- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- 103
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.741
Sağol canım. Sen de gördün mü keseyi? Yoo başlamadı daha bulantı. 5 hafta 1 günlük adet hesabına göre. Ne zaman başlar ki acaba? Sen de başladı mı?
Viyyyy trend topiklere ben bulaştırdım seni :)))Şuan çok sinirliyim kınamak istemiyorum insan başına herşey gelebilir ama bizler bu durumdayken boyle şeyleri görünce okuyunca çıldırmamak elde değil.trend konuların birinde kadının biri hamileyim bu çocuğu nasıl dusurebilirim diye soruyor düşsün diye birçok hap içmiş.rabbim vicdan merhamet versin bizler burada perişan oluyoruz o evlat için bu kadar vicdansızlığı anlayamıyorum ağzıma geleni saydıracam az kaldi
Simdi özelden onu yazdım sana başına sardın çıldırıyorum diyeViyyyy trend topiklere ben bulaştırdım seni :)))
Biz sahip olmak icin bu kadar hasret cekerken onlarin sahip olduğu bu nimeti boyle küçük gormelerini kaldiramiyormŞuan çok sinirliyim kınamak istemiyorum insan başına herşey gelebilir ama bizler bu durumdayken boyle şeyleri görünce okuyunca çıldırmamak elde değil.trend konuların birinde kadının biri hamileyim bu çocuğu nasıl dusurebilirim diye soruyor düşsün diye birçok hap içmiş.rabbim vicdan merhamet versin bizler burada perişan oluyoruz o evlat için bu kadar vicdansızlığı anlayamıyorum ağzıma geleni saydıracam az kaldi
Evet nerdesin sezensezenorhan canimcim nasılsın
Biz sahip olmak icin bu kadar hasret cekerken onlarin sahip olduğu bu nimeti boyle küçük gormelerini kaldiramiyorm
Bende göğüs hassasiyetide kalmadı sadece arada kasiklarim ağrıyor doktoruma sordum kendini dinleme dinlemiyor ama insan bi belirti ariyor inşallah herşey yolundadır da güzel haberler veririm bende cumaOo sen erken görmüşsün maşallah. Cuma günü habetleşelim o zaman. Benim göğüslerim sızlıyor ve adet olacakmışım gibi bi tuhaf şeyler oluyor karnımda.
Bir hafyalik ne ya resmen dalga geciyobende yavrum birde bir haftalık yazmış dalga mi geçiyor adam mi seçiyor bilmem zaten sinirlenmişim
Bir hafyalik ne ya resmen dalga geciyo
Bende boylelerini görünce sinir oluyorum canım ama işte bu dünya bir imtihan dünyası Allah ona bir evlat vermiş ama o onun canına kiymaya çalışıyor bu onun imtihanı bize de vermiyor bu da bizim Allah dualarımızı kabul etsin bizlere de evlat versin inşallahŞuan çok sinirliyim kınamak istemiyorum insan başına herşey gelebilir ama bizler bu durumdayken boyle şeyleri görünce okuyunca çıldırmamak elde değil.trend konuların birinde kadının biri hamileyim bu çocuğu nasıl dusurebilirim diye soruyor düşsün diye birçok hap içmiş.rabbim vicdan merhamet versin bizler burada perişan oluyoruz o evlat için bu kadar vicdansızlığı anlayamıyorum ağzıma geleni saydıracam az kaldi
İnsallah benim bebegimede bisey olmaz cok korkutuyor bu kanamalar beni neden oluyormus peki doktorlar ne diyormus arkadasina bana bebekle alakasi yok diyolarVar canım iki arkadaşıminda 9 ay boyunca hep kanamasi oldu çok şükür dünyaya sağlıkli bir şekilde geldiler.insallah sende kucağına alırsın
Bende boylelerini görünce sinir oluyorum canım ama işte bu dünya bir imtihan dünyası Allah ona bir evlat vermiş ama o onun canına kiymaya çalışıyor bu onun imtihanı bize de vermiyor bu da bizim Allah dualarımızı kabul etsin bizlere de evlat versin inşallah
Canım 2. İçin bana 3. adet söylendi maddi olarak sıkıntı hepimiz için yemeyip içmeyip kenara atıyoruz Allah yardımcımız olsun vallaKızlar öylesine doluyum ki hepinize ihtiyacım varbu arada hamilelik haberi alan tüm kizcelerim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi kalamayanlara ve bana da Allah nasip etsin. Negatif haberini aldığım günden beri kafamı dağıtmak için internete girip araştırma yapmıyordum ama bugün dayanamadım ve şunu anladım ki ilk deneme de olmayınca gittikçe şans düşüyormuş ve bu beni inanılmaz umutsuzluğa itti şuan çok umutsuzluğa düştüm ve sizlerin maddi durumları nasıl bilmiyorum ama hem maddi hem manevi hemen ikinci veya üçüncü denemelere nasıl geçiş yaptınız bana lütfen bir yol gösterin ne zaman tekrar tedaviye gitmeliyim ben Ocak ayına kadar ara vereyim diyorum göbeğim öyle şişti ki inmiyor sizinde böyle oldu mu
Herkes ilk seferde hamile kalacak kadar sansli olmuyor.Ve Hayır denedikce şansın artıyor demişti doktorum. 3. Denemeden önce %85 hamile görüyoruz seni demişti embriyolog öylede oldu.Simdi 2.cocuk icin burdayim.Daha ilk seferde kendini bırakma. Yaşın gencse biraz zaman ver kendine, uzaklas bu konulardan.İnsanlarin soylediklerine kulak asma.Metanetini koru.Ne yazikki bilen bilmeyen herkesin bu konuda fikirleri var.Guvendigin insanlar haric bu konulari konusma.Kafan karismasin.Kendini hazır hissettiğinde tekrar başla. Eğer yapılmadıysa kendi isteginle genetik tahlillerine ve kanla ilgili bir sıkıntı varmı diye hematolojiye gidebilirsin.Doktorlar tekrar eden basarisizliklarda bunlara bakıyor. Zamanı gelince sende kucağına alacaksın yavrunun buna inanıyorum.Kızlar öylesine doluyum ki hepinize ihtiyacım varbu arada hamilelik haberi alan tüm kizcelerim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi kalamayanlara ve bana da Allah nasip etsin. Negatif haberini aldığım günden beri kafamı dağıtmak için internete girip araştırma yapmıyordum ama bugün dayanamadım ve şunu anladım ki ilk deneme de olmayınca gittikçe şans düşüyormuş ve bu beni inanılmaz umutsuzluğa itti şuan çok umutsuzluğa düştüm ve sizlerin maddi durumları nasıl bilmiyorum ama hem maddi hem manevi hemen ikinci veya üçüncü denemelere nasıl geçiş yaptınız bana lütfen bir yol gösterin ne zaman tekrar tedaviye gitmeliyim ben Ocak ayına kadar ara vereyim diyorum göbeğim öyle şişti ki inmiyor sizinde böyle oldu mu
Ilk deneme yüzde elli 3.denemede yüzde 85 3.denemeden sonra azalıyor ama 6.10.bile denemede olan var strese sokma ikinci üçüncü denemede olan çok kişi varKızlar öylesine doluyum ki hepinize ihtiyacım varbu arada hamilelik haberi alan tüm kizcelerim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi kalamayanlara ve bana da Allah nasip etsin. Negatif haberini aldığım günden beri kafamı dağıtmak için internete girip araştırma yapmıyordum ama bugün dayanamadım ve şunu anladım ki ilk deneme de olmayınca gittikçe şans düşüyormuş ve bu beni inanılmaz umutsuzluğa itti şuan çok umutsuzluğa düştüm ve sizlerin maddi durumları nasıl bilmiyorum ama hem maddi hem manevi hemen ikinci veya üçüncü denemelere nasıl geçiş yaptınız bana lütfen bir yol gösterin ne zaman tekrar tedaviye gitmeliyim ben Ocak ayına kadar ara vereyim diyorum göbeğim öyle şişti ki inmiyor sizinde böyle oldu mu
Canım Allah razı olsun ne de güzel anlatmissin yaşımın çok genç olduğu söylenemez 1ay sonra 32 oluyorum ama şuan maddi manevi pek hazır değilim onun için Ocak gibi tekrar gideyim diyorum hem vücudum kendini toplasin çok mu geç olur Ocak ayı? Birde doktorum dan rica etsem mi ikinci denemeden önce araştırmaları dediğin gibi tahlilleri onları da yaptırmak pahalı mı ? Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten canı gönülden diliyorum bunu herkeseHerkes ilk seferde hamile kalacak kadar sansli olmuyor.Ve Hayır denedikce şansın artıyor demişti doktorum. 3. Denemeden önce %85 hamile görüyoruz seni demişti embriyolog öylede oldu.Simdi 2.cocuk icin burdayim.Daha ilk seferde kendini bırakma. Yaşın gencse biraz zaman ver kendine, uzaklas bu konulardan.İnsanlarin soylediklerine kulak asma.Metanetini koru.Ne yazikki bilen bilmeyen herkesin bu konuda fikirleri var.Guvendigin insanlar haric bu konulari konusma.Kafan karismasin.Kendini hazır hissettiğinde tekrar başla. Eğer yapılmadıysa kendi isteginle genetik tahlillerine ve kanla ilgili bir sıkıntı varmı diye hematolojiye gidebilirsin.Doktorlar tekrar eden basarisizliklarda bunlara bakıyor. Zamanı gelince sende kucağına alacaksın yavrunun buna inanıyorum.
İnşallah canım inşallah sağolun sizlerde destek olmasaniz ben zaten kimseyle paylasmiyorum ilk denemeden ailelerimizin bile haberi yokIlk deneme yüzde elli 3.denemede yüzde 85 3.denemeden sonra azalıyor ama 6.10.bile denemede olan var strese sokma ikinci üçüncü denemede olan çok kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?