2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım inşallah bu hamileliğin sorunsuz zahmetsiz geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsin. Kaç hamilelik geçirdin daha önce şuan ilk bebeğin mi olacak
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inş canım . benim ilk 3 gebeliğim kimyasal oldu. 4. Hamileğimde bebek yerine et parçası oluştu 6 haftalıkken kürtaj oldum. Onun üzerine genetik tahliller falan yapıldı ama hiçbişey çıkmadı.kürtajdan sonra hamile kalamayınca aşılama oldum tutmadı biz de beklemek istemedik tüp yaptık geçen sene . 5. Kez üçüzlerime hamile kalmıştım bu kez bebekler çok sağlıklıydı ama rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim . bu da 6. Hamileliğim cnm dondurulmuşlarım vardı ve onlarla transfer oldum bu kez.perşembe kese için gidicem inş :)

Ayyy canım benim neler yasamissin. Inşallah güzel hayırlı haberler alırsın. Meleğin sana sımsıkı tutunur.saglikla gelisir.saglikla kucagina aldigin günleri görürsün.

Canım tebrik ederim sağlıkla da kucaklarsın inş bebişini yada bebişlerini :)

Ayyy canım benim neler yasamissin. Inşallah güzel hayırlı haberler alırsın. Meleğin sana sımsıkı tutunur.saglikla gelisir.saglikla kucagina aldigin günleri görürsün.
Aminn canım benim çok sağol . rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin

Canım teşekkür ediyorum ama benimki kesin sayılmaz yine de kan vereyim belli olur Cuma kan vericem daha 8. Günüymüş çünkü benim İstanbul medicano düzgün Korkmaz doktorum 3 . Gün dondurulmuş embriyo

Aa. biliyorum düzgün beyi cok düzgün birisidir
İlk evlendigim ay gitmistim kendisine
Bir yil icinde cocugun olmassa gel demisti ben cok ihmal ettim keske dinleseydim onu

Okumayı biliyorsan oku bilmiyorsan telefon uygulaması var sesli dinle gorselinden yapabilirsen takip et bence.Meryem suresi uzun biraz

Adige heycanın geçtiyse bilgiler tazeyken bizimle paylaşırmısın
trasnferden sonra neler yaptığını :) yeme içme gezme dinlenme vs herşey lütfen
tabi canım.

canım biliyorsun benim ikinci denemem onun için daha sakindim. opuye girerken transfer olurken sugukkanlıydım yani

transferden sonra doktor dedi diye bir anans yedim sadece ve bı kac kivi.

günde bi kere de et ya da tavuk

nane yemedim

maydonoz yemedim

cok yaglı yemek yemedim

gazlı içecek içmedim.
sadece bır kere cay içtim zatenn cayı hıç sevmem

kahve içmedim.

Canım teşekkür ediyorum ama benimki kesin sayılmaz yine de kan vereyim belli olur Cuma kan vericem daha 8. Günüymüş çünkü benim İstanbul medicano düzgün Korkmaz doktorum 3 . Gün dondurulmuş embriyo

canım hayırlısı olsun inşallah kanda da değerin iyi çıkar.rabbim tamamını erdirsin insallah

Adige heycanın geçtiyse bilgiler tazeyken bizimle paylaşırmısın
trasnferden sonra neler yaptığını :) yeme içme gezme dinlenme vs herşey lütfen
canım transferin 3. gunu işe imza için geldim ve ıkı dolmuş ile ise dondum 6. dunu ilkkez kafeye cıktım ama araba ile gun buyu tv baktım dua ettim uzandım ama kalkıp dolanıp yattım

ev hıç supurmedim

sadece ymk yaptyım
bulasıkları makınaya dizdim.

bulasık yıkadım

camasır askım

canım Protestan fitil dediler ama yanlışlık olmasın ya naturel mikronize progesteron yumuşak kapsül yazıyor kutunun üstünde , küçük yuvarlak beyaz fitil değil mi bu ya ??
Evet progestan kapsül kimi doktor ağızdan kullandiriyor kimisi vajinal
Çok şükür vajinal kullanıyoruz çünkü yağlı bi hap mideyi allak bullak ediyor

Kızlar aklıma geldi biraz konumuzla alakasız ama kimsede durumumu bilmediği için sizlere sormak istedim.hamile kalınca sağlık ocağınada bildiriyoruz ya bunu bildirirken tüp bebek yaptım diye mi söylüyoruz yoksa hamileyiz mi dicez.tüp bebekte hafta olarak galiba 1 hafta mi ne oynuyor ya hesaplamada sıkıntı olurmu iğne falan vurulucaz ya.bilginız varmi yada sizler ne diyeceksiniz

Okumayı biliyorsan oku bilmiyorsan telefon uygulaması var sesli dinle gorselinden yapabilirsen takip et bence.Meryem suresi uzun biraz
evet canım baya uzunmuş okumayı bilmiyorum kuran daki gibi yani kuarn yazılışı ile diğer yazım şekli ile okudum bu gün başladım hayırlısı inşallah

tüp bebek olduğunu muhakak söyle canım hoş onlarda soruyormuş çoğu zaman

hiççç bilmiyorum acemiyim daha sana göre :/

Canim geçenlerde sağlık ocağı aradı beni gebelik var mı diye bende 15 güne kadar bebeğimi almaya gidicem tüp bebek yapıyoruz dedim iyi dilerde bulunup gebelik olursa bu numaradan haber et tüp bebek diye kaydını yapalım gelmene gerek yok istirahatine bak biz daha sonra ne zaman gelecegini soyleyecez dedi teşekkür edip kapattım
Öyle yani :)
Sen doktorun hesapladigi gebelik takvimini de goturursun ona göre onlar da bişey der herhalde ben öyle yapcam

Aa. biliyorum düzgün beyi cok düzgün birisidir
İlk evlendigim ay gitmistim kendisine
Bir yil icinde cocugun olmassa gel demisti ben cok ihmal ettim keske dinleseydim onu
Evet çok sakin ve çok samimi biri değil aslında genelde bu soğukluğundan yakınırlar hastaları ama bana daha cazip geldi çünkü o Benim doktorum kahve arkadaşım değil Yani bilmem gerekenleri söyleşin yeterli benim kanım ilk başta ısındı kendisine çok şükür 1 yıldır doktorum

Canım gerek yok söylemene tüp bebek ile normal bebek arasında hafta farkı olmuyor canım .Son adet tarihi baz alınıyor .Ilerde öne bile geçiyor gelişimi .Ben kayıt yaptım söylemedim zaten belirli haftada iğne vurulacak sağlık ocağının yaptığı başka bir şey yok

Canim 12 haftada rahim duvarım da sorun vardı düştüler demiştin ondan bahsediyorum ben 4 buçuk aylık kayıp yaşadığından bahsetmedin ki .. 25 yaşında 6 hamilelik nasıl oldu ? Çok mu erken evlendin cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…