2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kendini çok yormadan evin içinde yürüyüş yapabilirsin bol su iç ben bi de kabak çekirdeği yiyorum hergun emeklerimizin karşılığını aliriz inşallah

Amin canım Inşallah,meyve yiyorum su içiyorum bol bol,yaptığımız hareketlerde zorlayıcı olmazsak birşey olmaz insallah,diye düşünüyorum:)

canım benim nasıl bir rahatladım anlatamam miyon alınsın o zaman süreç başlayacak
Az kaldı canım. Benimde normalde 13 unde olmam gerekirken dun adet olmaya başladım ki daha kullanmam gereken bi ilâç vardı.adet olunca dr.a yazdım durumu adet olduysan kullanma dedi. valla vücut dalga geçer oldu

Neden kan vermiyorsun emin olursun

A anneveoglusu Adige_ sağolun kızlar. Benim tedavi için mersinde annemlerdeyim eşim transferden sonra döndü
anladım canım düzme dudağını...
adam üstüne düşerni hal etti gitti
damatlar rahat edemez kayınvalidenin yanında zaten
hem para kazanması lazım bebek gelince masraf. hiç bebek magazalarına girip baktınız mi fiyatrlara
bebek arabalarının fiyatları çok uçuk o paraya bi dogan bi şahin alınır yaaa

canım süt buharu diye bi şe de var netten bi araştır. yumurta çatlama da ya da tüplerde iltihap varsa onda uygulanıyormuş:

A anneveoglusu zaten miyomda küçücük operasyon hemen olup bitecek transferi kaç gün sonrasına yapacaklarrrrrrr ayyyyyyyy çok heyecanlı

canım sen ne kadar rapor aldın? böyle zamanda insan eşini istiyor yanında dimi
hamileliğini mersinde mi geçireceksin canım
Şuan işsizim malesef. Ama işsiz kalmasam tüp bebek denemeyecektik. Şükür işsizim diyeyim ben :)) Her şerde bir hayır vardır dedikleri tam da bu olsa gerek.
Hiç bilmiyorum mersinde mi kalacağım dönecek miyim... eşimi iknaya çalışıyorum buraya taşınmak için. Hayırlısı
Ama eşimin yokluğunu çok hissediyorum gerçekten.

geçmiş olsun canım benim çok şükür yok 1 kere olmuştu birde gastritin olduğunda midem kotu oluyor elma iyi gelmişti yeşil elma.birde hemşirem dramaminie hapini içebilirsin demişti
Kendi doktorum da o hapı verdi ama çok hafif bir işe yaramıyor gibi .. yinede şükürler olsun inşallah sağlıklı devam eder hepimizin . sezenorhan sayfaya geç girdiğim için konudan çok uzak kaldım yazamadım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin insalalh inan bana çok etkilendim ve cok üzüldüm sanki Heran bana da birsey olucakmis gibi his var gitmiyo içimden ... üzülme sakin tamam mı sen çok güçlüsun zsten. Rabbim Hayırlisi ile yine nasip etsin insalalh zaten hamile kalabiliyorsun sorun olan şeyi çözdunuzmu gerisi kolay ..

EŞİN DE mersinli mi canım belki ozaman taşınma işine sıcakk bakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…