- 27 Eylül 2017
- 171
- 205
- 18
- 39
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.481
Vallaha canım inan zor oldu ama başardık iyi oldu :)M melekkalan ne güzel basarabilmissiniz başkalarına soylememeyi. Biz mecbur kaldık. Eşim de bende öğretmeniz 3 haftadır raporluyum . İnsanlar kötü birşey mi oldu diye merak ediyor . Komşular iş arkadaşları . Yalan da söyleyemedik mecburen söyledik durumu .
Zaten Yazarken kendime inanmadim biliyor musun :)))) herkese güzel güzel akıl verip niye kendimiz yapmayız ki mesela ağlayana ağlama derken kendi başımıza gelince de ondan çok ağlarızBende öyle yapicam diyorum ama Ogün gelince yine araştırmadan karıştırmadan yapamıyorum biri bizi durdursun :)
Vajinadan alıyorum kapsülü bana saat denmedi sabah akşam deniyor günde 1 kere falan deniyor şu saatlerde kullan daha iyi olur demiyorSen fitil olarak mı içerek mı kullaniyorsun ben fitil kullaninca 8 saate bir demişlerdi
İşte bende onu bir cozebilsem hayat çok kolay olacak hahaZaten Yazarken kendime inanmadim biliyor musun :)))) herkese güzel güzel akıl verip niye kendimiz yapmayız ki mesela ağlayana ağlama derken kendi başımıza gelince de ondan çok ağlarız
Canım sen şimdi transfer sonrası mı kullaniyordun bana günde 3 defa 8saat arayla dediler sabah 8aksamustu 4 gece 12 gibi mesela dedilerVajinadan alıyorum kapsülü bana saat denmedi sabah akşam deniyor günde 1 kere falan deniyor şu saatlerde kullan daha iyi olur demiyor
Ayyy canım Allâh kolaylık versin sanada banada stres yapmıyorum ama heycan çok fazla. Ben gonal f 450 kullanıyorum birde 2 kutu bir iğne verdi yumurtaların aynı anda büyümesini sagliyormus başka bişey yok. Çarşamba kontrolde ne çıkacak bakalım. Sen kaç ml vuruyordün iğne ben 150Canim ben 6 yumurtayla basladigimda kucuktu 6-7 mm filan bugun 17-15-14 aralarinda sitres yapma kullandigin igneler sayisini artiriyor benim kuzen 1 yumurtayla basladi hatta doktoru tedaviyi birakalim dedi o hayir dedi son gune kadar ignelere devam etti son gun 9 yumurtasi oldu ve simdi kizi var 2 yasinda sanirim opu icin yumurtalarin 18 mm den buyuk olmasi gerekiyormus sen hangi ignelri kullaniyorsun ben 5 gun puregon menegon yapildim sonra onlara bide orgalutran eklendi banada pazartesi sali opu olabilirsin demislerdi bgn kontrolde carsambaya kadar ignelere devam dediler cumaya kaldi opu
:) ufak tefek ev işleri. Çalışmadığımdan sürekli evdeyim zaten. Daha keseyi görmem lazım, içinin bebişle dolduğunu kalbinin attığını görmem lazım. Anca öyle dolu dolu sevinecem ben:) yarın test yap sen çıkar artık kandaSimŞimdi neler yapıyorsun. . Sanki gebelik haberini alınca ip atlayacak top oynayacak gibi hissediyor insan. Şimdi nelere dikkat edyorsun
Hem de ne yıpratmak inan cenemi sıkarak uyaniyordum uykumda bile kasiliyordum şuan daha iyiyim canım arada gel gitler olmuyor değil ama burada yazisip sizlerden destek alıyorum ve sağolsun eşim çok destek oluyor yoksa toparlanamazdim bu kadar bile TV de dizi izliyoruz hepte bebekli sahneler yine dayanamayıp ağlıyorum ama geçiyor işte böyle böyle geçecek inşallah yeni umutlar bekliyorM melekkalan canım geçmiş olsun. Ben umutluydum açıkçası senin için. Yerleşme kanaması diye düşünmüştüm kanamanı. Çok üzüldüm inan. Ama maşallah güçlü gördüm seni. Keşke daha erken test yapsaydın, o belirsizlikte çok yıprattın kendini sanırım.
Yeni tedaviye kendini hemen hazırlayacağına inanıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun
Sabah 8.00 ikindi 16.00 gece 24.00Kızlar bişey sorcam
Progestan kapsülü sabah akşam hangi saatlerde alıyorsunuz
Bi de
Clexan kan sularıci iğne hangi saatlerde vurulmasi daha iyi belli bi saat var mı
Canım benim çok teşekkür ederim duyguların için ben malesefki fazla deneme şansım yok canım troit dışında tehlike arz eden kanser riski taşıdığım iki nodülüm var biri homojen içerikli kullandığım tüp bebek ilaçları zaten bu riski artırma durumu var benimkinde bu oran daha riskli nodüler açısından bide ilaçlar nedeni ile troitimde sürekli yükseliyor tüp bebek ilaçlarını bıraktığımda aşırı düşüyor sürekli ilaçlarda değişiklik olduğu için vucudumunda dengesi bozuluyor bu neden ile troit doktorum ve görüştüğüm başka troit doktorları çok fazla deneme yapmamı istemiyorlar benim 2 tane dondurulmuş embriyom var onlar benim evlatlarım yavrularım onları atmak istemedim son kez deniyeceğim inşallah bu sefer tutar inşallah ama klinik açısından kafamda olumsuz soru işaretleri var artık yaşadığım bazı şeylerden dolayı o yüzden ne yapcamı bilmiyorum burda denermiyim onuda bilmiyorum görüşmeden sonra ve vücudumu mecburen en az 6 ay dinlendirmek zorundayım 3 hafta sonra yine troit ultrasonum var tüm bunlardan sonra karar vericem ama size şunu söyleyebilirim siz benim gibi değilseniz sağlığınız yerinde ise deniyebildiğiniz kadar deneyin canımT trkaslan7914 dinlen kesinlikle ama bence cok da ara verme
ben ilk tüp bebek arastirmasina 38 yasimda basladim 8 yumurta görmüştu doktor
39 yasimda 5 e dustu
simdi bu sene 40 ve 2 yumurtaya düştü
yani hizla inise gecti .. keske 38 de yaptırsaydım diyorum şimdi
demek istedigim kritik yaslardayiz ..rezervin belki senin iyidir bilmiyorum ama arayi cok acma
bizi de merak icinde birakma :) seni buralarda gormek istiyoruz yaninda bold kirmizi hamile yazisiyla :)
Bu arada bende kalan ilaclari gözümün önünden kaldirip tv nin arkasina sakladim:))
Canim bende gunde uc kez progesteron 200 ml fitil kullaniyorum 1 ay daha dewam edecem herkese o sekilde weriyolar cok degil merak etmeKızlar bana acil cevap verebilr misiniz.kullanıdığımız vajinal jel bende kaşıntı akıntı yanma yaptı.dr.um onun yerine progestan 100ml lik vajinal tablet verdi.ama günde 3 defa 2 şet adet koy dedi yani toplam 609 ml yapıyor.bu çok değil mi.sizler nsl kullanıyorsunuz.bana cevap verebilir misiniz.çok acil bekliyorum kızlar
Kızlar bişey sorcam
Progestan kapsülü sabah akşam hangi saatlerde alıyorsunuz
Bi de
Clexan kan sularıci iğne hangi saatlerde vurulmasi daha iyi belli bi saat var mı
ne güzel katlamış işte manyakmıdır nedir nasıl sinir etti benide . maşallah cnm herşey yolunda gözüküyor allahın izniyle eminim çarşamba günü de güzelce katlamış olacaktırKızlar bu arada ben bugün doktorumla görüşebildim. İlk değerim 119 ikincisi 231. Doktor 2 katına çıkmamış,( iki katı da 238 halbuki) biz buna sağlıksız gebelik diyoruz ama gene de tekrar bir kan verip sonucu bana mesajla gönder dedi.
Ödümü kopardı manyak adam. Neyse kanı verdim sonuç 497.5 çıktı şükür. Mesajla bilgi verdim. Yazdığı cevap şu:"iyi çarşamba tekrar"
Allah razı olsun ilk trasferde pozitif sonuç aldık ama çok gıcık bir doktor bee
Cook geçmiş olsun canım inşallah o beklenen kötü şeyler olmayacak sadece önlem bunlar Allah şifa versinCanım benim çok teşekkür ederim duyguların için ben malesefki fazla deneme şansım yok canım troit dışında tehlike arz eden kanser riski taşıdığım iki nodülüm var biri homojen içerikli kullandığım tüp bebek ilaçları zaten bu riski artırma durumu var benimkinde bu oran daha riskli nodüler açısından bide ilaçlar nedeni ile troitimde sürekli yükseliyor tüp bebek ilaçlarını bıraktığımda aşırı düşüyor sürekli ilaçlarda değişiklik olduğu için vucudumunda dengesi bozuluyor bu neden ile troit doktorum ve görüştüğüm başka troit doktorları çok fazla deneme yapmamı istemiyorlar benim 2 tane dondurulmuş embriyom var onlar benim evlatlarım yavrularım onları atmak istemedim son kez deniyeceğim inşallah bu sefer tutar inşallah ama klinik açısından kafamda olumsuz soru işaretleri var artık yaşadığım bazı şeylerden dolayı o yüzden ne yapcamı bilmiyorum burda denermiyim onuda bilmiyorum görüşmeden sonra ve vücudumu mecburen en az 6 ay dinlendirmek zorundayım 3 hafta sonra yine troit ultrasonum var tüm bunlardan sonra karar vericem ama size şunu söyleyebilirim siz benim gibi değilseniz sağlığınız yerinde ise deniyebildiğiniz kadar deneyin canım
Sen geç başka doktora sapsirik mıdır nedir gicikKızlar bu arada ben bugün doktorumla görüşebildim. İlk değerim 119 ikincisi 231. Doktor 2 katına çıkmamış,( iki katı da 238 halbuki) biz buna sağlıksız gebelik diyoruz ama gene de tekrar bir kan verip sonucu bana mesajla gönder dedi.
Ödümü kopardı manyak adam. Neyse kanı verdim sonuç 497.5 çıktı şükür. Mesajla bilgi verdim. Yazdığı cevap şu:"iyi çarşamba tekrar"
Gayet iyi sen bakma ona. Benim de 720 şuan 1000i geçmeden gelme diyo doktor. Yarın bida ölçtürecemKızlar bu arada ben bugün doktorumla görüşebildim. İlk değerim 119 ikincisi 231. Doktor 2 katına çıkmamış,( iki katı da 238 halbuki) biz buna sağlıksız gebelik diyoruz ama gene de tekrar bir kan verip sonucu bana mesajla gönder dedi.
Kızlar bu arada ben bugün doktorumla görüşebildim. İlk değerim 119 ikincisi 231. Doktor 2 katına çıkmamış,( iki katı da 238 halbuki) biz buna sağlıksız gebelik diyoruz ama gene de tekrar bir kan verip sonucu bana mesajla gönder dedi.
İnşallah canım ya. Teşekkür ederimne güzel katlamış işte manyakmıdır nedir nasıl sinir etti benide . maşallah cnm herşey yolunda gözüküyor allahın izniyle eminim çarşamba günü de güzelce katlamış olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?