdur..2.gün embriyosuydu benim arkadaşlar. 12.gününde 28 14. Günde yani bugün 47 çıktı. Nasıl sizce
canım doktoruna sorsan daha sağlıklı bilgi verir ama bana düşük geldi belkı ben yanılıyrumdur..2.gün embriyosuydu benim arkadaşlar. 12.gününde 28 14. Günde yani bugün 47 çıktı. Nasıl sizce
Tamam canım teşekkür ederimCANIM ben arı sütünü regli ile başladım doktorum söylemişti regliden sonra 21 gün kullanmıştım iğnelerle birlikte bir şey olsa etkilese herhalde doktor vermezdi bence ama en doğrusu sen yinede hemşirene yada doktoruna sor istersen
Teşekkür ederim arkadaşımyumurta toplamadan bir gün öncesine kadar yedim
2.gün embriyosuydu benim arkadaşlar. 12.gününde 28 14. Günde yani bugün 47 çıktı. Nasıl sizce
Bende d vitamini eksikligi de vardi d vitamini aldim ampul onu kullandim ari sütünün markasi mi egricayirİncir
Ari sütü bal polen propolis (ben egricayir kullanmistim)
Taze meyve sebze mevsimindeki meyveler
Omepa q10 kullandim bir kac ay
Yumurta her gün
Kapali paketli ürün, konserve yeme
Ekmek katkisiz koruyucuz olsun( poşette olanlarda koruyu var)
Yedigin ictigin herseyin icindekiler kismini oku katki koruyucu olmasin
Ben de bu adetimle soğan suyuna basladim ama yumurtaliklarim o kadar çok agridiki 2. Gün biraktim
Belki rezervim az olduğu icin
Baska soğan suyunda bunu yasayan var mi?
İnşallah canimcanım bence 2. gün embriyosu için normal değerin. allahın izniyle bebeğin seninle hiç merak etme.
Benimkilerde pek uslu maşallah hiç sinyal vermiyorlarSende mi 5. Gundesin. Ikimizinki de tutarsa aynı gün dogacaklar :) ay ben heyecandan meraktan duramiyorum. Herkeste ne belirtiler var benimki uyuyo galiba annesini rahatsız etmiyor pek:)
Benim iki tane çikolata kistim var bu soğan kürü nü çok diyorlar bana ama çok güvenemiyorum.olumsuz bir yan etkisini görürüm diye.Çocuk düşünmüyor olsaydım yapardımİncir
Ari sütü bal polen propolis (ben egricayir kullanmistim)
Taze meyve sebze mevsimindeki meyveler
Omepa q10 kullandim bir kac ay
Yumurta her gün
Kapali paketli ürün, konserve yeme
Ekmek katkisiz koruyucuz olsun( poşette olanlarda koruyu var)
Yedigin ictigin herseyin icindekiler kismini oku katki koruyucu olmasin
Ben de bu adetimle soğan suyuna basladim ama yumurtaliklarim o kadar çok agridiki 2. Gün biraktim
Belki rezervim az olduğu icin
Baska soğan suyunda bunu yasayan var mi?
canım ilk denemeden sonra değil de 3. denemeden sonra şans düşüyor diye bir kaç dr yazısı ben de okudum. daha doğrusu şöyleydi ilk denemeden sonraki 2. ve 3. denemelerde gebelik elde etme şansı %80 lere çıkıyorken 3. denemeden sonra %40'ın altına iniyormuş. tabii yaş faktörü de var ne yazık ki. gerçi okuduğum yazılar hep denemeyi bırakmayın sonucuna bağlanıyordu o ayrı.
ben olasılıklara sayılara takılmıyorum açıkcası. Allah nasip etmişse olur, etmemişse olmaz. yani hep benim gözümde her yaşta her şartta %50 :)
bende çikolata kisti hastasıyım yaptım hiçbir işe yaramadı çikolata kistinde yaramıyo bence. basit kistleri eritiyor olabilir.Benim iki tane çikolata kistim var bu soğan kürü nü çok diyorlar bana ama çok güvenemiyorum.olumsuz bir yan etkisini görürüm diye.Çocuk düşünmüyor olsaydım yapardım
Sayfanın tepesinde sağ tarafta floransa ÖM bildirimler yazan yerin altına bak trend topikler yazıyor. O listedeyiz işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?