2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sekiz buçukta gel dediler ama kaçta alırlar bilmiyorum ... çok ağrım var ya san ki taş var kasıklarımda
şu an para ödemeni yaptın ve o ameliyathane kapısının önünde adının söylenmesini içeriye alınmayı bekliyorsun.

hadi bakalım sağlıkla gir çık

iyi haberler ile git evine

İlk denememde sadece JEL kullandım( kimyasal gebelik) ikincide JEL +progesteron iğne iki ampulü tek seferde ger gün
Bende bir ben varim herhalde oturup kalkamayan diyordüm
Hamileligimde iki ay vuruldum ilk zamanlar yatamiyorum.seni çok iyi anlıyorum ağır bir ilaç. Şimdiki doktorum iğneyi geç hap bile vermedi hakkımızda hayirlisi

Sekiz buçukta gel dediler ama kaçta alırlar bilmiyorum ... çok ağrım var ya san ki taş var kasıklarımda
benımde çok ağrım vardı E2 hormonum yüksekti biraz doktor normal dedi opuda 15 yumurta toplandı ve hepsi olgundu sonra ağrım geçti hiçbirseyim kalmadı... senınde geçicek cnm

Gunaydinnnnn kizlarrrrr. Nasılsınız bakalım keyifler nasıl. Sonuçlar ne olursa olsun bozmayalım moralleri. Rabbim vermeyeceği şeyin duasını yaptırmaz. Allahım izniyle er yada geç alırız inşallah bebeleri kucağımıza.

Benim sonuç öğrenmeme 5 gün kaldı. Sizler de kac gun kaldi moraller nasıl

Gunaydinlaarr benim yarın opu var heyecanla bekliyorum,bu sabah opuya giren arkadaşımızın yorumlarını çok merak ediyorum,onun yazmasını bekliyorum:)

Gunaydinlaarr benim yarın opu var heyecanla bekliyorum,bu sabah opuya giren arkadaşımızın yorumlarını çok merak ediyorum,onun yazmasını bekliyorum:)
korkma canım anestezi ile olup bitiyor. hayırlı haberlerini alalım inşallah

Günaydın...Opu hiç korkulacak bir şey değil...Anestezi veriyorlar zaten 10 dakikada olup bitiyor...Sakın stres yapma yumurtaların etkilenmesin :)

Günaydın...Opu hiç korkulacak bir şey değil...Anestezi veriyorlar zaten 10 dakikada olup bitiyor...Sakın stres yapma yumurtaların etkilenmesin :)

Hamile gibi yumurtaları koruyorum valla,eşim fazla gülme yumurtaları çatlatirsin deyince koptum ama:))hayırlısıyla yarını atlatırsam daha güzel olacak inşallah

Dün akşamdan beri kaşıklarımda çok ağrı var , peki böyle olan oldu mu , opuya gidecem birazdan
Canım o ilaçlardan çok hafif olabiliyor bide stres yaptın ondan olmuştur canım opuda korkucağın hiç bir şey yok dedikleri gibi stres yapma gülüm eğer çok stresli bir yapın varsa cesaret iğnesi yaptır canım opuda bir şey yok ama sonrasın da hafif ağrın olabilir hiç korkma oda normal

0 gün

Progestan fitil kullanan arkadaşlar ilaçin bir kısmı dışarı akıyor normal mi acaba işe geri döndüğüm için daha hareketliyim mecburen bu sabahki fitil geri çıkmış moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…