2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar yemek arasinda girebildim sayfamiza
Gerçekten nazar var bence
Uğurlu sayfamizda göz var kesin
O nazari değen kimse ona söylüyorum :

bu sayfadan

"2018 yili icersinde hepimiz bebeğine kavuşmuş olacak insallah "

bencede nazar var kız yazıları okumaya korkar oldum dünden beri eşime de diyorum nazar değdi bizim topige diye Allah korusun bebislerimiz bizimle olsun bu yıl

Bunu neye göre hesaplamalıyız canım.ben eylülün 7 sinde son adetimi oldum.o tarihten saysam bile 5 hafta yapmıyor ki canım bişey anlamadım ben bu işte :)
son adet tarihinin ilk günü. başladığı günden sayacaksın canım

sen en son eylülde adet olmadın mı

eylülün kacı adetinin İLK GÜNÜ

Aynen canım allah yardımcin olsun . Inşallah güzel haberler verirsin .gelişmeler den mutlaka haberdar et

Evet biliyorum cnm bizde yaptırdık 2 ayrı hocaya hatta ve takıyordum zaten transfer gününden itibaren . Sanırım bizim başka sorunlarımız var

ben gerginim. genellikle sinirliyim. ağlamak gelşyor içimden.
ailevi sıkıntılarım var onları duşunup üzülüyürum.

canım sana tavsiyem su akıp yolunu buluyor bunlar için kendini yıpratma tadını çıkar güzel ruh hali ile gelişimine katkıda bulun evladının

sezenorhan cim nasilsin @trkaslan7914 bahsetmisti cd56 testinden
Ben de yaptırmak istiyorum o testi
Devlet hastanesinde yaptiriliyor mu acaba? Kandami bakiliyor?
Canim daha detaylı olarak doktorumla konuşmadık kontrole gidince konusucaz o zaman sorarım ama sanırım rahimden parca alınarak yapılıyor. Ve devlet hastanesinde yapılıyor mu onu da bilemiyorum ama bence yapılıyordur

hiç sorma yaa bekliyorum yaa gelmiyor arkadaşım diyor gebe olmayasın dedim adamla hiç yakınlaşma olmadı bu ay nasıl olur bebek filan

inşallah herkesin bu yolda yüzü güler arkadaşım

kesimizi de gördük tek kese kalbini de erken ama kalbini de duyduk haftaya daha net duyarız dedi canım.bu ara topik hüsranlı ya çekindim yazmaya canim
Aa olur mu hiç öyle şey. Ne güzel bir haber bu inan çok sevindim canım benim rabbim saglicakla bebeğini kucağına aldigin günleri de göstersin

canım test yine yapıyorsun ki kan vermişsin zaten bozuktur o test canını sıkma sen

ne zaman çıkacak kan sonucun

Evet biliyorum cnm bizde yaptırdık 2 ayrı hocaya hatta ve takıyordum zaten transfer gününden itibaren . Sanırım bizim başka sorunlarımız var

hımm vallahi dünden beri desem mi demesem mi bilemedim ama içim rahat etmedi.hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim dermaninizi tez vakitte versin insallah

Aa olur mu hiç öyle şey. Ne güzel bir haber bu inan çok sevindim canım benim rabbim saglicakla bebeğini kucağına aldigin günleri de göstersin
sağol canım inşallah çok üzüldüm gercekten de arka arkaya gelince birde haberler hepten yıkıldım azda olsa moral olduysak bebisimle ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…