- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.761
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inş canım . benim ilk 3 gebeliğim kimyasal oldu. 4. Hamileğimde bebek yerine et parçası oluştu 6 haftalıkken kürtaj oldum. Onun üzerine genetik tahliller falan yapıldı ama hiçbişey çıkmadı.kürtajdan sonra hamile kalamayınca aşılama oldum tutmadı biz de beklemek istemedik tüp yaptık geçen sene . 5. Kez üçüzlerime hamile kalmıştım bu kez bebekler çok sağlıklıydı ama rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim . bu da 6. Hamileliğim cnm dondurulmuşlarım vardı ve onlarla transfer oldum bu kez.perşembe kese için gidicem inş :)Canım inşallah bu hamileliğin sorunsuz zahmetsiz geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsin. Kaç hamilelik geçirdin daha önce şuan ilk bebeğin mi olacak
Ayyy canım benim neler yasamissin. Inşallah güzel hayırlı haberler alırsın. Meleğin sana sımsıkı tutunur.saglikla gelisir.saglikla kucagina aldigin günleri görürsün.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inş canım . benim ilk 3 gebeliğim kimyasal oldu. 4. Hamileğimde bebek yerine et parçası oluştu 6 haftalıkken kürtaj oldum. Onun üzerine genetik tahliller falan yapıldı ama hiçbişey çıkmadı.kürtajdan sonra hamile kalamayınca aşılama oldum tutmadı biz de beklemek istemedik tüp yaptık geçen sene . 5. Kez üçüzlerime hamile kalmıştım bu kez bebekler çok sağlıklıydı ama rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim . bu da 6. Hamileliğim cnm dondurulmuşlarım vardı ve onlarla transfer oldum bu kez.perşembe kese için gidicem inş :)
Canım tebrik ederim sağlıkla da kucaklarsın inş bebişini yada bebişlerini :)Aynen yap tatlım senden gazla bende bana ziyarete gelen arkadaşıma israr testi aldırdım o da erken gebelik testi almış alelacele çubuk ucu hariç heryere idrarımı yaptım silikte olsa ikinci çizgi oldu ama şimdi de kafamda ilaçların etkisi o ilaçlar diye kendimi avutuyorum hevesim kursağımda
Aminn canım benim çok sağol . rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsinAyyy canım benim neler yasamissin. Inşallah güzel hayırlı haberler alırsın. Meleğin sana sımsıkı tutunur.saglikla gelisir.saglikla kucagina aldigin günleri görürsün.
Canım teşekkür ediyorum ama benimki kesin sayılmaz yine de kan vereyim belli olur Cuma kan vericem daha 8. Günüymüş çünkü benim İstanbul medicano düzgün Korkmaz doktorum 3 . Gün dondurulmuş embriyo
Okumayı biliyorsan oku bilmiyorsan telefon uygulaması var sesli dinle gorselinden yapabilirsen takip et bence.Meryem suresi uzun birazkızlar birşey sorucam arkadaşımın kayınvalidesi çocuğum olmuyor diye hacdan 41 tane okunmuş hurma getirdi meryem suresi ile beraber her gün bir tane yiyecekmişim ama bu 41 meryem suresini benmi okuyacam başkasımı yerime okuyacak anladım bide hacdan küçük bir şişe su getirmiş onuda her okumamda bir yudum içecekmiyim ya bilgisi olan varmı benim bu konularda çok sayıfım bana yardımcı olurmusunuz lütfen
tabi canım.Adige heycanın geçtiyse bilgiler tazeyken bizimle paylaşırmısın
trasnferden sonra neler yaptığını :) yeme içme gezme dinlenme vs herşey lütfen
Canım teşekkür ediyorum ama benimki kesin sayılmaz yine de kan vereyim belli olur Cuma kan vericem daha 8. Günüymüş çünkü benim İstanbul medicano düzgün Korkmaz doktorum 3 . Gün dondurulmuş embriyo
canım transferin 3. gunu işe imza için geldim ve ıkı dolmuş ile ise dondum 6. dunu ilkkez kafeye cıktım ama araba ile gun buyu tv baktım dua ettim uzandım ama kalkıp dolanıp yattımAdige heycanın geçtiyse bilgiler tazeyken bizimle paylaşırmısın
trasnferden sonra neler yaptığını :) yeme içme gezme dinlenme vs herşey lütfen
Evet progestan kapsül kimi doktor ağızdan kullandiriyor kimisi vajinalcanım Protestan fitil dediler ama yanlışlık olmasın ya naturel mikronize progesteron yumuşak kapsül yazıyor kutunun üstünde , küçük yuvarlak beyaz fitil değil mi bu ya ??
evet canım baya uzunmuş okumayı bilmiyorum kuran daki gibi yani kuarn yazılışı ile diğer yazım şekli ile okudum bu gün başladım hayırlısı inşallahOkumayı biliyorsan oku bilmiyorsan telefon uygulaması var sesli dinle gorselinden yapabilirsen takip et bence.Meryem suresi uzun biraz
tüp bebek olduğunu muhakak söyle canım hoş onlarda soruyormuş çoğu zamanKızlar aklıma geldi biraz konumuzla alakasız ama kimsede durumumu bilmediği için sizlere sormak istedim.hamile kalınca sağlık ocağınada bildiriyoruz ya bunu bildirirken tüp bebek yaptım diye mi söylüyoruz yoksa hamileyiz mi dicez.tüp bebekte hafta olarak galiba 1 hafta mi ne oynuyor ya hesaplamada sıkıntı olurmu iğne falan vurulucaz ya.bilginız varmi yada sizler ne diyeceksiniz
tüp bebek olduğunu muhakak söyle canım hoş onlarda soruyormuş çoğu zaman
hiççç bilmiyorum acemiyim daha sana göre :/Kızlar aklıma geldi biraz konumuzla alakasız ama kimsede durumumu bilmediği için sizlere sormak istedim.hamile kalınca sağlık ocağınada bildiriyoruz ya bunu bildirirken tüp bebek yaptım diye mi söylüyoruz yoksa hamileyiz mi dicez.tüp bebekte hafta olarak galiba 1 hafta mi ne oynuyor ya hesaplamada sıkıntı olurmu iğne falan vurulucaz ya.bilginız varmi yada sizler ne diyeceksiniz
Canim geçenlerde sağlık ocağı aradı beni gebelik var mı diye bende 15 güne kadar bebeğimi almaya gidicem tüp bebek yapıyoruz dedim iyi dilerde bulunup gebelik olursa bu numaradan haber et tüp bebek diye kaydını yapalım gelmene gerek yok istirahatine bak biz daha sonra ne zaman gelecegini soyleyecez dedi teşekkür edip kapattımKızlar aklıma geldi biraz konumuzla alakasız ama kimsede durumumu bilmediği için sizlere sormak istedim.hamile kalınca sağlık ocağınada bildiriyoruz ya bunu bildirirken tüp bebek yaptım diye mi söylüyoruz yoksa hamileyiz mi dicez.tüp bebekte hafta olarak galiba 1 hafta mi ne oynuyor ya hesaplamada sıkıntı olurmu iğne falan vurulucaz ya.bilginız varmi yada sizler ne diyeceksiniz
Amin inşallah canım benim tek embriyo transferi oldu başka Yok zaten elimde hakkımda hayırlısı Cuma büyük gün kan vericemcanım hayırlısı olsun inşallah kanda da değerin iyi çıkar.rabbim tamamını erdirsin insallah
Evet çok sakin ve çok samimi biri değil aslında genelde bu soğukluğundan yakınırlar hastaları ama bana daha cazip geldi çünkü o Benim doktorum kahve arkadaşım değil Yani bilmem gerekenleri söyleşin yeterli benim kanım ilk başta ısındı kendisine çok şükür 1 yıldır doktorumAa. biliyorum düzgün beyi cok düzgün birisidir
İlk evlendigim ay gitmistim kendisine
Bir yil icinde cocugun olmassa gel demisti ben cok ihmal ettim keske dinleseydim onu
Kızlar aklıma geldi biraz konumuzla alakasız ama kimsede durumumu bilmediği için sizlere sormak istedim.hamile kalınca sağlık ocağınada bildiriyoruz ya bunu bildirirken tüp bebek yaptım diye mi söylüyoruz yoksa hamileyiz mi dicez.tüp bebekte hafta olarak galiba 1 hafta mi ne oynuyor ya hesaplamada sıkıntı olurmu iğne falan vurulucaz ya.bilginız varmi yada sizler ne diyeceksiniz
Canim 12 haftada rahim duvarım da sorun vardı düştüler demiştin ondan bahsediyorum ben 4 buçuk aylık kayıp yaşadığından bahsetmedin ki .. 25 yaşında 6 hamilelik nasıl oldu ? Çok mu erken evlendin cnm ?Canım benim gebeliğimde bir sorun olduğu için düşmedi.4 buçuk aylık doğum oldu ve ilk gebeliğmde değildi benim bu 6. Hamileliğim ve kötü olarak da anmıyorum zaten yani genel yaşadığım hamilelik durumlarından bahsediyorum . yani üzülmek yada negatif düşünmek le alakaso yok bebeklerim doğmuş olsa da yine hamileliklerimdeki hormonal yaşadığım durumlardan bahsedicektim .üzülmüyorum yada üzülerek bahsetmiyorum yani cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?