2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kızlar birşey sorucam arkadaşımın kayınvalidesi çocuğum olmuyor diye hacdan 41 tane okunmuş hurma getirdi meryem suresi ile beraber her gün bir tane yiyecekmişim ama bu 41 meryem suresini benmi okuyacam başkasımı yerime okuyacak anladım bide hacdan küçük bir şişe su getirmiş onuda her okumamda bir yudum içecekmiyim ya bilgisi olan varmı benim bu konularda çok sayıfım bana yardımcı olurmusunuz lütfen

denemek için akşam idrar testi yapacagım kızlar
Aynen yap tatlım senden gazla bende bana ziyarete gelen arkadaşıma israr testi aldırdım o da erken gebelik testi almış alelacele çubuk ucu hariç heryere idrarımı yaptım silikte olsa ikinci çizgi oldu ama şimdi de kafamda ilaçların etkisi o ilaçlar diye kendimi avutuyorum hevesim kursağımda

Canim her konuda ilk hamileliğini baz alma bence senin için iyi olmaz onu atman lazin içinden. Çünkü nasip olmayacağı için kötüye gitmis olabilir ve suan aynı iştahsızlık olucak diye birşey yok hep pozitif düşün sonuçta gebelik düşeceği için istahin kötüye gitmiş olabilir bu çok iyi gecicek öyle düşün hep ..

canım meryem suresini her gün 1 tane okuyacaksın ara vermeden ve 58, ayetin sonunda tilavet secdeesi yapacaksın. 41 gün boyunca ara vermeden yapılıyor. regli olduğunda senin adına biri okuyacak güvendiğin birine söyleyebilirsin. ve yine 58, ayetin sonunda o kişi tilavet secdesi yapacak. hurma ve su olayını bilmiyorum onlarıda her gün birer tane ye iç sorun olmaz.

aaaaaaaaaaaaaa kız ılac mı kalrı simdiye hamilesin o zsman kan ver cabukk

hadi kan veeeeerrr
var iste bi şeyler

kan ver kan ver

hadi kan veeeeerrr
var iste bi şeyler

kan ver kan ver
Kız ne bilim yaa zaten erken gebelik testi forest marka ama silik tabi onda bile yarın ilk idrarla denerim tatlım içim rahat olsun baktım onda da silikte olsa var o zaman kan vericem canım ben 25 eylül pazartesi oldum transfer kaçıncı gün bilmiyorum hiç hesaplayamıyorum

Canım benim gebeliğimde bir sorun olduğu için düşmedi.4 buçuk aylık doğum oldu ve ilk gebeliğmde değildi benim bu 6. Hamileliğim ve kötü olarak da anmıyorum zaten yani genel yaşadığım hamilelik durumlarından bahsediyorum . yani üzülmek yada negatif düşünmek le alakaso yok bebeklerim doğmuş olsa da yine hamileliklerimdeki hormonal yaşadığım durumlardan bahsedicektim .üzülmüyorum yada üzülerek bahsetmiyorum yani cnm :)

benden 1 gün sonra olmusun yanı senin 8. gunun

yumurtayı başka doktor yapıyor canım. tum yumurtaları toplamak ile tek bi doktor ilgileniyor. onun işi o
canım Protestan fitil dediler ama yanlışlık olmasın ya naturel mikronize progesteron yumuşak kapsül yazıyor kutunun üstünde , küçük yuvarlak beyaz fitil değil mi bu ya ??

Canım inşallah bu hamileliğin sorunsuz zahmetsiz geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsin. Kaç hamilelik geçirdin daha önce şuan ilk bebeğin mi olacak

benden 1 gün sonra olmusun yanı senin 8. gunun
Evet canım büyük ihtimal yani olduysa da ilk günüm fln herhalde bilmiyorum ‍ çok heyecanlı herşey ama kimse bilmiyor hatta arkadaşım test çubuğunu aldı bakıp kör olmayım diye :))) eşime de söylemem daha bi kan vereyim Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…