- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.621
Benim için fark etmez ama eşim kız istiyor :) Hepimizin Allah yardımcısı olsun.Amın tabıkı saglıklı olması oncelıgımz , umarım ılkının tersı olur sanırım sızde kız ıstıyorsunuzdur:)
canım bende de var ,ancak eltımde cok sıddetlı var dayanılmaycak gıbı,umarım gecer ama normal merak etme.
Aramizda 1 gun var ve benim hic bas agrim olmazdi 2 gundur fena agriyor.acaba bu haftalarda herkestr ayni durum mu oluyor?gecmis olsun ikimizedeMerhaba hanimlar bu haftaya kadar az az bas agrim oluyordu ama su 2 gun icinde iyice artti sizlerin boyle bir sikayeti varmi
Ben hafta sonu yaptirdim sonuclari bir hafta sonra ogrenebilirsiniz dedi doktor.insallah sorunsuz gelir sonuclarKizlar 2'li test yaptiran varmi? Ben persembe gitcem.sonuclar hemen belli oluyo mu bilgisi olan varmi acaba? insallah sorunsuz olur sonuclar,Allah'im herkesin bebegine saglik versin insallah
Aramizda 1 gun var ve benim hic bas agrim olmazdi 2 gundur fena agriyor.acaba bu haftalarda herkestr ayni durum mu oluyor?gecmis olsun ikimizede
Benim gibi erkeden bulantısı başlayıp artık azalan var mı :) sonunda kendime geliyorum
Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza allah nasip ederse 9 eylülbenimkide
Senin işin maşallah çok rahat ya benim 8-6keyfime göre 10-4 arası çalışıyorum sabahları çok zorlanıyorum evden çıkarken. Evde olsam yatıp kalıcam, işe gelmek daha iyi geliyor kahvaltımı öğlen yemeğimi meyvemi yiyorum en azından.Akşam eve gidince bulantım başlıyor apartmandaki yemek kokularından.çorbayla besleniyorum gebelik öncesi kiloma düştüm.hap bulantıları kesti ama drum uzun süreli kullanma dedi.
Kızlar çoğu toruml
Sizin ki daha zormuş. Allah yardımcınız olsun. Bebegin kalbi durunca gebelik belirtileri bitiyormuş. Bende hiç bulantı yoktu. Yani hafif de olsa olması gerekirei bence. Her gün 50 dk yol gidiyorum. Yine de eskisinden farkım yoktu. Gayet sağlıklı olmam belirtiydi bence.. sizin düsüklerin sebebi neymiş peki? Neden oluyormuş?
Canim cok geçmiş olsun gerçekten zor bi dönem geçirmiş olduğunu anlıyorum bende 3 düşük yaşadım ne demektir iyi bilirim. Şimdi yine hamileyim 7+2 de kalp atislarini duydum ama çok tedirginim hergün ultrasona girsem ancane gibi değişiklikler oldu sende kalp atışı wardı durduktan sonra mesela bulantın göğüs hassasiyetin sancın fln biraz anlatıp bana yardımci olurmusun canım birinci ağızdan duymak bana iyi gelicek...
Hayır her şey normaldi. Kalp atışı da gayey iyiydi..Gecmis olsn canim .uzulme.aksi gden bseyler varmiydi kalp atis hizi kese yapisi vss??
Cok az dinletmisti doktor. Ama gayet iyiydi. Hatta youtubedaki kalp atis sesleriyle kıyaslamistm bende merak edip. Normaldi bence..Çok büyük geçmiş olsun canım . Üzülme inşallah en kksa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur tekrar . Allahım büyük . Peki kalp atışını dinlediğinde dakikada kaç atıyordu ? Bazen zayıf atıyorsa sıkıntı oluyormuş .
Haklısınız.. bende 2 ay beklicem sadece. Sonrasında Allah'a bırakıyorum. Cok teşekkür ederim cevap icin.. insallah siz de sağ salim bebeginize kavusursunuz..Diger bir kac arkadas daha vardi sanirsam.. pek diyecek bir sey bilmiyorum ama Allah sabir versin insalah.. ben 13 haftalik bebegimi kaybettim kalbi durmustu gecen nisanda... Basta cok zordu ama Allah güc kuvvet veriyor zamanla... sizi anliyorum.. Insalah tez vakitte Rabbim tekrardan yasatsin o güzelligi.. bebklerinize saglicakla kavustursun insallah...
kurtajdn sonra korunma meselesini ben cok arastirdim.. hic korunmayin diyen var 1 adet bekle diyen var 3 ay diyen de var 6 ayda.. burada da bir sürü topik filan okudum vs vs... Ve en sonunda bir adet bile beklememeye korunmamaya karar verdik.. Cünkü veren allah alanda Allah kurtajdan sonra korunmussun korunmamissin alakasi yok. Zatn rahim hazir degilse gebelik olusmuyor. ki benimm tam 10 ay bebgimiz olmadi..Elhamulilah suan 8 haftalik hamileyim... yani 6 ay korunup hamile kalip düsük yapanda var hic korunmayip hamile kalip bebegini kaybedende. ya da korunmayip hemen hamile kalip saglikli doguran. korunup hamile kalip saglikli doguran. her türlü her sey mümkün. Yeter ki yiyecek bir lokmmasi nasibi olsun..
bir cok doktorda en fazla bir adet öneriyor zatn. ama tercih size kalmis. biz kalbimz mutmain sekilde korunmamistik. Allaha birktik...
birde hemen sogan kürü yapabilirsiniz bir arstirin isterseniz. cok iyi geliyor vücuttan gebelik hormonlarini varsa bebege dair her seyi sküp atiyor. bir nevi rahme reset atiyor.
tekrardan gecmis olsun. Allah saglickla tekrar nasip etsin.
Bence hemen gidin doktor ultrasonla baksın. Bende sizin gibiydim bebegin kalbi durmusMerhabalar benim Doğum ekim gözüküyor ama siz eylül anneleri olarak biraz daha tecrübe olarak öndesiniz ve size sormak istediğim bi sıkıntım var
Hiç miğde bulantım olmadı çok şükür ama karın ve kasık agrısı oluyordu bugüne kadar hatta karnımda kısım kısım acıma hissi oluşuyordu keseyi gördük ama henüz kalp atışı ve bebeği görmedik perşembe bunun için tekrar gidicem ama benim sorunum bugün sabah kalktığımdan beri ne agrı ne sancı hiç bişey kalmamış bende tek hissettiğim göğüs hassasiyeti devam sizce vücudum alıştığı için mi agrılar kesildi herşey yolundamıdır yani içim içimi yiyor çok tedirginim bu şekilde olan varmı aranız da acaba.
ben pazartesı gıdecegım bugun 11+1Kizlar 2'li test yaptiran varmi? Ben persembe gitcem.sonuclar hemen belli oluyo mu bilgisi olan varmi acaba? insallah sorunsuz olur sonuclar,Allah'im herkesin bebegine saglik versin insallah
Aramizda 1 gun var ve benim hic bas agrim olmazdi 2 gundur fena agriyor.acaba bu haftalarda herkestr ayni durum mu oluyor?gecmis olsun ikimizede
Birkaç gündür benimde inanılmaz başım ağrıyordu. Sinüzit filan oldum sandım ama aynı sıkıntı birçok hamile arkadaş da var sanırsam. Kafamı duvarlara vurasım geliyordu hele dün.Benim bas agiriyor bu aralar ilaçta almak istemiyorum.... kontrole de 2 hafta sonra gidicem... basim fena agiriyor bu aralar...bulantilar sabahlari siddetli
benım sureklı mıgreım cogalıyorBirkaç gündür benimde inanılmaz başım ağrıyordu. Sinüzit filan oldum sandım ama aynı sıkıntı birçok hamile arkadaş da var sanırsam. Kafamı duvarlara vurasım geliyordu hele dün.
Dün gittik canım çok şükür herşey normalmiş bende ondan korkuyordum ama herşey yolunda maşallah zaten doktordan çıktık benim agrıların hepsi geri geldiBence hemen gidin doktor ultrasonla baksın. Bende sizin gibiydim bebegin kalbi durmusama kacinci hafta oldugunu yazmamissiniz. Belki de normaldir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?