2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar bi soru

Kasim 25 gibi reglim başlasa
Dondurulmus son biricik minicik :) embriyocugumla bulusma zamanim ne zaman oluyor
Yani transfer günüm hangi gün yapilir bilen var mi?
Ona göre iş yerinde ayarlama yapmam lazim şimdiden
Adet bitimi 1 Aralık olsa tranfer kac gün sonra yapılıyor?

Ben yattim olmadi
Yatmayanlarin tuttu
Son aldığımiz karar evde hafif hareketli olmak
Yatinca rahme kan gitmiyomuj gec ögrendim

Üzülme canım herşeyin daha guzel olacagi gunler yakindir insallah..ben de dün bir bugün iki demedim yatamıyorum kalkıp kalkıp dolanıyorum acaba hata mi ediyorum diye korktum,bi yerde biz ne yapsak boş da işte

Benimde bugün 8. Günüm perşembe günü kan testini bekliyorum.inşallah sonuçlarımiz güzel olur.hakkımızda hayırlısı
Amin insallah güzel sonuçlar alıcaz kaçıncı gün embriyosuydu senin benim 5. Gündü dayanamadım sabah yaptım testi sma bilemiyorum

Üzülme canım herşeyin daha guzel olacagi gunler yakindir insallah..ben de dün bir bugün iki demedim yatamıyorum kalkıp kalkıp dolanıyorum acaba hata mi ediyorum diye korktum,bi yerde biz ne yapsak boş da işte
Kendini çok yormadan evin içinde yürüyüş yapabilirsin bol su iç ben bi de kabak çekirdeği yiyorum hergun emeklerimizin karşılığını aliriz inşallah

cnm duruma göre değişebilir tahmin bir süre verirsem 19-21. gün arası transfer olur büyük ihtimalle

5 haftayı geride bırakan hamile arkadaşlar bulantın iz ne durumda ve nasıl başediyosunuz be olur birsey yazın dün yine acile gittim serum aldım sadece gece rahat uyu mami sağladı okadar sabah yine aynı ...........
Günde iki taneyi geçmeyen sade maden suyu bende ise yatamisti

Can'ım bu ara o kadar yoğun nöbetlerim varki taze yapılacak içilecek denilince Nasıl yapacağım diye düşündüm günde bir kere yapsam yeterli gelir mi acaba 2 cmlik kist

canım günde iki kere en doğrusu sabah yataktan kalkar kalkmaz koy ocağa sen üstünü giyip hazırlananıncaya kadar kaynar hazır olur öyle ağızda koku falanda yapmıyor tadı çok kötüde değil

Ben 27 eylülde adet oldum 11 ekimde kontrole çağırdı doktorum kontrolden 5-6 gün sonra transfer olur dedi yani adetin 20.-21. gün gibi olacak transfer

Mrb kızlar benim transferimin 11 ci günü transfer günümü de sayarsam dün iki defa test yaptım 2 çizgi çıktı bugün tekrar iki defa yaptım tek çizgi çıktı ikiside neden öyle oldu acaba bir bilgisi olan varmı negatife alistirayimmi kendimi

Yumurta sayinda bir değişiklik oldu mu soğan küründen sonra? T trkaslan7914
Ben ilk doktora gittiğim zamanlardi 10 yumurtam vardi sogan suyundan sonra 2 ye düşmüştü yumurtam
yok canım olmadı soğan kürü ordaki iltabı ve kisti temizliyor ilk kontrolumde 7 yumurta ve kist dedi soğan küründe sonra 7 yumurta ve 0 kist demişti hatta gülmüştü sen bunu 15 günde nasıl yok ettin dedi soğan kürü dedim iyi yapmışsın genelde hastalar içmiyor diye söylememiyorum dedi

canım kaçıncı gün embriyosu transferiniz kullandığınız iğnelerin etkisi olabilirmi iki çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…