- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.221
Kizlar yemek arasinda girebildim sayfamiza
Gerçekten nazar var bence
Uğurlu sayfamizda göz var kesin
O nazari değen kimse ona söylüyorum :
bu sayfadan
"2018 yili icersinde hepimiz bebeğine kavuşmuş olacak insallah "
cumartesi görüştüm canım. bu persembe muayene için çagırdı galiba kese var mı yok mu onun için.
Aminbencede nazar var kız yazıları okumaya korkar oldum dünden beri eşime de diyorum nazar değdi bizim topige diye Allah korusun bebislerimiz bizimle olsun bu yıl
ben gerginim. genellikle sinirliyim. ağlamak gelşyor içimden.Canım sende de duygusal değişimlar başladı mı
son adet tarihinin ilk günü. başladığı günden sayacaksın canımBunu neye göre hesaplamalıyız canım.ben eylülün 7 sinde son adetimi oldum.o tarihten saysam bile 5 hafta yapmıyor ki canım bişey anlamadım ben bu işte :)
Aynen canım allah yardımcin olsun . Inşallah güzel haberler verirsin .gelişmeler den mutlaka haberdar etİnsallah canim Allah razi olsun artik duam su yonde sagliksiz bir bebekse ve eninde sonunda gidecekse bian ewwel al Allahim diye dua ediyorum yok sagliklysa su lekeleri bitirsin insallah cunku hergun bu korkuyla yasamak gercekten zulum gibi ALLAH yardimcimiz olsun
Evet biliyorum cnm bizde yaptırdık 2 ayrı hocaya hatta ve takıyordum zaten transfer gününden itibaren . Sanırım bizim başka sorunlarımız varcanım bunu yazıp yazmamakta cekiniyorum ama belki bilenlerde vardır ne olur yanlış anlamayin acaba mi diye düşünüyorum belki faydam olur ümmü sübyan denilen birşey varmış bunu düşün yapanlara dua olarak muska yapılıyor düşüğü olmasın diye bilgin varmı bir büyüğüne danış belki bilenler vardır bir hocaya gösterin hatta ben olmuyor diye yaptırdım ama takmadım düşük falan yapmadigim için simdi hamile kalınca takmaya başladım rabbim korusun insallah
ben gerginim. genellikle sinirliyim. ağlamak gelşyor içimden.
ailevi sıkıntılarım var onları duşunup üzülüyürum.
Canim daha detaylı olarak doktorumla konuşmadık kontrole gidince konusucaz o zaman sorarım ama sanırım rahimden parca alınarak yapılıyor. Ve devlet hastanesinde yapılıyor mu onu da bilemiyorum ama bence yapılıyordursezenorhan cim nasilsin @trkaslan7914 bahsetmisti cd56 testinden
Ben de yaptırmak istiyorum o testi
Devlet hastanesinde yaptiriliyor mu acaba? Kandami bakiliyor?
Iyiyim bende canim.ilaclara devam ediyrm.normalde bu regli hiç şaşmaz gününde gelir bekliyorsunuz gelmeyeceği tutar.vucudumiz bile dalga geçer olmuş bizimle. Hayırlısıyla baslar sürecin canım az kaldı senin mucizene kavuşmana
Aa olur mu hiç öyle şey. Ne güzel bir haber bu inan çok sevindim canım benim rabbim saglicakla bebeğini kucağına aldigin günleri de göstersinkesimizi de gördük tek kese kalbini de erken ama kalbini de duyduk haftaya daha net duyarız dedi canım.bu ara topik hüsranlı ya çekindim yazmaya canim
Aynı ben hep kızıyotım herşeye ve kapanıp ağlamak istiyorumben gerginim. genellikle sinirliyim. ağlamak gelşyor içimden.
ailevi sıkıntılarım var onları duşunup üzülüyürum.
Canım hayırdır doktorun mu dedi ?Kızlar kese şekli bozuk olup da sonradan düzelebiliyo mu biliyomusunuz
Kızlar merhaba ben de az önce kan verdim deeğrime bakılacak artış var mı diye 4 te çıkacak sonuç eve gelirken de dandirik testlerden aldım 5 tl ye bakayım orda koyulaşmış mı diye test mi bozuk yapamadım mı anlamadım ilk çizdi bile pembenin en açık tonu ikinci çizgi zaten Yok oturdum ağlıyorum sinirlerim bozuldu iyice
Evet biliyorum cnm bizde yaptırdık 2 ayrı hocaya hatta ve takıyordum zaten transfer gününden itibaren . Sanırım bizim başka sorunlarımız var
sağol canım inşallah çok üzüldüm gercekten de arka arkaya gelince birde haberler hepten yıkıldım azda olsa moral olduysak bebisimle ne mutlu banaAa olur mu hiç öyle şey. Ne güzel bir haber bu inan çok sevindim canım benim rabbim saglicakla bebeğini kucağına aldigin günleri de göstersin
Zeyneptanemm hayırlı olsun keseyi görmüşsün canım sağlıkla kalp atışlarınıda duyarsın inşallah
Amin canım benim sağol allah razı olsunhımm vallahi dünden beri desem mi demesem mi bilemedim ama içim rahat etmedi.hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim dermaninizi tez vakitte versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?