2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ne demek ya iyi bişey değil ? Hayret birşey ya , ikiz üçüz herneyse sağlıklı olsun da yıllardır hasret çeken İnsana neden bu denir ki aklım almıyor yaaa !!! Kaç yaşındasın canım

R rune tebrik ederim inşallah sağ salim alırsın kucağına aynı gün öğrenmiştik seninle hamile olduğumuzu sende mide bulantısı felan varmı yada belirtilerin
Sağol canım. Sen de gördün mü keseyi? Yoo başlamadı daha bulantı. 5 hafta 1 günlük adet hesabına göre. Ne zaman başlar ki acaba? Sen de başladı mı?

Haklisin 3. Gün embriyom dondurulsaydi bir embriyom daha olacakti dördüncü gün mefta oldu zavalli

Ne demek ya iyi bişey değil ? Hayret birşey ya , ikiz üçüz herneyse sağlıklı olsun da yıllardır hasret çeken İnsana neden bu denir ki aklım almıyor yaaa !!! Kaç yaşındasın canım
36 oldum ya riskli gebelik onlar tıbben bakıyor olaya. Ne bileyim onlar da kendilerince hakkı aslında

36 oldum ya riskli gebelik onlar tıbben bakıyor olaya. Ne bileyim onlar da kendilerince hakkı aslında
Ya öyle de işte napalım yani her gebelik riskli bi şekilde ikiz üçüz doğuran çok kişi var , kendi koymadı mı iki embriyoyu da sevindiğine şaşırıyor

Sağol canım. Sen de gördün mü keseyi? Yoo başlamadı daha bulantı. 5 hafta 1 günlük adet hesabına göre. Ne zaman başlar ki acaba? Sen de başladı mı?
Gördüm canım geçen cuma alttan baktı çok ufakti bu cuma tekrar gidicem benimde adete göre 5+2 ama hiçbir belirtim yok hamilelikle ilgili

Canim hastanenn 3. Katta perinatolog var. Bilgin olsun
Evet biliyorum ama Başkent hastanesiyle eşimin çalıştığı bankanın anlaşması yok. Attığımız her adıma her tahlile para ödedik daha fazla ödemek istemiyorum. Ben sırf Hulusi hoca orda diye Başkente gittim :)

Allahim delirecegim kanamam durmuyor we kirmiziya dondu sanci yok ama ben cok korkuyorum hastaneyi aradim bana donecekler boyle olup bebegini dusurmeyen warmi ki

Var canım iki arkadaşıminda 9 ay boyunca hep kanamasi oldu çok şükür dünyaya sağlıkli bir şekilde geldiler.insallah sende kucağına alırsın

Gördüm canım geçen cuma alttan baktı çok ufakti bu cuma tekrar gidicem benimde adete göre 5+2 ama hiçbir belirtim yok hamilelikle ilgili
Oo sen erken görmüşsün maşallah. Cuma günü habetleşelim o zaman. Benim göğüslerim sızlıyor ve adet olacakmışım gibi bi tuhaf şeyler oluyor karnımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…