- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.541
ASLINDA BUGUN DEĞİL AMA
Allahtan bı sıkıntı çıkmazsa iş yerimde öğle arsı yaptırcam 9. günüm.
3. güm embriyosu
Hayırlı haberler inş CNmASLINDA BUGUN DEĞİL AMA
3. güm embriyosu
Ben 2 gun sırt üstü yattım daha sorna sağ yada soluma yattım bunun hiçbir sakıncası yok dedi doktorum10 gün boyunca yattınız mi ?
İnşallah güzel haberler alırsın canım günleri hesapların transfer gününüde sayıyor musun?ASLINDA BUGUN DEĞİL AMA
3. güm embriyosu
hayır. transfer gunu sayılmıyorİnşallah güzel haberler alırsın canım günleri hesapların transfer gününüde sayıyor musun?
Canım benim çok teşekkür ederim duyguların için ben malesefki fazla deneme şansım yok canım troit dışında tehlike arz eden kanser riski taşıdığım iki nodülüm var biri homojen içerikli kullandığım tüp bebek ilaçları zaten bu riski artırma durumu var benimkinde bu oran daha riskli nodüler açısından bide ilaçlar nedeni ile troitimde sürekli yükseliyor tüp bebek ilaçlarını bıraktığımda aşırı düşüyor sürekli ilaçlarda değişiklik olduğu için vucudumunda dengesi bozuluyor bu neden ile troit doktorum ve görüştüğüm başka troit doktorları çok fazla deneme yapmamı istemiyorlar benim 2 tane dondurulmuş embriyom var onlar benim evlatlarım yavrularım onları atmak istemedim son kez deniyeceğim inşallah bu sefer tutar inşallah ama klinik açısından kafamda olumsuz soru işaretleri var artık yaşadığım bazı şeylerden dolayı o yüzden ne yapcamı bilmiyorum burda denermiyim onuda bilmiyorum görüşmeden sonra ve vücudumu mecburen en az 6 ay dinlendirmek zorundayım 3 hafta sonra yine troit ultrasonum var tüm bunlardan sonra karar vericem ama size şunu söyleyebilirim siz benim gibi değilseniz sağlığınız yerinde ise deniyebildiğiniz kadar deneyin canım
valla bende güzel haber bekliyorum inşallah canım.Adige_ güzel haberlerini bekliyoruz canım
kızz bi dur...Kizlaarr benim 2.değerim ilki gibi uçmuş gene Doktoruma endişe ettiğimi söyledim hiç endişe etme böyle bitmez gebelik rahat ol ve tadını çıkar değer çok yüksek çıkması illaki çoğul gebelik demek değil o kalp atışında belli olur dedi biraz rahatlatti beni. . Çarşamba 3. Testim olucakti ama yapma dedi ben yinede yapim diyorum kızlar ne zman kese görcez ya neden hiç tedirginlik bitmiyor anlamıyorum ..
hayır. transfer gunu sayılmıyor
Kızlar transfer e geldim duanizi eksik etmeyin ne olur
inşallah güzel geçer hersey yüzün güler canım...Kızlar transfer e geldim duanizi eksik etmeyin ne olur
hımm ondan olabilir canım haklısın...13.cü günüm ve 1 kere bile birsey hissetmedim yani çok normal sanki herşey önceki gibi belkide tedirginlik bu yüzdendir. .
Canım ben sana benim yaşadıklarımi yazayim.beni içeri aldılar normal muayene sedyeyi gibi bi sedye sonra damar yolu açıp ilaç verdiler uyudum hiç birşey hissetmedim.uyandığımda yatagimdaydim. 2 saat dinlenip eve gittimGunaydinlaarr benim yarın opu var heyecanla bekliyorum,bu sabah opuya giren arkadaşımızın yorumlarını çok merak ediyorum,onun yazmasını bekliyorum:)
Hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsunlar inşKızlar transfer e geldim duanizi eksik etmeyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?