2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ay canım benim sağol ne bileyim bugün iğneyi zor taktılar çok titredim heycandan güzel dualarının ihtiyacım var canlar.

canım ya inşallah dondurulmuşların tutar yarın bende negatifden sonra görüşme randevum var bakalım ne diyecekler benim era testi temiz cd 56 temiz emriyolar ispanyaya gönderilip detaylı genlere bakılmıştı onlarda temiz cd56 testi bana da yapıldı oda temiz ne diyecekler çok merak ediyorum bana histereskopi yapılmamıştı gerek görmüyorum demişti valla şimdi ona bakalım derse uçan tepme ile uçucam doktora :) canım cd56 dan söz etmişsin en sağlıklı cd56 testini parça alarak baktırman daha doğru kanda da bakılıyor bende çok araştırıp sormuştum başka doktorlarada ama parça alınarak bakılması en doğrusu dediler hep

canım yarın ilk gün arayıq kaç tanesinin döllendiğini söyleyecekler.
maşallah sağlıkla döllensinler

olumsuz olma dur daha yolun başındasın 1. günü 3. günü ve 5. günü embriyolar hakkında bilgi verilecek
Ayy hadi inşallah canım hayırlı haberler alırım. İlk tedavim olunca insan çok fazla umut ve umutsuzluk arasında gidiyor.

Çok teşekkür ediyorum kızlar umut oldunuz bana zıkkımın testi aklımı aldı oturdum ağladım bi güzel rahatladım eşimi bekliyorum sonuç için korkudan gitmedim o alıp gelcek bakalım herşey belli olcak çok şükür ki kanama Yok açıkçası şöyle kahverengi siyah arası olan lekelenme devam ediyor ama kan Yok allahtan bilemiyorum hiçbirşey hissetmiyorum hakkımda hayırlısı

Yarın sabah doktoruma randevu aldım histeroskopıyı yapıcak sanırım bakalım yıne heyecan başladı Allahım inş bu sefer hayırlı haberi almayı nasıp eder
canım ya zormuymuş histereskopi bilgin varmı anestezi ilemi yapılıyor bazı doktorlar aneztezisiz yapıyormuş

Canım 1 transfer edildi kalanlar çok iyi kalite değil dondurmayalım dediler tek şansım bu hayırlısıyla sonuç pozitif olur inşallah
benim 3 tane donduruldu transfere kadar iki konulur yaşımdan dolayı kalan bir tane dondurulmasını istiyorum bakalım ne diyecekler inşallah sıkıntı olmaz

yoksa ilkinde tek koysunlar iki tane dondursunlar diyeceğim bakalım

Kizlar ozel doktora gittim allttan ultrasyonla bebgimi gordum cok sukur kalp atisi baslamis ama duymak daha riskli dedi 5 hafta 5 gunluk cikti akintimda azaldi ama bebekle alakali degil dedi doktor Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah rahatladim biraz cok sukur

inşallah sizlerede nasib olsun bekle canım sabret hayırlı haberlerini alırız inşallah.doktor bundan sonrasıda önemli 9 ay dikkatli olacaksın dedi hayırlısı insallah
Canim cok sevindim gozun aydin. Arkadasim bir nazar boncugu tak ustune. Gulme bak. Bazen insan kendini bile nazar ediyor. Tum kalbimiz iyi niyetle dolu birbirimize. ama olsun sen yinede tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…