- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.501
Bana sabah 1 akşam 2 deyince sabah 10 da alıyorum akşam yine onda sabah akşam deyince 12 saatte bir alıyorum estrofemi de aynı saatlerde yutuyorum clexani da akşam vuruyorum 9 10 arasıCanım sen şimdi transfer sonrası mı kullaniyordun bana günde 3 defa 8saat arayla dediler sabah 8aksamustu 4 gece 12 gibi mesela dediler
Bi keseyi göreyim kaçacağım zaten :))Sen geç başka doktora sapsirik mıdır nedir gicik
Bana da 1500ü geçince kese görünür dedi. Onun hesabına göre sanırım cuma günü kese görünürGayet iyi sen bakma ona. Benim de 720 şuan 1000i geçmeden gelme diyo doktor. Yarın bida ölçtürecem
Sağol kuzum inşallah hepimizinki öyle olurbazen gercektende çok dengesiz oluyorlar zaten tedirgindin acaba iyi mi değil mi diye birde löm konuşmuyorlar mı..Rabbim sağlıkla kucağında almayı nasib etsin inşallah canım daha da kat ve kat olsun değerlerin inşallah
Bu arada şimdiden kullanmaya başladım cuma transferim var allahın izniyleCanım sen şimdi transfer sonrası mı kullaniyordun bana günde 3 defa 8saat arayla dediler sabah 8aksamustu 4 gece 12 gibi mesela dediler
Hayirlisi ile artar canim ignelere devam edersin rabbim insallah hepimize bebis nasip ederAyyy canım Allâh kolaylık versin sanada banada stres yapmıyorum ama heycan çok fazla. Ben gonal f 450 kullanıyorum birde 2 kutu bir iğne verdi yumurtaların aynı anda büyümesini sagliyormus başka bişey yok. Çarşamba kontrolde ne çıkacak bakalım. Sen kaç ml vuruyordün iğne ben 150
Gerçekten gıcıkmis üçün besin lafı olmaz be hocam deseydin hemen sağlıksız gebelik ilan edilir miKızlar bu arada ben bugün doktorumla görüşebildim. İlk değerim 119 ikincisi 231. Doktor 2 katına çıkmamış,( iki katı da 238 halbuki) biz buna sağlıksız gebelik diyoruz ama gene de tekrar bir kan verip sonucu bana mesajla gönder dedi.
Ödümü kopardı manyak adam. Neyse kanı verdim sonuç 497.5 çıktı şükür. Mesajla bilgi verdim. Yazdığı cevap şu:"iyi çarşamba tekrar"
Allah razı olsun ilk trasferde pozitif sonuç aldık ama çok gıcık bir doktor bee
Hoşuna gitmedi galiba. Düşer diye umut ediyor. Tövbe yarabbi allah korusunGerçekten gıcıkmis üçün besin lafı olmaz be hocam deseydin hemen sağlıksız gebelik ilan edilir mi
Sonraki değer de kapak olmuş ona öyle de devam etsin inşallahhhh kucağına almayi da nasib etsin Rabbim canım benim
On kere de kan mi istenir yahu 2 kere kan verirsin şu gün gel bakalım denir kaç sen o doktordan kaç
Bizimde sebebsiz infertiliteBizim görünürde bir sorun yok canım sebepsiz infertilite diyor doktor artık çok fazlaymis sizde ne vardı sorun
Cnm 1,5 kat artmasida yeterli maşallah değerinde bir sıkıntı yokKızlar bu arada ben bugün doktorumla görüşebildim. İlk değerim 119 ikincisi 231. Doktor 2 katına çıkmamış,( iki katı da 238 halbuki) biz buna sağlıksız gebelik diyoruz ama gene de tekrar bir kan verip sonucu bana mesajla gönder dedi.
Ödümü kopardı manyak adam. Neyse kanı verdim sonuç 497.5 çıktı şükür. Mesajla bilgi verdim. Yazdığı cevap şu:"iyi çarşamba tekrar"
Allah razı olsun ilk trasferde pozitif sonuç aldık ama çok gıcık bir doktor bee
Amin inşallah inşallah. Bunları bende mi kullanacağım ne kadar çok ilac veriyorlar vücut nasıl dayanıyor bunlara pes. Ama başka çare yok malesef. Sağlıklı evlatlarımız olsunda.Hayirlisi ile artar canim ignelere devam edersin rabbim insallah hepimize bebis nasip ederCanim puregon 200 luk menegon 75lik 2 doz 2 su olarak digeride orgalutranda gunde 1 tane
Senin başka ilaç ve ignelerinde olduğu için canım doktorun vardır bildiği kullanım şekil ve dozları hepimizin farklı olabiliyor bence oluşturduğun düzen güzel olmuşBana sabah 1 akşam 2 deyince sabah 10 da alıyorum akşam yine onda sabah akşam deyince 12 saatte bir alıyorum estrofemi de aynı saatlerde yutuyorum clexani da akşam vuruyorum 9 10 arası
Ondaki de mantık gece uyurken kan dolasimina yardimci olur diye clexani akşam vuruyorum
Dün akşamdan beri kaşıklarımda çok ağrı var , peki böyle olan oldu mu , opuya gidecem birazdanValla herkes yazmis opuya girip tatli tatlı uyuyup
Mis gibi uyaniyosun narkoz sagolsun
Evine gelince dinlen ertesi güne birseyin kalmaz insallah
Guzel embriyolarin olmasi dilegiyle rahatla hepimiz ayni yoldan geçtik hic kötü gecti diyen varmi burda :)
yumurtalar buyudu ondan canım gerginlik agrı olur.Dün akşamdan beri kaşıklarımda çok ağrı var , peki böyle olan oldu mu , opuya gidecem birazdan
Darısı başımıza canım bizim :)Amh ım 1 di canım, ve 6ayda bu değere düştü öncesinde yüksekti. Birkaç ay içinde sıfırlıcak dedi doktor acele tüp dedi. Haşimato hastasıyım, erken menepoz yapıyormuş. Eşimdede morfolojik bozukluk çıktı çok değil ama bi tık azdı değeri..
Yogun ve stresli bir işim var canım, oyuzden bi hafta rapor aldım. Evde yarım saat yürüdüm cok cıkmadım dısarı bikackez ecz falan gittim sadece. Ben hergün bir dilim ananas yedim ilk 4 gün sonra burda zararlı falan yazıldıgını görünce yemedim. Çok yemekle aram yok, protein almaya çalıştım 2.5 lt de su içtim. Hiç kahve ve çay içmedim.
Kese dolumu görmeden çok havaya girmekte istemiyorum, dr umda öyle dedi, gözün aydın ama tam görelim öyle adını koyalım dedi.. kısmet artık :)
Aynen canım yaa.bu çektiklerimizin sonunda inş.yüzümüz güler.:))) aynen o iğne de yağlı ödem yapıyor ama haftada 1 olunca sıkıntı değil ben acibademde iki transferde de hergün progestan iğne vurmustum ne oturabildim ne yatabildim kalcalarim mosmor ödem ödem oldu inan 5 6 ayda anca kayboldu ne çektik be kardeşim:)))
Sekiz buçukta gel dediler ama kaçta alırlar bilmiyorum ... çok ağrım var ya san ki taş var kasıklarımdayumurtalar buyudu ondan canım gerginlik agrı olur.
saat kaçta opu
Şiyaketlerim artınca dr.u aradım hemen bırak dedi canım.Jeli neden bırakmıştın??
o kadar çok ağrım olmamıştı benım canım. ama bı agrı hali vardı gerginlik vardı. sen saat9-09.30 gibi işleme alınırsun canımSekiz buçukta gel dediler ama kaçta alırlar bilmiyorum ... çok ağrım var ya san ki taş var kasıklarımda
tuvalete git. bi rahatla canım. kasma vucudunuSekiz buçukta gel dediler ama kaçta alırlar bilmiyorum ... çok ağrım var ya san ki taş var kasıklarımda
çok yumurtan vardır belki ondanda olabilir. ağrı.Dün akşamdan beri kaşıklarımda çok ağrı var , peki böyle olan oldu mu , opuya gidecem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?