- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.561
aynen öyle canım. olup kaybetmek cok daha zor. Allah yasatmasın.Kızlar bebeğim olmuyor diye sakın üzülmeyin dün arkadaşım 7 aylık bebeğini kaybetti çok yandık çok olmayanlar nolur çok üzülmeyin en acısı bu inanın dünden beri ruh gibiyim
Hayır canim kasık agrim olmadi sadece sık idrara çıkıyorum oda çok su içtiğim için dir çünkü 2.5 lt su içiyorumhımm ondan olabilir canım haklısın...
bi kasık ağrısı falanda mı yok
Allah sabır versin canım benimde öyle bir arkadaşım vardı 7 aylık kaybetmişti Allah sabrini verir insalalhKızlar bebeğim olmuyor diye sakın üzülmeyin dün arkadaşım 7 aylık bebeğini kaybetti çok yandık çok olmayanlar nolur çok üzülmeyin en acısı bu inanın dünden beri ruh gibiyim
Negatıf sonuç alalı 4 gun oldu hala regl olmadım kızlar siz kaç gun içinde olmustunuz ıyıce sınır stres tavan yaptı
Kızlar bebeğim olmuyor diye sakın üzülmeyin dün arkadaşım 7 aylık bebeğini kaybetti çok yandık çok olmayanlar nolur çok üzülmeyin en acısı bu inanın dünden beri ruh gibiyim
Allah yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallah :)Kızlar transfer e geldim duanizi eksik etmeyin ne olur
Yatağında boğulmuş maalesefçok acı bir haber bu !
neden olmuş peki.. bu ara o kadar çok duydum ki.. 7 ay da bir şey mi var ?
Yok canım hıcbışi gelmıyorkahve leke sende de geliyormu hatta siyah?
sinir bozucu gerçekten ben de aynı durumdayım..
reglimi bu kadar gelsin diye beklediğimi hatırlamıyorum..
Allahımm sen sabır ver çok acıYatağında boğulmuş maalesef
Rabbim sabır versin inşallahKızlar bebeğim olmuyor diye sakın üzülmeyin dün arkadaşım 7 aylık bebeğini kaybetti çok yandık çok olmayanlar nolur çok üzülmeyin en acısı bu inanın dünden beri ruh gibiyim
Rabbim sıkı sıkı tutunmayı nasip etsin inşallah ebriyoların/embriyonunKızlar transfer e geldim duanizi eksik etmeyin ne olur
Canım ben sana benim yaşadıklarımi yazayim.beni içeri aldılar normal muayene sedyeyi gibi bi sedye sonra damar yolu açıp ilaç verdiler uyudum hiç birşey hissetmedim.uyandığımda yatagimdaydim. 2 saat dinlenip eve gittim
Kızlar bebeğim olmuyor diye sakın üzülmeyin dün arkadaşım 7 aylık bebeğini kaybetti çok yandık çok olmayanlar nolur çok üzülmeyin en acısı bu inanın dünden beri ruh gibiyim
kahve leke sende de geliyormu hatta siyah?
sinir bozucu gerçekten ben de aynı durumdayım..
reglimi bu kadar gelsin diye beklediğimi hatırlamıyorum..
Allah yardincin olsunKızlar transfer e geldim duanizi eksik etmeyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?