- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.161
Canım ınan bende aynı durumdyım jeanslerımın dugmesı kapanmıyo,tayt gıyınıyorum hava -5 totom donuyo.Kizlar benim gobegim simdiden buyudu hamile pantolonu giydim.anormal bir durummu bu.normal pantolon sıkıyor.
Bana da haşimato olabilirsin dedi doktor.. masallah canim.. insallah bizimkliler de oyle olur. Bende bugün karı koca doktor olan velimle konustum.. ögrencimi 8 küsur tshla dogurmus annesi.. cocuk masallah gayet zeki.. o da icimi rahatlatti.6+2 günlük cnm.tsh yüksek, progesteron düşük, lekelenme var rabbim sağ salim verir inş..
abimin eşi yengem haşimato mu ne idi sağ salim oğlu oldu yine bitane daha olcak.sağlıklı sıhhatliolur o da inş.
Lekelenme bazılarında oluyormus ama. Insallah normal bi durumdur..6+2 günlük cnm.tsh yüksek, progesteron düşük, lekelenme var rabbim sağ salim verir inş..
abimin eşi yengem haşimato mu ne idi sağ salim oğlu oldu yine bitane daha olcak.sağlıklı sıhhatliolur o da inş.
Kızlar gebelik süresince dokunduklarınıza aman dikkat edin. Mesela ciğer. Benim annem denemek için bana gebeyken bacağının arka kısmına ciğer kanı değdirmiş ve bende aynı yerde leke var. Ablamda elinin üstünde denemiş, yeğenimin elinde leke var.
Bende hafif göbekliydim zaten bide oturarak çalışınca daha çok rahatsız ediyor.lcw den aldım bu akşam.rahatlık önemli benim için şuanKizlar benim gobegim simdiden buyudu hamile pantolonu giydim.anormal bir durummu bu.normal pantolon sıkıyor.
Ben biraz önce yarım nar yedim :Sevet bende duydum.sadece ciğer değil çiğ et için de öyle derler. bi de nar için uyardılar beni.nara dokunma sakın dediler o da leke yapıyormuş sanırım bebekte. bunun yanında türbeye falan gidincede dikkat etmek lazımmış elini biyere değmicekmişsin. başka buna benzer duyduğunuz bişeyler varmı, eski insanlar böyle dedilerse bi bildikleri vardır dimi ama
Afiyet olsun tatlımBen biraz önce yarım nar yedim :S
Önceki gün köfte yoğurdum, elden bişey olmuyodur herhalde di mi . Balığı temizlerken eldiven kullanıyorum ama yiyeceğime doğrudan eldiven oldum olası tiksindirir beni. Sonrasında elimi tırnaklarımı fırçaladım iyice. Düşüğe sebep diye duymuştum.evet bende duydum.sadece ciğer değil çiğ et için de öyle derler. bi de nar için uyardılar beni.nara dokunma sakın dediler o da leke yapıyormuş sanırım bebekte. bunun yanında türbeye falan gidincede dikkat etmek lazımmış elini biyere değmicekmişsin. başka buna benzer duyduğunuz bişeyler varmı, eski insanlar böyle dedilerse bi bildikleri vardır dimi ama
Evet her türkü ilk haftalarda öğrenince en az iki hafta sonraya veriyorlar. Bende bu yüzden bekledim. Zaten her türlü bekleemmeiz gerekiyor içeride inşaat var:) Çok heyecanlıyım uyku tutmuyor . 7+6 olduk . İnsallkah güzelce görüşürüm bebegimle.Selam canım bende almanyadayım yarın 7 haftalık oluyorum,banada 21 ine verdıler hala beklıyorum. 3 haftalıkken ogrendım.
benımde öyleKizlar benim gobegim simdiden buyudu hamile pantolonu giydim.anormal bir durummu bu.normal pantolon sıkıyor.
tabiki haberdar ederim cnm gerekirse heyet raporu alıcam.
bende büyüdüm walla :) Sorun yok bencebenımde öyle
bende büyüdüm walla, hamile pantolonları giyiyorum:) Sorun yok bence takma kafanı böyle şeylere :)Kizlar benim gobegim simdiden buyudu hamile pantolonu giydim.anormal bir durummu bu.normal pantolon sıkıyor.
Evet, çekirdeklerini 3 kaşık suya koyunca 1 gece sonra cilt için nemlendirici jel oluyor.Mavikelebek0134 Peygamberimiz (s.a.v.) diğer bir hadis-i şeriflerinde “Hamile olan hatunlarınıza ayva yediriniz, zira ayva kalbe kuvvet verir. Sıkıntıyı giderir, doğan çocuk güzel olur.” demiştir.bal ile pişirip emziren kadına verilirse sütü artar. Hamileliğin üçüncü ayında ayva yiyen kadının çocuğu güzel olur.Sütten dolayı meme şişip sancı yaparsa ayva, bal ile pişirilerek lapa haline getirilir ve memenin üzerine konursa ağrısını alır ve şişliğini de indirir.yva çekirdeklerini suda kaynatmakla yapışkan bir madde hasıl olur ki, dudak ve meme çatlaklarında ve bazı egzamalarda deri üzerine sürmek için kullanılır.
Ben bunları öğrendikten sonra hergün yer oldum 1ayva.çekirdeklerinide biriktiriyorum, aklınızda olsun kızlar.
Önceki gün köfte yoğurdum, elden bişey olmuyodur herhalde di mi . Balığı temizlerken eldiven kullanıyorum ama yiyeceğime doğrudan eldiven oldum olası tiksindirir beni. Sonrasında elimi tırnaklarımı fırçaladım iyice. Düşüğe sebep diye duymuştum.
Az önce internette baktım. Meyve için de öyle bişey yazmışlar, yerken elinizi yüzünüze falan değdirmeyin diye. Başka bi topikte başına gelenler yazmış
Birde hamilelikte ayva yemek çok faydalıymış bebek güzel olurmuş
Evet, çekirdeklerini 3 kaşık suya koyunca 1 gece sonra cilt için nemlendirici jel oluyor.
Yalnız dip not:çekirdeklerini sakın yemeyin zehirlermiş diye okumuştum.
Ayy ne çok şey var dikkat etmek gereken ya. Ben geçen yaz 7haftalık bebeğimi kaybettim, çok Medine hurması yerdim, düşük sebebini buna bağladım. Meğer hurma rahim ağzını açarmış, Doğuma yakın yemek lazımmış. O yüzden bu gebeliğimde bir şey yemeden önce araştırıyorum. Sevdiğim ne varsa gebelikte sakıncalı.: maydanoz, fesleğen, kekik, adaçayı, semizotu, çiğköfte, mayonez,.. uzak durmak lazımmış.
Eşime her sabah anne olmak ne zor bir görev diyip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?