- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.621
Evet ilk ikide olmaynca 2 istedm ilk ikisi negatifti biride cozulurken dedirme oldu 6 kaldi yasim 29 cnm bana yastan dolayi deil 3. Oldugu icin 2 verebildilercanım 11 embriyon vardı, 6 tanemi kaldı ?
sana çift embriyo transferımı yaptılar?
bu arada yaşın kaç?
Hayırlı olsun çanim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı basimiza:) ay bende ı 8. Günde yaptirsam test acaba heyecanlandım:)Kizlarrr yaptırdım kan testimi transferimin 8.gunu kan değerim 231 çok şükür bin şükür rabbim devamını da nasip etsin insallah:):)
Canım ben de transferden beri rapor aldım annemin yanındayım. Yatıyorum bol bol. Evde yürüyüşler yapıyorum.
4. Gün banyomu yaptım korktun erken yapmaya
Sadece her gün saat 4 te aile sağlığı merkezine gidiyorum progestan iğnem için . Onun dışında 1kere markete çıktık annemle öyle canm kollarımı yükseğe uzatmamaya ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum hala. Ağrım Yok ara ara adet ağrısı gibi ama daha hafif bi ağrı gelip geçiyor kısa süreli başka hiç belirtim Yok
anladım canım benım yaş 27 semra hanım çift embriyo istemıyor ısrarla ilk 3 deneme tek embriyo diyor hayırlısı bakalım... ama ikincide de negatif alırsam 3. denemede çift embriyo isteyeceğimEvet ilk ikide olmaynca 2 istedm ilk ikisi negatifti biride cozulurken dedirme oldu 6 kaldi yasim 29 cnm bana yastan dolayi deil 3. Oldugu icin 2 verebildiler
öyle bi şey olmayacak bebişim 2, transferin evladın olarak dönücek ve dondurulmuşlarda kardeş olmak için bekleyecekler:)anladım canım benım yaş 27 semra hanım çift embriyo istemıyor ısrarla ilk 3 deneme tek embriyo diyor hayırlısı bakalım... ama ikincide de negatif alırsam 3. denemede çift embriyo isteyeceğim
Cok saol cnm Allah razi olsun sizlerinde guzl hberlerini aliriz insallah 6. Gune kdr pek belirtm yktu 6. Gun sabahi mide bulantisi ve karin agrisiyla uyandm halada devam edior en buyuk belirtim transfer gnnden beri ayaklrm ve sirtim donuo. 5 gun hic evden ckmadm ve is yapmdm ama onla tutmasnn alakasi oldugnu dusunmuorm hersy Allahtan ve nasip insallah nasip olur hepmze hayirlisiyla
Banada ilk 3 de tek dedi ama ben istar ettim cok riskli dedi bana gore de riskli aslinda ama hep iki olnca turcak gibi hissederdm daha ck sans vr gibi cok sukur oyle de oldu ama tehlikeside daha cok Artik hersyin hayirlisi hic bilemiorm neler olck hakkimzda hayirlisi ..insallah 2. De olurda 3. Yu ilerde denersin cnmanladım canım benım yaş 27 semra hanım çift embriyo istemıyor ısrarla ilk 3 deneme tek embriyo diyor hayırlısı bakalım... ama ikincide de negatif alırsam 3. denemede çift embriyo isteyeceğim
ben fırat beyle muayene oldum ama açıkcası güler yüzlüydü ama dediğim gibi sadece 1 kere muayene oldum o da semra hocayla brilikte. ama bundan sonrası için ekip doktorumu değiştiricem çünkü fırat bey her zaman şişli'de olmuyor. ben sürekli şişlide olan bir doktor olsun istiyorum. aminnn aminn Rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel haberleri paylaşırız hep birlikte:)
ayyy kuzum benım inş yüzümü güldürüyorsun vallahi sen çok yaşa :)) senin içinde heyacanlı günler başlıyor ilk denemede muradına erersınnn inş canım arkadaşımm :))öyle bi şey olmayacak bebişim 2, transferin evladın olarak dönücek ve dondurulmuşlarda kardeş olmak için bekleyecekler:)
Benim de 2 ampul canım bi gün kendimi sıktım aşırı ağrı oldu ama diğer günler ağrım olmadı çok şükür rahat yürüyorum oturup kalkıyorum. Ovmamak gerekiyormuş fazla hemşire öyle dedi. Müdahale etmiyorum ben de:/Aynen canım bende rapor aldım işe gitmiyorum ağır iş yapmıyorum ama uzanıp kalkıp yürüyorum evde. Bende de hiç belirti yok ilk 1-2 gün belli belirsiz ağrı gibi bişey oldu şimdi o da yok.Ben hergün 2 ampul progestan iğne oluyorum. Haftada 1 proluton dedi. İğne yerlerim çok acıyor denemediğim şey kalmadı ama hafif şişlikler var sen iğne yerlerin için bişey yapıyormusun
canım daha kese görünmedı kı? belki tek bebek tutunmuştur... Ama ikizde olsa içini ferah tut ...doktorlar fazla abartıyor öyle çok duyuyoruz kı ikiz sağlıklı gebelik geçiren, doğum yapanlar sende iyiye odaklan :))Banada ilk 3 de tek dedi ama ben istar ettim cok riskli dedi bana gore de riskli aslinda ama hep iki olnca turcak gibi hissederdm daha ck sans vr gibi cok sukur oyle de oldu ama tehlikeside daha cok Artik hersyin hayirlisi hic bilemiorm neler olck hakkimzda hayirlisi ..insallah 2. De olurda 3. Yu ilerde denersin cnm
Bende cok iki istedim ama yasak dediler riskli dediler. Olsun da tek olsun sağlıklı plsuncanım daha kese görünmedı kı? belki tek bebek tutunmuştur... Ama ikizde olsa içini ferah tut ...doktorlar fazla abartıyor öyle çok duyuyoruz kı ikiz sağlıklı gebelik geçiren, doğum yapanlar sende iyiye odaklan :))
Bende onubdusundum baktim bidunya ikiz vr cok skur birsey olmuyor ve dedimki ben iki koydurayim zaten Rabbimin dedigi olur Benim icin hayrlisi nasil olcaksa oyle olsun saglikli olsunda hic onemsemiorm gerisini relaxim :))canım daha kese görünmedı kı? belki tek bebek tutunmuştur... Ama ikizde olsa içini ferah tut ...doktorlar fazla abartıyor öyle çok duyuyoruz kı ikiz sağlıklı gebelik geçiren, doğum yapanlar sende iyiye odaklan :))
Haklısın canım inşallah tutunur inşallahHiç bişey olmaz canım korkma olumlu düşün.gebeliğinin farkında olmadan atlayıp zıplayarak var Rabbim tutturdu mu her şey boş
bir daha 3, deneme fikrini düşündüğünü görmicem hangi grupta olsa yakalarım benden kaçamazsın:):):)))) canım benim hep olumlu düşün güzel olacak. bazen bende çok boşluğa düşüyüorum ama birbirimizi kaldırmalıyız. her şey güzel olacak. benim içinde heeycanlı süreçler başlıyor evet, inşallah güzel güzel yumoşlarım olurda ilk aşamayı güzel atlatmış olurum.ayyy kuzum benım inş yüzümü güldürüyorsun vallahi sen çok yaşa :)) senin içinde heyacanlı günler başlıyor ilk denemede muradına erersınnn inş canım arkadaşımm :))
Kızlar merhaba yeni katıldım araniza. Bende sonuç bekleyenlerdenim. Transfer oldu inşallah pozitifi görürüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?