- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 42
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.261
Ay canım benim sağol ne bileyim bugün iğneyi zor taktılar çok titredim heycandan güzel dualarının ihtiyacım var canlar.Dur daha :))
Niye kötü düşünerek basliyosun ki
10 yumurta toplanmış ne güzel şu an bunun keyfini çıkar sadece
Geçen kk da dolasiyorum bi bayan 18 yumurtadan 1 tane dolleniyor ve doğum yapmış yeni
Nazar duasi okudum insallah ugurlu sayfamiz tekrar eskisi gibi olacak
Canım bozuk bu test boşuna moralini bozmaKızlar test böyle oldukan verdim canım eşim alcak 4 te çıkıyor
Iyiyim cnm çok şükür daha da iyi olucam inş. 2 tane dondurulmusum var cnm ama inan onları transfer su an hiç düşünmüyorum. Doktorum da cd56 testinden bahsetti . Bir de kendimize uygulanan kromozom testi vardı temiz 'di ama daha detaylilari da varmış ondan da bahsetti.bir dahaki haftaya kontrole gittigimde daha detaylı konusucaz bakalım. Ilk önce asıl sorunu belirlemek istiyorum çünkü bendeki sorun hamile kalmak değil. Hamile kaldıktan sonrası.boyle sorunu bilmemek insanı daha çok üzüyor dimi .inş rabbim bize de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda
canım yarın ilk gün arayıq kaç tanesinin döllendiğini söyleyecekler.
maşallah sağlıkla döllensinler
Ayy hadi inşallah canım hayırlı haberler alırım. İlk tedavim olunca insan çok fazla umut ve umutsuzluk arasında gidiyor.olumsuz olma dur daha yolun başındasın 1. günü 3. günü ve 5. günü embriyolar hakkında bilgi verilecek
güzel haberlerini alalım inşallahYarın sabah doktoruma randevu aldım histeroskopıyı yapıcak sanırım bakalım yıne heyecan başladı Allahım inş bu sefer hayırlı haberi almayı nasıp eder
dr hanımın burda hastaları vardı sanırım26 yaşındayım şişli memorial semra kahraman ile başlıyorum canım.
Hiç strese girme canım benim 8 di 6sı döllendi son güne 3 ü kaldı hiç endişe etme canım dua et bol bolCanim cok sağol 10 tane yumurtanın dollenmeme gibi bir ihtimali var mı çok endiselendim şimdi. Ne stresli işmiş bu.
canım ya zormuymuş histereskopi bilgin varmı anestezi ilemi yapılıyor bazı doktorlar aneztezisiz yapıyormuşYarın sabah doktoruma randevu aldım histeroskopıyı yapıcak sanırım bakalım yıne heyecan başladı Allahım inş bu sefer hayırlı haberi almayı nasıp eder
canım sana kaç tana transfer edildi kalan kaç tane oldu donduruldumuHiç strese girme canım benim 8 di 6sı döllendi son güne 3 ü kaldı hiç endişe etme canım dua et bol bol
Canım 1 transfer edildi kalanlar çok iyi kalite değil dondurmayalım dediler tek şansım bu hayırlısıyla sonuç pozitif olur inşallahcanım sana kaç tana transfer edildi kalan kaç tane oldu donduruldumu
Ohh maşallah peki sen ne aşamasında şimdiHiç strese girme canım benim 8 di 6sı döllendi son güne 3 ü kaldı hiç endişe etme canım dua et bol bol
benim 3 tane donduruldu transfere kadar iki konulur yaşımdan dolayı kalan bir tane dondurulmasını istiyorum bakalım ne diyecekler inşallah sıkıntı olmazCanım 1 transfer edildi kalanlar çok iyi kalite değil dondurmayalım dediler tek şansım bu hayırlısıyla sonuç pozitif olur inşallah
Şimdi gördüm canım inşallah bebeğin seninle kalır bir ömürCanım 1 transfer edildi kalanlar çok iyi kalite değil dondurmayalım dediler tek şansım bu hayırlısıyla sonuç pozitif olur inşallah
Canim cok sevindim gozun aydin. Arkadasim bir nazar boncugu tak ustune. Gulme bak. Bazen insan kendini bile nazar ediyor. Tum kalbimiz iyi niyetle dolu birbirimize. ama olsun sen yinede takinşallah sizlerede nasib olsun bekle canım sabret hayırlı haberlerini alırız inşallah.doktor bundan sonrasıda önemli 9 ay dikkatli olacaksın dedi hayırlısı insallah
sağol canım Allah razi olsun darısı başınıza insallahZeyneptanemm canım keseyi görmüşsün kalp atışını duymuşsun sağlıkla al kucağına inş çok sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?