2017 Eylül Anneleri

Kizlar 2'li test yaptiran varmi? Ben persembe gitcem.sonuclar hemen belli oluyo mu bilgisi olan varmi acaba? insallah sorunsuz olur sonuclar,Allah'im herkesin bebegine saglik versin insallah

Kizlar 2'li test yaptiran varmi? Ben persembe gitcem.sonuclar hemen belli oluyo mu bilgisi olan varmi acaba? insallah sorunsuz olur sonuclar,Allah'im herkesin bebegine saglik versin insallah
Ben hafta sonu yaptirdim sonuclari bir hafta sonra ogrenebilirsiniz dedi doktor.insallah sorunsuz gelir sonuclar

Aramizda 1 gun var ve benim hic bas agrim olmazdi 2 gundur fena agriyor.acaba bu haftalarda herkestr ayni durum mu oluyor?gecmis olsun ikimizede

Gebelik takibi programindada bas agrisi ve bas donmesi olabilir yaziyor 12. Haftada demekki normal ama parol ictim sabahdan beri baya kotuydum simdi biraz daha iyiyim.cok cok gecmis olsun canim

Senin işin maşallah çok rahat ya benim 8-6

Cok az dinletmisti doktor. Ama gayet iyiydi. Hatta youtubedaki kalp atis sesleriyle kıyaslamistm bende merak edip. Normaldi bence..

Haklısınız.. bende 2 ay beklicem sadece. Sonrasında Allah'a bırakıyorum. Cok teşekkür ederim cevap icin.. insallah siz de sağ salim bebeginize kavusursunuz..

Bence hemen gidin doktor ultrasonla baksın. Bende sizin gibiydim bebegin kalbi durmus ama kacinci hafta oldugunu yazmamissiniz. Belki de normaldir..

Benim bas agiriyor bu aralar ilaçta almak istemiyorum.... kontrole de 2 hafta sonra gidicem... basim fena agiriyor bu aralar...bulantilar sabahlari siddetli
Birkaç gündür benimde inanılmaz başım ağrıyordu. Sinüzit filan oldum sandım ama aynı sıkıntı birçok hamile arkadaş da var sanırsam. Kafamı duvarlara vurasım geliyordu hele dün.

Bence hemen gidin doktor ultrasonla baksın. Bende sizin gibiydim bebegin kalbi durmus ama kacinci hafta oldugunu yazmamissiniz. Belki de normaldir..
Dün gittik canım çok şükür herşey normalmiş bende ondan korkuyordum ama herşey yolunda maşallah zaten doktordan çıktık benim agrıların hepsi geri geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…