- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.441
Ben yattim olmadi
Yatmayanlarin tuttu
Son aldığımiz karar evde hafif hareketli olmak
Yatinca rahme kan gitmiyomuj gec ögrendim
Amin insallah güzel sonuçlar alıcaz kaçıncı gün embriyosuydu senin benim 5. Gündü dayanamadım sabah yaptım testi sma bilemiyorumBenimde bugün 8. Günüm perşembe günü kan testini bekliyorum.inşallah sonuçlarımiz güzel olur.hakkımızda hayırlısı
Inşallah doğru bi sonuçtur hayırlısıyla olsun artik:)Cok sevindim cnm
Kendini çok yormadan evin içinde yürüyüş yapabilirsin bol su iç ben bi de kabak çekirdeği yiyorum hergun emeklerimizin karşılığını aliriz inşallahÜzülme canımherşeyin daha guzel olacagi gunler yakindir insallah..ben de dün bir bugün iki demedim yatamıyorum kalkıp kalkıp dolanıyorum acaba hata mi ediyorum diye korktum,bi yerde biz ne yapsak boş da işte
Benimde 5. Gün embriyosuAmin insallah güzel sonuçlar alıcaz kaçıncı gün embriyosuydu senin benim 5. Gündü dayanamadım sabah yaptım testi sma bilemiyorum
Amin arkadaşım insallahBnmde bugun 7. Gunm (transfer gununu saymiorum)persembe kan vercm bende insallah hepimiz icin hayirli olur
cnm duruma göre değişebilir tahmin bir süre verirsem 19-21. gün arası transfer olur büyük ihtimalleKizlar bi soru
Kasim 25 gibi reglim başlasa
Dondurulmus son biricik minicik :) embriyocugumla bulusma zamanim ne zaman oluyor
Yani transfer günüm hangi gün yapilir bilen var mi?
Ona göre iş yerinde ayarlama yapmam lazim şimdiden
Adet bitimi 1 Aralık olsa tranfer kac gün sonra yapılıyor?
Günde iki taneyi geçmeyen sade maden suyu bende ise yatamisti5 haftayı geride bırakan hamile arkadaşlar bulantın iz ne durumda ve nasıl başediyosunuz be olur birsey yazın dün yine acile gittim serum aldım sadece gece rahat uyu mami sağladı okadar sabah yine aynı ...........
eheheheBenim de kardeşim dötünü kaldırsa kese görmeye gidecez inşallah birazdan. Ah kocacım. Yanımda olsan 6da kaldırır götürürdün beni
ahhh benim güzel arkadaşım sakin güzel haberlerini alacağız inşallahBenim de kardeşim dötünü kaldırsa kese görmeye gidecez inşallah birazdan. Ah kocacım. Yanımda olsan 6da kaldırır götürürdün beni
eşin nerde hayırdır canım?Benim de kardeşim dötünü kaldırsa kese görmeye gidecez inşallah birazdan. Ah kocacım. Yanımda olsan 6da kaldırır götürürdün beni
Can'ım bu ara o kadar yoğun nöbetlerim varki taze yapılacak içilecek denilince Nasıl yapacağım diye düşündüm günde bir kere yapsam yeterli gelir mi acaba 2 cmlik kist
A anneveoglusuAdige_ sağolun kızlar. Benim tedavi için mersinde annemlerdeyim eşim transferden sonra döndü
Ben 27 eylülde adet oldum 11 ekimde kontrole çağırdı doktorum kontrolden 5-6 gün sonra transfer olur dedi yani adetin 20.-21. gün gibi olacak transferKizlar bi soru
Kasim 25 gibi reglim başlasa
Dondurulmus son biricik minicik :) embriyocugumla bulusma zamanim ne zaman oluyor
Yani transfer günüm hangi gün yapilir bilen var mi?
Ona göre iş yerinde ayarlama yapmam lazim şimdiden
Adet bitimi 1 Aralık olsa tranfer kac gün sonra yapılıyor?
yok canım olmadı soğan kürü ordaki iltabı ve kisti temizliyor ilk kontrolumde 7 yumurta ve kist dedi soğan küründe sonra 7 yumurta ve 0 kist demişti hatta gülmüştü sen bunu 15 günde nasıl yok ettin dedi soğan kürü dedim iyi yapmışsın genelde hastalar içmiyor diye söylememiyorum dediYumurta sayinda bir değişiklik oldu mu soğan küründen sonra? T trkaslan7914
Ben ilk doktora gittiğim zamanlardi 10 yumurtam vardi sogan suyundan sonra 2 ye düşmüştü yumurtam
canım kaçıncı gün embriyosu transferiniz kullandığınız iğnelerin etkisi olabilirmi iki çizgiMrb kızlar benim transferimin 11 ci günü transfer günümü de sayarsam dün iki defa test yaptım 2 çizgi çıktı bugün tekrar iki defa yaptım tek çizgi çıktı ikiside neden öyle oldu acaba bir bilgisi olan varmı negatife alistirayimmi kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?